Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dühi

Re: Portfolio

#58899 matgab Előzmény: #58873

nem lehet vele vitatkozni. Vagyis lehet, de mindig mond valamit, amit ő úgy lát, ahogy nincs (legalábbis sztem), és ha utána akarsz nézni, hogy valóban igazad van, akkor rápazarolsz néhány órát, és utána megint jön valamivel, amit kereshetsz.

Főleg úgy nem megy, ha közben dolgoznod is kell...

Tényleg nem tudom mit csinálhat, de hogy minden nap fent van az interneten és nem-szoclib beírásokra vadászik ezerrel...

Re: WTI

#58893 Sanguis Előzmény: #58889

Vagy kevés volt az elemzői prémium.:) Lehet GM részvénnyel fizették ki, és besértődött.:))

Portfolio

#58873 GáborGábor

Hányszor de hányszor megfogadtam; Nem állok le vitázni Pénznyelővel ...

No, most sikerült neki, tovább bírta cérnával ...

:(

Hogy az összes otépével …

#58870 Csusza

Hogy az összes otépével játszadozó kis nyikhaj szétkokózott orrú köcsög brókertakony menne el a jó édes annyába!

Ha egyszer találkozom egy ilyen kis fasszal, betaposom a földbe!

Ja! 44444-szer fogom állon vágni. Csak úgy viccből.

Huhh... Bocsika, de kellett.

#58852 Sanguis Előzmény: #58842

Látom nem szoktál hozzá Te sem.:)

Pedig ez az új módi. Most az a furcsa csak, hogy az elemzők, nem rosszabbat vártak.:) Mert ez is bevált módszer eddig. Vagyis, hogy nem a való rossz az érdekes, hanem a várt rossz.

#58842 Bakiba Előzmény: #56679

Hogy miért nem megy az összes Usa adtközlő a ku...va annyába ezzel a visszafele módósítgatunk 15-20%-ot 2 hónapja manipulálják a piacot az meg kajálja:(((

#56679 Ozzy_ Előzmény: #56653

A többség érdekében mondhatom, hogy jól tetted, amit tettél. Ursi nyílván nem ért velem egyet, meg Raymundka se, de mivel én eladtam, ezért hálás köszönet neked, hogy tartottad.

Amúgy meg minden elismerésem a kitartásod miatt. Valszeg rég itthagytam volna a tőzsdét.

#56653 matgab Előzmény: #56459

azt hiszem reggel el kellett volna adjam a MOLomat amilyen gyorsan csak lehetett volna...

#56459 Lovax Előzmény: #56060

Hogy a nyüvek rendezzenek úszóedzést a csarnokvizében, hát nem pont az OTP meg a bux hatit fogják, amiket megshortoltam! AARRRRGGH!

Re: G

#54262 Hathor Előzmény: #53501

akkor már ketten vagyunk, de én még egy nagy short nyitáson gondolkodom lefele, csak jöjjön el a lefele trend, remélem 4500tól fog menni vissza 1200alá julitól áprilisig

Re: G

#53501 tthhqq Előzmény: #52812

Én már elvből nem fogom ezt a roh@dt, m@cskos, sz@r OTP-t venni addig, amig nem esik le megint a béka büdös segge alá!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sajnálom, de ezt ki kellet magamból adnom :-DDD

G

#52708 Waszeitung

De hogy mi a rákért nem tudunk 300 pontnál többet esni úgy hogy közben nem emelkedünk 2000 pontot?

És miért kell 0,1 % pozitív futiváltozásra 200 pontot szakítani hatin?

Re: áh

#52070 kelvin Előzmény: #52067

nekem az erstével elszállt a fszom

A lefagyott rendszerük miatt buktam egy rendeset.

Inkább peti, bennük még nem csalódtam, de mellette erstés számlám is van, de ott kicsiben játszom, pont a lefagyásai meg a lassúsága miatt