Ilyen nincs. Richter 2500vevő elment, és most adják 36400at, mintha nagyon drága lenne.
37200on meg jó volt pár napja.
Tudom, hogy záróban meg visszveszik az egészet. Idióták.
Ilyen nincs. Richter 2500vevő elment, és most adják 36400at, mintha nagyon drága lenne.
37200on meg jó volt pár napja.
Tudom, hogy záróban meg visszveszik az egészet. Idióták.
Richter megunta, hogy nem kapja meg, kiállt a könyvből, na de van rá érdeklődés, ha elindul nem rossz 2K benne.
Futik újra fel: DAX 6615.
Buxhoz vontató kötelet hozok... :D
NA háttérbe lépek..
CDSünk 500pont alá ment.
Spanyol, ír kötvénypiac aukció ma.
Nagyon jó, sikeres Ír kötvény aukció.
Spanyol aukció is jó lett 10-15bázisponttal alacsonyabb szinten kelltek el, mint a tgenapi előzetes referencia hozamok.
Richterben beállt 2525darabos vevő, eddig adták két napja. Igen. Ez Richter.
Könyvek eladási oldalai üresek.
Most egy napon beüli dupla aljat kellett esetleg csinálni 444-330között, ezzel 17550es Buxot vetíteni előre?
WIG 20, lengyelek másfél százalékos örömködés.
Álló piacunkon összenyomot kamat 442es KTval.
Olajban elindult a harmadik zászló hullám, ahogy vártuk azt, ez húzhatja a piacot.
DAX 6600felett, kivitte előző tetőket
Bux csak van egy picit, 37.8fokos láza van.
Kíváncsi vagyok mikor indulunk el.
jah, a tegnapi bulik után ? :-))
Én a magam részéről a Stop ot betettem ha nagyon esnénk...ne veszítsek....de fölfelé várom..
:) a nagy vizen túl ilyenkor szundi van :) épp most csorog ki a nyál a szájuksarkán :)
na és akkor a másik variáció:
mister D kamatvágást jelent be,ami végül is várt dolog,de emellett utalást tesz a burkolt pénznyomásra, a teljes felelőségvállalásra az EU bajbajutott országainak kötvényei felett is,első momentumból csapkodás,majd elindul egy hegymenet,ami hatit is röpítheti nagyon könnyen akár 1000-1200pontot is,nahh akkor lesz pánikshortzárás....
eurhuf le akár 280ig , és jöhet a hurráoptimizmus
szóval kétélű a dolog ,óvatosnak kell lenni ,mert túlméretes pozik tudnak hozni ,de vinni is rendesen
most húzhatnák még a barmok a nagy vízen túl.....most miért nem betyárkodnak ?
ellenállásra húzták, ne legyél türelmetlen.
Nézd meg ezen az időtávon az utolsó havi emelkedés sormintáját.
Stocklandyard címlap ,nemzetközi tőzsdék teljesítményének összehasolitó grafikonjai adott időegységre !!!!!!
azoknak akik úgy érzik MO bamba,kamutőzsdéje allulértékelt,hát abszolute helyén van az index!!! és ez a veszkődés a kormány gazdaságpolitikájában ,az IMF, az okosabbnál okosabb unortodoxia oda fog vezetni hogy ha elkezdenek gyülekezni a gomolyfelhők a jelenleg napsütötte nemzetközi befektetői égbolton ,kishazánk tőzsdéjét úgy szétkapják mint majom a zsebórát
mivel egyik iránynak sem vagyok szerelmese a mostani shortomat észnélkül kivágom ha az ellenkező forgatókönyv válik reálissá
vagy csak olvasok híreket..ha kikukkantanál művészi értékű egyedi chartjaid mögül ,) akkor a 8.56os hírben már élből innen olvashatnád.
Mit néztél tegnap este? CSI? Döglött akták? Vagy terrortámadás a világ ellen című filmet? :D
na lépek, nincs több válasz ,-)
Üdv
OTPt azért kellett felhúzni kettős csúcs fölé 3600fölé venni, hogy beadják a piacot? meg MOLt is kettős csúcs fölé, ezzel fülecsésze szerűt rajzolni.. aham..
ha így lesz, tévedtem..
főleg ha 7végén betámadják iránt..zsidóknak már viszket a segge.. esetleg irán visszavág..és/vagy válaszként beindul egy terorhullám usában..húver gát metrók olajvezetékek..viziaknák stb..felébrednek az alvó terroristák..
800 felett van, nyugi... :)