Akkor is illene valamit kommunikálni,mondjuk a bennfentesek már 1k alá zúzták volna,ha negatív lenne a végeredmény... Vsz.
Akkor is illene valamit kommunikálni,mondjuk a bennfentesek már 1k alá zúzták volna,ha negatív lenne a végeredmény... Vsz.
"a források lehívása a BZ WBK Bank feltételei szerint történik, amely az ilyenkor szokásos kockázatokat hordozhatja magában."
na ez van most
Valaki venne 22,7-ért 2016-os kötvényt :))
Csak nehogy ráfázzon és megkapja :)
Ha ez így lenne, akkor már 1000Ft alatt lenne az árfolyam!
Negyedik napja? :)
Akkor matelcsyék meddig fognak vizsgálódni az önkoris szerződések körül? 4 évig? :)
vagy a folyósítás előtti vizsgálat folyik amiről a közleményben írtak?
A helyzet enyhén szólva büdös.
A lehívás tényének publikálása megerősítené a cég pozícióját az önkormányzatokkal történő csatározásban. Na most vagy hülyék, ami nem jó jel egy ilyen végjátékban, vagy sumákolnak, mert nem volt lehívás, ami még rosszabb jel.
Az a baj, hogy itt már minden volt, ami örömre adhatott volna okot, az árfolyam viszont mindig csak lefelé ment. Ezeken a kis forgalmú napokon valaki próbálja tartani, bár lehet, hogy többen vannak.
Az még 11 nap...
TA-sok
póziból írom így optimistán gondolkodom..
:))))
csökkenő háromszögből nálam ki oldalazott ..a dupla aljat nem vettem fel mert sokszor volt már:) dupla alj:)
A portfólión felmerült, hogy esetleg nem is kell közölni a lehívást. Mondjuk annak tudatában, hogy a lehívási szándék, illetve annak ideje meg lett határozva, szerintem minden tulaj, érdekelt elvárja, hogy megjelenjen róla egy pársoros közlemény. Feltételezem, hogy legkésőbb a flash riportkor kiderül.
Ne aggódj,én kötéslistákkal álmodok,felébredek,hogy rosszat álmodtam,2k alatt van az e star,aztán rájövök hogy nem is,már mindjárt 1k,akkor jöhet az altató :)
Nézem az árfolyamot a Stooq-on ettől kapok stroke-ot! :(