Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: nincs cím

#528506 Hathor Előzmény: #528497

Ilyen nincs. Richter 2500vevő elment, és most adják 36400at, mintha nagyon drága lenne.

37200on meg jó volt pár napja.

Tudom, hogy záróban meg visszveszik az egészet. Idióták.

#528446 Hathor Előzmény: #528424

Richter megunta, hogy nem kapja meg, kiállt a könyvből, na de van rá érdeklődés, ha elindul nem rossz 2K benne.

Futik újra fel: DAX 6615.

Buxhoz vontató kötelet hozok... :D

NA háttérbe lépek..

#528424 Hathor Előzmény: #528401

CDSünk 500pont alá ment.

Spanyol, ír kötvénypiac aukció ma.

Nagyon jó, sikeres Ír kötvény aukció.

Spanyol aukció is jó lett 10-15bázisponttal alacsonyabb szinten kelltek el, mint a tgenapi előzetes referencia hozamok.

Richterben beállt 2525darabos vevő, eddig adták két napja. Igen. Ez Richter.

Könyvek eladási oldalai üresek.

Most egy napon beüli dupla aljat kellett esetleg csinálni 444-330között, ezzel 17550es Buxot vetíteni előre?

#528401 Hathor Előzmény: #528390

WIG 20, lengyelek másfél százalékos örömködés.

Álló piacunkon összenyomot kamat 442es KTval.

#528390 Hathor Előzmény: #528347

Olajban elindult a harmadik zászló hullám, ahogy vártuk azt, ez húzhatja a piacot.

DAX 6600felett, kivitte előző tetőket

Bux csak van egy picit, 37.8fokos láza van.

Kíváncsi vagyok mikor indulunk el.

#528347 BudFox Előzmény: #528335

jah, a tegnapi bulik után ? :-))

Én a magam részéről a Stop ot betettem ha nagyon esnénk...ne veszítsek....de fölfelé várom..

#528335 Borska Előzmény: #528333

:) a nagy vizen túl ilyenkor szundi van :) épp most csorog ki a nyál a szájuksarkán :)

na és akkor a másik vari…

#528334 Borska

na és akkor a másik variáció:

mister D kamatvágást jelent be,ami végül is várt dolog,de emellett utalást tesz a burkolt pénznyomásra, a teljes felelőségvállalásra az EU bajbajutott országainak kötvényei felett is,első momentumból csapkodás,majd elindul egy hegymenet,ami hatit is röpítheti nagyon könnyen akár 1000-1200pontot is,nahh akkor lesz pánikshortzárás....

eurhuf le akár 280ig , és jöhet a hurráoptimizmus

szóval kétélű a dolog ,óvatosnak kell lenni ,mert túlméretes pozik tudnak hozni ,de vinni is rendesen

#528333 BudFox Előzmény: #528319

most húzhatnák még a barmok a nagy vízen túl.....most miért nem betyárkodnak ?

Stocklandyard címlap ,ne…

#528312 Borska

Stocklandyard címlap ,nemzetközi tőzsdék teljesítményének összehasolitó grafikonjai adott időegységre !!!!!!

azoknak akik úgy érzik MO bamba,kamutőzsdéje allulértékelt,hát abszolute helyén van az index!!! és ez a veszkődés a kormány gazdaságpolitikájában ,az IMF, az okosabbnál okosabb unortodoxia oda fog vezetni hogy ha elkezdenek gyülekezni a gomolyfelhők a jelenleg napsütötte nemzetközi befektetői égbolton ,kishazánk tőzsdéjét úgy szétkapják mint majom a zsebórát

mivel egyik iránynak sem vagyok szerelmese a mostani shortomat észnélkül kivágom ha az ellenkező forgatókönyv válik reálissá

#528308 Ibiza Előzmény: #528302

vagy csak olvasok híreket..ha kikukkantanál művészi értékű egyedi chartjaid mögül ,) akkor a 8.56os hírben már élből innen olvashatnád.

#528302 Hathor Előzmény: #528298

Mit néztél tegnap este? CSI? Döglött akták? Vagy terrortámadás a világ ellen című filmet? :D

na lépek, nincs több válasz ,-)

Üdv

#528300 Hathor Előzmény: #528291

OTPt azért kellett felhúzni kettős csúcs fölé 3600fölé venni, hogy beadják a piacot? meg MOLt is kettős csúcs fölé, ezzel fülecsésze szerűt rajzolni.. aham..

ha így lesz, tévedtem..

főleg ha 7végén betámadj…

#528298 Ibiza

főleg ha 7végén betámadják iránt..zsidóknak már viszket a segge.. esetleg irán visszavág..és/vagy válaszként beindul egy terorhullám usában..húver gát metrók olajvezetékek..viziaknák stb..felébrednek az alvó terroristák..

#528290 Hathor Előzmény: #528286

Hatit alig bírják kivárni a kollégák, hogy szétadják.

Nem számít semmi, csak a le.

Mondtam pár pöttyös le kint, de még reggeli szintjükön futik, meg tegnapi zárásunk fölött, de ütni kell, és ütni..

Na jól van, elmegyek, EKBra benézek.