Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB Tippjáték

Re: nincs cím

#527578 banyaiz Előzmény: #527413

Nagyon durva az a letámadás amit csinálnak, sok csapat szinte ahogy mondod csak előrevágni tudja a labdát.

annyira nem szimpatikus a focijuk, ez lehet abból adódik, hogy MU-nak szurkolok aztán Barca párszor lesöpörte őket Bl döntőben pl. :)

Spanyol csapatok közül Madrid focija nagyon tetszett még a Zidanne Robi Carlos stb stb féle időkben. Élmény volt nézni.

Barca is nagyon komoly, de vhogy nekem annyira nem látványos.

Látom, a foci is olyan, …

#527534 Csusza

Látom, a foci is olyan, mint például a forma1, mindenki ért hozzá. :-))

(Még ha nem is biztos, hogy betalálna az üres 7 méteres kapuba mondjuk 20 méterről... :-) )

#527498 Spade Előzmény: #527413

Sztem meg a spanyol csapat teljesen középszerű, sz@r játékkal. És bár mindenki a világ legjobb csapatáról zeng, tartok tőle h az argentínok meg a brazilok ellen semmi esélyük. Látszik különben tisztán h hogyan lehet megverni, a középpályán nem átpasszolni hanem átfüzni kell őket és akkor a spanyol 16-nál máris kialakul a számbeli támadó fölény. Ezt 2 csapat tette meg a portugál ahol Ronaldo vitte fel a labdát és nem tudták tartani, rendszeresen bejátszotta a társakhoz, a másik a francia Ribery, akit szintén nem tudtak tartani csak nem volt társa, ha Benzema fele annyira jól játszik mint a realban és gólokat vág hamar összeomlott volna a tika taka. Az argentinoknál Messi fogja megcsomózni őket, a braziloknál meg bárki

#527413 matgab Előzmény: #527235

Nekem a spanyolok játékában nem is a tiki taka tetszik, hanem az, hogy az ellenfelet már úgy leámadják a saját térfelükön, hogy annak semmi más esélye nincs, mint saját térfeléről felívelni a labdát. Ezek után vagy felíveli és akkor a spanyol védők veszik el, vagy megpróbálja megjátszani, de akkor meg azért veszti el. És abban a pillanatban, amikor a saját térfelükön a támadásra felállt középpálya mellett egy csapat elveszti a labdát, akkor a másik csapat könnyen ziccerbe kerül.

Ez totális védekező foci, amit nyomnak a spanyolok. Az egész tiki -taka az semmi más, mint 1) az ellenfél fárasztása 2) idegi tönkretétele, hogy amint megszerzik a labdát, abban a pillanatban kitör rajtuk a "végre nálunk van, rohanjunk támadni érzés"...

És ezért nem működött a spanyol taktika a portugálok ellen, mert a portugálok hasonlóan gyorsak, hasonlóan letámadták a spanyolokat, és egyáltalán nem rohantak támadni...

#527235 banyaiz Előzmény: #527228

Spanyolok összes meccse ilyen. Elmész félórára még mindig azon a 3 négyzetméteres területen passzolgatnak 5625. alkalommal , esetleg vhogy hátrányba kerülnek akkor van izgalom. Ez ilyen Barca stílus, nem szeretem, de kétségtelenül nagyon eredményes nagyon kitalálták, nagyon kell tudni hozzá focizni, de holt unalom . :)

#527228 Csusza Előzmény: #527181

Gratula Tapasznak!

És neked, Fornit pedig köszönet a verseny lebonyolításáért!

Másodikok lettünk a kisfiammal, ez pedig hűen bizonyítja, hogy a focihoz nem (sem) lehet érteni. :-)

(Kb 20 focistát tudnék öszesen felsorolni, de azt is csak ha az életem függne tőle... )

Egyébként ritka szar meccs volt ez a döntő. Bevallom, én közben el-el kapcsolgattam, meg kínomban elmenetem zuhanyozni, eszegetni...

#527211 banyaiz Előzmény: #527183

Spanyolok már megint ez nem igaz. :) Milyen simán győztek , laza könnyed meccs.

Az a durva ebben a spanyol csapatban, hogy szerintem ezen az EB-n nem is játszottak kiemelkedően, vagy nagyon jól. De így is megnyerték. Ahhoz képest amit tudnak teljesen középszerű produkciót nyomtak.

Nagyon működik ez a Barcás stílus amit kifejlesztettek.

Spanyolo - Olaszo: 1 A …

#527181 Fornit

Spanyolo - Olaszo: 1

A tippverseny vége:

Pt *****(név)*****

20 Tapasz

-

17 Camilla2

17 Csusza

-

16 Kovax

16 Kissherceg

16 Szika

-

15 Kosami

15 Koffein

15 Banyaiz

15 Matgab

14 Sumér Harcos

13 Scipio

13 Zotya32

13 Csokigyáros

12 Fornit

9 Dmode

7 Pikke

6 Picirigó

3 Sigorszky

2 Oszol

1 Macika

#527131 Camilla2 Előzmény: #526705

Spanyolok mégegyszer nem követik el azt a hibát,az olaszoknak meg nem jöhet össze mindig minden,az a nagy dara csúnya fekete csatár meg csak botladozik a labdákba,hiába lött tegnap 2-t, buta és darabos.

Bolitelli 2o fillért nem ér a bőre,a csoportmérkőzéseken szinte minden labdát eladott,lőtt egy k nagy mákos gólt,úgy,hoigy nem is látta merre van a kapu.