2. legforgalmasabb papír... :))
36-os vétel eladva 23-on... miközben végignéztem a 10 ft-ot is...
inkább a maradékból veszek estmédiát 10 ft környékén :))
Ezek szerint nem lesz közgyűlés.... vagy vmi nagy durranás várható és az emiatt járó bünti elfér az eddigiek mellett, vagy azért fér el, mert ezt sem fizetnék meg.... :)))
Sőt mire megjön, lehet lesz egy újabb 2xft-os (média)
Jó nyaralást Fecó! Mikor lenne legjobbkor, ha nem most. A 2x Ft-os vackok megvárnak, van belőlük épp elég.
Ha valaki figyelte és szemfüles volt, nap végéig mindig kilehetett szállni alsó limiten, sokszor volt, hogy nem is maradt eladó alsón stb. A vége felé volt már neccesebb, mikor gyorsult az esés, 23-nál már pl nagy mázlim volt, mert ha 1 másodpercel később írom be az eladást akkor már nem kerülök sorra zárásig mert annyian elém álltak 1 s alatt.., másnap meg 19-en ugyanez, így nagyon könnyen belehetett ragadni, tényleg mázli volt, de mostmár csak kísérni kell felfele, csak egy baj van hogy holnap délelőtt Balcsi nyaralás kezdődik, a "legjobbkor", de majd valahogy wifin lesem mi van, meg stop.
akkor neked világ szerencséje van továbbra is :)
De, trédeljük.:D
Még az esésben vett 14 és 20 Ft-os néhányezer db. rajtam van, de holnap én 21-en kiszálllok asszem, ha addig kibírja. Egyelőre ott állok, aztán majd meglátjuk.
Félreértetted, mert igen, mindig vettem alsón, de ahogy láttam, hogy nem fordul aznap, gyorsan beálltam szintén alsóra eladásra, hogy aznap zárásig még elsózzam, s szerencsére mindig sikerült eladni, így papír nélkül mentem át másnapra, s kezdődhetett elölről az egész, ez ment 150-től 11-ig( a 11-es vételt már sajnálom, hogy eladtam), de 13-on visszaszálltam a vonatra, így eddig tiszta a haszon, nem hígított pakkok vagy ilyesmi amire gondoltál.
Ha 150 óta mindig vetted alsón, egyenlőre nem kell találgatnod a jó kiszállót..
18 , felsőlimit, alakul:) Márcsak a jó kiszállást kéne eltalálni. Senki nem tradeli ezt a papírt? Már +40% a nyerő(m) 13 óta. De 21 vagy 25 a target.
http://betc.bet.hu/newkibdata/111047689/K_zgy_l_si_Megh_v_.pdf
elfelejtették kitenni a közgyűlési napirendi pontok határozati javaslatait... legalább két héttel korábban kötelező, nem???
persze jelent valamit.... az ország teli van ökörrel :)
Én gyűjtöttem 13-on, nem akarok lemaradni, 150 óta vettem mindig alsón, kár lett volna ma kihagyni mikor végre nem alsó hanem felső limit van, ez már jelent valamit. De ettől függetlenül bármikor leöntheti a 100k-t, reméljük hagyja 20 ig legalább.
csak nehogy öntés legyen a vége :)