Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: OTP pari

#528101 Arsene Lupin Előzmény: #528099

Felesleges álmodozni. Csődspirálba került a cég. Egy lengyel hitel is csak meghosszabbítaná a döglődést. Olyan hülye önkori pedig nem sok van, aki egy csőd szélén táncoló cégnek akar fizetni.

#528099 banyaiz Előzmény: #528094

Nagyon megzuhant ennek a cégnek a presztizse, pedig olyan jól kezdtek a Béten. Csomó kockázatos dolog előjött.

De ez látszik is az árfolyamon. Végülis most lehetne egy jót halászni a zavarosban.

Mondjuk nekem ez a halálom amikor ilyen dolgok vannak mint ez a hiteltéma pl, hogy konkrét dátumokat mondanak aztán nem tudják tartani. Nagy taktikai hiba. Elmegy egyszer, netán kétszer, de ha sokszor előfordul bizalmat lerombolja. Főleg egy ilyen szituban amiben cég most van, nagyon oda kellene ilyen "részletekre" figyelni.

Forradalmárokkal is összeakasztották a bajszukat.

Minden ami csak negatív lehet az összejött kb 1 év alatt, vagy előkerült.

Viszont ha most ennyire romokban van innen lenne szép a feltámadás, rendbe szednék a kintlévőségeket, hitelt kapnának, kötvények körüli aggodalmak elmúlnának könnyen sokszorzozhatna innen.

Csak ehhez jó lenne rálátni milyen erők is dolgoznak a háttérben, és főleg min.

Az a röhej, hogy megint …

#528098 Arsene Lupin

Az a röhej, hogy megint a ledumálókat kóstolgatják. Pedig a Csabikát, Ákoskát és Edécskét kellene előszedni.

#528096 cédrus Előzmény: #528092

ezt ékesen bizonyította a mostani rinyálós megjegyzése

igazi jótét lélek, ő csak jó szándékból...

#528095 cédrus Előzmény: #528089

mutass rá, kérlek, hol próbáltam bármiféle érvet felsorakoztatni emellett, vagy az árfolyam emelkedése/csökkenése mellett

sajnos odáig egyszerűsödött a gondolkodásotok, hogy aki a két élvezkedő félisteneteknek beszól, az 12k-t vár, és szerinte minden rendben van ezzel a céggel

#528092 vincentlauria Előzmény: #528076

ja és még valami: kár, hogy nem 6-7K-nál hallgattam volna az öregre... előrébb lennék sokkal. Szerintem Lupin egyetlen dolgot élvez: hogy igaza van... azt se élvezné annyira, ha anno nem kóstolgatták volna itt annyian.. Üdv

#528089 vincentlauria Előzmény: #528076

ha jóhiszeműen kiindulok abból, hogy nem az vagy, akinek sokan tartanak, akkor sem értem, mi az az EGYETLEN érv, amit az Estar mellett (csődje ellen) fel tudsz sorakoztatni.

#528076 cédrus Előzmény: #528075

Ez is egy jótékony, szemétfelszedős-gyógyítós bejegyzés volt. Vagy csak megmutatta, mennyire élvezi a szituációt, mennyire szeret mások veszteségein élcelődni, forgolódni a szarban, mint egy bűzös csontkukac.

OTP pari

#528075 Arsene Lupin

Micsoda rinya volt, amikor az E_Star lefele ballagva pariba került az OTP-vel. Most már a harmada. Pedig az OTP sem egy matyóhímzés.

Re: kérdés

#528066 Pyxis Előzmény: #528033

Szia

A kivezetésről még nem fantáziáltam, mi alapján merült fel benned ez a gondolat?

tavaly ilyen tájban bőví…

#528065 vincentlauria

tavaly ilyen tájban bővítettem egy komolyabbat.. a qrva anyját....

#528064 Dicsák Előzmény: #528052

Most már egyre jobban csak alulról szagolja! Talán van olyan, akinek jó(bb) infói vannak.

Ismét jöhet egy sávból letörés 950Ft megcélzásával.

#528052 Higins79 Előzmény: #528047

alulról vagy felülről szagoljuk teljesen mindegy:).....

mosolyra derülök zárás után:)))