köszi, közben megtaláltam, azért töröltem a kiegészítést.
köszi, közben megtaláltam, azért töröltem a kiegészítést.
TP-t nem keresed meg?
retró interjú sorozat
mi lett nagyjainkkal?
))))
Igen a volt Invest is része. Emailben kerestem meg őket, remélem még ma visszajeleznek. Átnyálaztam jelentéseket és gyjket, úgy hogy interjú hullámot tervezek őszre. EST kezdené
persze hogy pápá lesz a sziget
de azért jó pár variáció lehetséges
nyilván 850m alatt nem fogják eladni (állítólag)
mikorra várható az interjú? van már időpont a találkozóra? beszéltél már velük erről, vagy még csak tervezed a riportot?
üzenem, hogy nagyon mocskos dolgokat művelnek Karesszal karöltve, és nehezen hihető, hogy ez a sok rossz csakis a véletlen műve... a rádiós freki megnyerése óta rohamosan gyalázták le a céget... számomra hihetetlen, hogy egy tanult, diplomás emberekből álló vezetés ezt tudja csak produkálni egy tőzsdei céggel... nem életszerű...
ezt én is megtudtam volna csinálni az érettségimmel... fele ennyiért :))
interjúban rákérdezek, addig nem akarom feszegetni, mert még olvassák az oldalt :)
melyikre gondolsz? megkeresem mindjárt. Szerintem túl van pörgetve ez a sziget-eladás... amíg megvolt az volt a baj, hogy csak a veszteséget hozza, és mennyi pénzbe került... most hogy eladják, és nullázzák az adósságot, és nem fog tíz milliós bukókat hozni, most ez sem jó...
nem véletlen zuhan, no para jó elsz. Volt egy közlemény tavasz végén, érdemes megkeresni és érthetővé válik az esés oka
Maci a Szigetet biztos, hogy eladják, már leírták, hogy végső esetben Karesz viszi az adósság értékében; tehát hülyeség minden olyan találgatás, hogy viszi a bank. Erről volt szó már hónapokkal ezelőtt, mikor kiderül, hogy milyen forgatókönyvek jöhetnek szóba... már akkor 100% volt, hogy mindegy mi történik, a vége úgyis az lesz hogy Gerendai vásárolja vissza.. ez már évekkel ezelőtt eldőlt, nem most találták ki;ez egy ilyen tetű, mocskos mutyista ország. Ezekkel szemben nem lehet győzni, be kell látni.
Tanulópénz drága volt, én ezt nem vagyok hajlandó újabbal megfejelni. Eladni nem fogom sem ezt a szart, sem a másikat (phylaxia), vagy kivezetik őket 0 értéken, vagy rám rohad mind...
ez volt az utolsó, hogy én bármit is vettem.
se a 600e ft-ot, se az ltp-s pénzt nem fogom behozni. befejeztem a tőzsdét.
az a röhej, hogy a kreditjog el fog menni 100 fölé, egy olyan papír, ahol aztán tényleg csak nullák vannak... itt az est, ahol most nem lesz sziget, nem lesz adósság, lesz egy viszonylag kis árbevételt hozó print üzletág, amihez vszínű karcsúbb cég is elég lesz, tehát az alkalmazottak száma is csökkenni fog, akár még szolid nyereség is kihozható, és ez a papír zuhan mint a kő.. igaz forgalma az semmi...
és ha a szigetet nem tudják eladni?
akkor a bank viszi a céget, pápára?
))
Egyelőre az esésnél tart, ma van a 2. rés, holnap lesz még egy, utána jöhet az oldalazás, forintozás.
amíg ki nem derül a sziget ára addig max oldalazás, esés
utána meg bármi lehet mert "olcsó"
A tegnapi nap csak előjátéka volt az esésnek. Ezt rendesen elkapálják. A jövő héten jó lesz majd forintozni.
megtetszett gerendainak is a kreditjogos szisztem.. költse patikára..tetvek..van egy kis kupac..
éljen a sok 20-30 forintos papír
kecsegtető lehetőségek vannak szerte a béten )))
este végig olvastam az utóbbi idők érdekesebb közleményét és megkérdezek pár dolgot. Valószínűleg két körös lesz, de ha nem sikerül, akkor cikk. Van egy elég jó támpont az alj megtalálására, mondjuk úgy trend váltásra.
lesz egy interjú sztm :)