de legalább idejegesítő..
de legalább idejegesítő..
Ezzel basszák el az egészet...
0,005% a bizalom... Komolyan vicc, pedig venni akartam már egy ideje, de így....
Egyébként egyre kevésbé vicces a kussolás a hitelről,ahhoz képest hogy ezen áll vagy bukik a cég jövője... :(
itt se történt semmi. Se hír, se más, csak új mélypont és újabb nap esés
Gratulálok magamnak az előbb - a mai napon - 500-ik alkalommal néztem be a BÉT honlapjára,hogy van-e valami hír a hitelről! :(
Üzenetet akartam olvasni, de a felhasználókra mentem. Ezzel a névvel eszembe sem jutott, hogy elhanyagolt MOL topik lesz az első célpont.
Honnan tudtad?
Mit sírtok?
Lesznek itt hitelek,fizető önkorik,külföldi befektetők,gyomrosok,árfolyam soxorozódás,mit akartok még?
:-)
Csányi papáról sok mindent el lehet mondani, de azt, hogy hülye a legkevésbé sem.
Nehogy a végén olyan briliáns modell legyen, hogy OTP-től stb.-től kerülnek kicsavarásra a részvények :-))
Ehhez stróman kellene. Kgy alapján csak 25k-t vehetne. Ennek egy része teljesült már.
Ezer alatt már csőd-örvénybe kerül a papír.
Arra gondolt már valaki, hogy a legnagyobb tulaj esetleg visszacsipegetné a pakkját óccsón?
Rohadjon csak le az árfolyam pl. 600 Ft-ig, a lerohadás alatt, ha van forgalom lehet gyűjteni ~400milláért ~300-400ezer db rv-t..