"Paladin: Ugye, most nem kezdődik el megint ez a "felbeszélőzés", meg "klónozásozás", meg efféle?
Mert akkor hagyjuk."
te hoztad fel
"Paladin: Ugye, most nem kezdődik el megint ez a "felbeszélőzés", meg "klónozásozás", meg efféle?
Mert akkor hagyjuk."
te hoztad fel
Igen, ezek a kötvények mennyisége, kamata és lejárata.
Mikor és mennyi E-Star kötvény jár le?
"Sorozat
Mennyiség (Ft)
Kibocsátás
Lejárat
Kamat
2012/A 1,42 milliárd 2011. július 1. 2012. október 24. 8,925%
2014/A 5,9 milliárd 2010. október 4. 2014. február 12. 10,44%
2015/A 1,25 milliárd 2011. május 30. 2015. február 12. 10,24
2016/C 1,43 milliárd 2011. május 30. 2016. május 30. 6 havi BUBOR+500 bp"
Nem is gondolom, hogy annak számottevő lehetne a hatása, mint ahogyan forintösszeomlással sem számolok, csak jeleztem feléd, hogy a kötvényeket forintban bocsájtották ki, ezért édesmindegy, hogy mennyi lesz októberben az euró.
a sok libás, garbós képű és hetykén beszélő az..
lengyel hitel hol van? azt hittem már megkapták, lézer keze messzire ért vagy mi? esetleg várják az auditált jelentést?
Igen, ez (is) bizonytalan, mindenesetre opcióként figyelembe vehető.
ami egyébként pedig nem most lesz lévén a lengyel mostanában fűtés hiányában minimális
Én nem tudom, mi ez a klónozás, ahogy elnéztem hetekig más sem folyik, csak ez a klón, meg az a klón, de ne haragudj, én ebbe különösebben nem szeretnék belefolyni.
"pályázatához kapcsolódó 79 millió forintos előleg kifizetésre került."
ők közölték mikor pénz állt a házhoz
igaz nem hitel
Úgy tudom, hogy a kötvényeket forintban bocsájtották ki, ennélfogva forintban is kell visszafizetniük, csak a könyvelést vezetik Euróban, ezért tüntetik fel devizában.
Ennélfogva teljesen mindegy, hogy mennyi lesz az EUR/HUF árfolyam, hacsak abból a szempontból nem, hogy egy forintösszeomlás esetén pl. a zloty-ban befolyó bevételekből még könnyebb lesz/lehet visszafizetni.
Köszi, megvan! Itt azonban átmeneti emelést írnak q1-re, nem biztos hogy még mindig él az emelt keret....
250HUF lesz 1 EUR akkor?
" Októberben 4,8 millió eurónyi kötvény jár le,"
"Szerintem 2013 végére lengyel kézben lesz az Eetek, de lehet, hogy sokkal hamarabb is. Megvan annak a módja."
Ezt majd meglátjuk 2013 végére, jós nem vagyok sem pro, sem kontra.
Ami engem érint az az, hogy a kötvényeket fizessék rendesen. Hogy ki lesz a cég tulajdonosa, az momentán hidegen hagy.
:-)
És ez hogy jön ide?
Egyébként a Panny jól be fog égni Miskolcon, várjuk ki a végét...
"a havi törlesztés elismerése helyett kezded a betámadást?"
Kedves exmnbs1!
Semmiféle betámadásról nincs szó, ott szerepelt a hivatkozásom, kicsit azért jó lenne, ha megválogatnád a szavaidat, én nem győzni akarok itt, sőt sem sikerélményt nem gyűjtök, sem pedig kompenzálni nem akarok itt semmit, ráadásul nem okoz problémát elismernem ha én, vagy a tőzsdefórum tévedett, úgyhogy egy kicsit azért jó lenne, ha megnyugodnál, nem akarlak lenyomni...
"Szerintem azért ezzel elkalkulálnák magukat"
Szerintem 2013 végére lengyel kézben lesz az Eetek, de lehet, hogy sokkal hamarabb is. Megvan annak a módja.
Egyre penetránsabb a bűz a cég körül, bármikor felrobbanhat a brilliáns üzleti modell.
Igen, mondjuk ez havi 41-42 millió HUF körül alakul, mint tőketörlesztés, kamatokkal együtt ~ 50 millió HUF körül lehet.
Személy szerint ezt elviselhetőnek érzem az árbevételhez képest, kiváltképp ha sikerül októberben kiváltani 1,2 milliárdnyi kötvényt is.