Az,hogy miért érte meg neki anno beszállni, egyelőre rejtély. Ily módon lenne kártalanítva,hogy övé lesz a Sziget fele, reális lehetőség lehet.
Az,hogy miért érte meg neki anno beszállni, egyelőre rejtély. Ily módon lenne kártalanítva,hogy övé lesz a Sziget fele, reális lehetőség lehet.
sztm Nobilis, de utána kéne kérdezni :) Gerendainak hivatalosan nincs hozzá forrása, persze banki hitelt kapna rá... :)
sztem se kapnak többet a hitelnél a szigetre, mert akkor a kötvényre is kaptak volna annyit
de még a minimumot se kapták meg
hát érdekes lesz a sziget kiárusítása
kinek, mennyiért?
részvénnyel fizetnek? :)
ok, de mit vásárolnának fel? Gondolom max a hitel ellenértékét kapják meg, így megint üres lesz a kassza. Ahogy a rádió és externet eladása után is...
Ha a hitel mértékénél többet kapnak, az pozitív lesz számomra.
majd megint apportoznak, ha "növekedni" szeretnének
mi más volna?
vagy lehúzzak a rolót
jaja :) Nézd a 4k-ról 50re esés után ez csak hab a tortán.. :)
Árbevétel kb 65-70%-át adta a sziget, kíváncsi vagyok mi lesz a maradékkal...
persze majd jön az "olcsó" a szemek ingerküszöb
mint a sok 50 alatti szutyok részvénynél + nutex
amíg nem szorozzák fel, osszák le, stb...))
ez így van rendjén, 6 évente megpusztul, majd lesz 2 jó éve alacsony bázisból :)
ez nem sok, mert az árbevétel kb. negyedelődik a sziget nélkül
bár a nyereség az nem, ugyanis nincs nagyon miből....
az "utolsó" sztori megy ki a papírból, nem kicsit
a rádiók után
Est, Exit és a román-bolgár magazinok. Ezekre elég egy sufni kft is, nem kell tőzsdén lenni. Gondolom, manapság csak úgy dől a lé az ingyenes magazinokban megjelent hirdetésekből... :)
Ebben funda?! :)
Mit látsz ebben még értéknek, ha ugrik a Sziget? Nincs semmi.
Pár hónapja figyelgettem ezt a részvényt, de nem nyúltam bele, azóta feleződött szinte.
Tényleg ennyire szarok a fundák is, amennyire az árazás mutatja?
Ez aranyos :)
This is the beginning of a beautiful friendship avagy több is veszett Mohácsnál...
vígasztaló, hogy lefele is erősen korlátos
azt hiszem egyhangú kereskedés lesz itt..