Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#527522 nemértem Előzmény: #527504

Ez így van, de akik akkor követték őket, azok még azt hitték, demokráciát " játszunk", és nem keménykedtek. Ez 2014-ben egészen másképp lesz.

#527517 Higins79 Előzmény: #527502

Hir szerinted milyen erteku. Pozitiv vagy negativ. Pozibol elfogult vagyok de szvsz pozitiv.

#527508 nemértem Előzmény: #527503

Az emésztéssel kapcsolatos kifejezésein háborogtam, mert gusztustalan és infantilis, amit naponta 5-10x minden mondatába belecsempész. A" puha pöcs " az angolkisasszonyok szöveggyűjteményéhez simán hozzátartozik, legfeljebb az álmaiktól tér el.

#527506 Grizzly Géza Előzmény: #527502

Hát ebből sok pénz nem folyhat be. Ha az eont kifizetik és mindenki fizet,marad 70-80 millió Ft. Megváltási díj nem tudom van-e... Egyáltalán akarnak e fizetni,vagy mennek ők is a lázári úton...

#527503 Arsene Lupin Előzmény: #527480

"puha pöcsű"

Csak azért, mert vasárnap háborgott a stíluson, közlöm, hogy ez sem szerepel az angolkisasszonyok szöveggyűjteményében.

#527499 Arsene Lupin Előzmény: #527448

"Hajnalban már szőlőt permeteztem"

Ilyenkor a legjobb, azt egy ideig nem mossa le eső.

Amúgy a charton előbb fogja látni a hírt a hitelről, ki lesz akasztva a papír. Az irány még kérdéses.

#527480 nemértem Előzmény: #527469

A Fidesz minden diktátor hibáját követi el, azt hiszi, sose lesz végük. Pedig gyakorlatilag már végük van , csak még nem szóltak nekik. Minél gátlástalanabbak, annál inkább kiszolgálják azt szinte elképzelhetetlent, hogy a végtelenül nyámnyila , puha pöcsű ellenzék megkeményedik, és tőlük megtanulván mindenféle jognak nevezett " maszlagot" felrúgnak majd, és a retorzió kőkemény lesz, nem a régi Mszp -Szdsz erélytelen színtársulatának hebegéséhez lesz hasonlítható.

#527478 Grizzly Géza Előzmény: #527473

Lassan Csaba potom 200 milláért visszaveheti a múltkor kidobott pakkját... Kérdés akar-e ennyi pénzt kockáztatni? :)

#527467 nemértem Előzmény: #527456

Valószínűbb, hogy nem rekedt meg egy kisegítő iskolás retardált szintjén, és él a csodásan gazdag nyelvünkben fellelhető számtalanan szinonima egyikével...

#527461 exmnbs1 Előzmény: #527456

a neve eszperentéül van

"Szentirmai Péter szerint a likviditási gondokat enyhítheti, hogy a cégnek néhány hete sikerült tető alá hoznia egy 36 millió zloty (közel 2,5 milliárd forintnak megfelelő) összegű hitelszerződést a lengyel Zachodni Bankkal. Ez mindenképpen pozitív hír volt a befektetők számára, még ha tovább gyarapította is a cég adósságállományát. "Ebből a pénzből viszont a tavaly nyári akvizíció hátralévő részét is finanszírozni kell...."

hamarosan várható a RESZ story folytatása