ott csak az olyan közlések lehetnek amelyek az önkormányzatok nem fizetéséről napra készek?
ott csak az olyan közlések lehetnek amelyek az önkormányzatok nem fizetéséről napra készek?
Jó, persze, elvárhatónak elvárható lenne, ez kétségtelen, ezzel együtt én úgy tudom, hogy nem kötelező megerősíteni a lehívás tényét, így csak találgatni lehet, hogy megtörtént-e a lehívás, vagy sem és azért nem teszik közzé, mert nem történt meg, vagy azért, mert nem kötelező.
szerintem sem..kutatok a béten de ilyen hírt egy cégnél sem láttok
..de itt van ex..kötelező nekik közé tenni?
nem azt kéne látnod, hanem egy diadalos közlést arról hogy az általuk már többször lezárultnak jelentett EETEK vétel utolsó lépése a resz eszközeinek megvétele megtörtént
amely egyébként a kv-ek kifizetésésénél is nagyobb prioritást élvez
generalnak jelentési joga van ...:))))
egyetlen egy nagy sem szállt ki...
Illetve ha 30-ig mégiscsak lehívták, akkor az még a 15-i készpénzállományban sem biztos, hogy megjelenik, egyrészt mert június 30. szombatra esett és ha a következő munkanap-szabállyal indították, akkor az csak július 02-án jelentkezhetett legkorábban, de talán csak 03-án, vagy 04-én.
Így meglehet, hogy még a júniusra vonatkozó gyorsjelentésben sem lesz benne.
"Elfogyott a pénz, elfogyott a türelem"
ez a tervezett 23-áig várt lehívás után jött ki
jól esett a klónoknak is villogni vele(((((((
másrészt az önkormi buli előtt ezzel erősítettek
Szerintem nem kötelező.
Én speciel arra gondolok, hogy majd a 15-i gyorsjelentésben lehet látni a készpénzállomány növekedésében. Illetve ezt remélem.
Tehát az elméleted szerint aláírnak egy hitelt amiről tudják hogy nem teljesíthetők a feltételek és felhúzzák az árat hogy egy generali és pár közepes büfi ki tudjon szállni 1,7k-s átlaggal? Akkor ez már tényleg genesis kategória. Ezt azért én nem hiszem el... Vagyis remélem hogy nem igaz... :)
csak annyit írtam h nem kötelező nekik közé tenni a leívást?...nem nagyon emlékszem a béten h valaki közé tett volna ilyesmi hírt is ....de lehet h tévedek...
így várjatok valamit ami nem is jön el...plusz paráztathatjátok magatokat..konrétan tud erre valaki válaszolni,hogy közé kell e tenniük ilyen hírt????
Akkor időhúzás? Nyertek egy hónapot? Annak mi értelme van?
az miért jó nekik?
"A finanszírozási összeg teljes lehívására 2012. június 30. napjáig kerül sor."
Ha lehívták, miért kussolnak? Ha nem, akkor meg nagy gáz van.
gondolod nagy tételt ki tudtak volna szórni?
a hatikon pedig buktak volna egy csomót ismét
mik lehetnek ezek a kockázatok? Nem mindegy hogy csúszás vagy az aláírt hitel felmondása