Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#527287 Hathor Előzmény: #527282

Olyan mintha stabilizálnák OTP 3500at, MOLT 16400fölé rakták, mindig egy picit fel, Ricsi 37200körül egy lépéssel feljebb, Mtelcsi 440fölé rakva.

Hati 17800fölé.

DAX futi megint 6500on.

#527282 Hathor Előzmény: #527271

Na megjöttem USA nyitás előtt.

Mi a bánat van már?

Megint seggbe kell rugni virtuálisan Buxit? Pénteken segített ,-)

3MRD forgalom a 0.3%os esésben.

Nyugat az égben megint. hmhm..

megint gyorsba akarnak majd kitépni minket, agymenés alapon.

#527257 Frontin Előzmény: #527246

Sziasztok! Szvsz ez a C amit most csinálunk, egy magasabb rendű 2-es befejező hulláma lesz, ami magasra fog menni, lévén a 2. hullámoknak ez egy elég gyakori sajátossága. Utána én egy komoly lendületes esést várok (3/3), amivel nagyot lehetne kaszálni ha az ember jókor lép shortba. A hangsúly a jókor szón van, ugyanis biztosra veszem, hogy mielőtt elindulnánk komolyabban lefelé, megpróbálják kirázni a korai shortosokat, nehogy sokan tudjanak nyerészkedni az esésen. Ez a szivatós emelkedés egészen magasra mehet, korábban írtam már, hogy hati esetében akár a 18.700-19.200-as régiót sem tartanám elképzelhetetlennek.

#527243 Joker Előzmény: #527221

Végre egy optimista ember (bezzeg a portfolion), a AD jó egy hete még nagy medvét vizionálta...

De javaslom vegyük sorra az általad leírtakat:

-Kötvénypiac, valóban van keresletünk de nagyon magas kamatszinten. A költségvetés felpuhítása és a tranzakciós adó, a telekom cégek pere alapvetően hatással lesz a hangulatra, illetve a további keresletre.

-Igen valóban csökkent, de azt tegyük hozzá, hogy ez jelentős részben a forint erősödésnek volt betudható ez. A Kormány ezzel szemben a forint gyengítésére törekszik, a tranzakciós adó MNB-re vonatkozó hatása is az lesz, hogy a kamatszint csökken az elvonás miatt aminek forint gyengítő hatása lesz. (Ha a forint gyengül akkor a devizaadósság......)

-Igen, de ennek hatása jórészt nem piackonform elvonások eredményei (bankadó stb.) A további egyenlegjavulás leginkább a tranzakciós tételekre alapszik, meg feltételezik, hogy a piac bizalma visszatér (ezért csökken a kamat környezet), illetve a növekedési adatok és az ehhez kapcsolódó bevételek felül vannak tervezve.

-A régiós versenytársainknál is vannak autógyárak, javaslom várjuk ki, hogy alakul a luszus kategóriában a kereslet, mert ha nincs kereslet, akkor hiába van felépítve egy ultra modern üzem...

De hangsúlyozom, remélem, hogy neked lesz igazad, mert a derivativ pozícióim elhanyagolható méretűek a részvénykitettségemhez képest. De Magyarország esetén még akkor sem vagyok optimista, ha kint szolidan emelkedni fognak a nyári hónapokban az indexek...

#527233 Hathor Előzmény: #527229

ezért írta a cikk, hogy Mo. szembe megy a trenddel, mert nálunk bizony nőtt! :D

na én nekem dolgom van, én el. feljebb álltam 18200as szintre pozi berakással

#527231 Ibiza Előzmény: #527221

az adósság a Forintárfolyam miatt csökkent 600mrd-al..

igen egy lassúbb folyamat ez..a külső adósságot kell belföldire konvertálni (kincstárjegy) de ehhez szabadon felhasználható jövedelmek kellenek.. erre ugatom a mostani járulékok melletti magasabb bér kifizetését..a mezőgazdaság fejlesztését.. (ami felszívná az alacsony képzettségű munkavállalók nagy részét)

a gond a bankok nem akarnak hitelezni..a válság miatt a cégek takarékon ketyegnek...akinek van tartaléka az rajta ül..

#527223 big-ebuy Előzmény: #527221

ebbe hiszel.....hazudnak mint pl gyurcsány :dübörög a gazdaság,2008 ba kiderült hogy is...

akkor itt a forgalom lőne meg a indexek is..minden adat szar kint is..sztem sc van csak

#527222 Ibiza Előzmény: #527215

a kérdés..minek van nagyobb esélye? emelkedésnek vagy a csökkenésnek.. én a részemről..innen nagy esést nem várok..(max 2% valami rossz hír miatt)

ha megegyezünk eu-val--ami 99%-os esély akkor megyünk fel.. ezt kell elkapni..én elötte várok egy letörést..hiszen a bennfentesek akarnak keresni.

#527221 Hathor Előzmény: #527215

Kirobbanó sikert hozott a június Magyarország számára

Jelentős sikerrel zárta hazánk a júniust a kötvénypiacon, hiszen sikerült felülteljesíteni a terveket. Az év első hat hónapjában pedig több mint 220 milliárd forinttal több állampapírt adtunk el, mint amennyit meghirdetett az adósságkezelő, ráadásul a hozamok is jelentősen estek a januári pánikhangulat után. Mfor.hu-háttér.

------------------------------------------------

MNB: csökkent Magyarország adóssága

A jelentésből kitűnik, hogy a lakosság pénzügyi döntéseit alapvetően a végtörlesztés lehetősége határozta meg, a vállalatok pedig továbbra is megtakarítást gyűjtöttek, például beruházás helyett.

A bruttó hazai termék, azaz a GDP-arányos hiány jóval alacsonyabb volt az előző negyedévi 6,3 százalékosnál és az egy évvel korábbi 5,5 százalékosnál - a magán-nyugdíjpénztári vagyon átadásának hatását nem számítva.

A március végén lezárt egy év alatt az államháztartás hiánya 1.348 milliárd forint, a GDP 4,8 százaléka volt. Az államháztartás konszolidált, névértéken számításba vett bruttó (maastrichti) adóssága március végén a GDP 79 százalékával egyezett meg, 22.399 milliárd forint volt. Ez az arány 2009 közepe óta a legalacsonyabb.

--------------------------------------------------------------------

Az európai trenddel szemben bővül a magyar feldolgozóipar

Júniusban további javulást mutat a magyar feldolgozóipari beszerzési menedzser index, értéke 52,8 pontra emelkedett a májusi 52,2 pontról - jelentette a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság. A Mercedes-gyár kapacitásainak termőre fordulása húzhatja a magyar feldolgozóipart. Régiós versenytársaink az eurózónával együtt szenvednek.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/az_europai_trenddel_szemben_bovul_a_magyar_feldolgozoipar.169499.html

#527220 Ibiza Előzmény: #527201

látom utólag szerkesztetted..pozi határozza meg a tudatot

Ha a gyerek nyomott volna a víz alá téged akkor más következtetést vontál volna le...:)

kepeszt kepeszt..a víz fölé akar kerülni..hazamenni sörözni..de csak nyeli a vizet nyeli..utána már annak is örül ha néha az orra kilátszik..majd vagy megkegyelmeznek rajta és kihúzzák kinyomják belőle a vizet..esetleg egy keljfeljancsival kap egy életmentő impulzust.. de már semmi nem lesz a régi..

jönnek az újak a fiatalok akik újrakezdik a ciklust :)

#527215 Joker Előzmény: #527201

Ha viszont a víz nyomása kidurrantja azt a labdát másabb a dolog fekvése....

Olvastam a múlt heti bejegyzéseidet, én különben a spoton longban (hosszútáv) ülök, hatiban (rövidtáv) viszont shortban.

A tranzakciós adó jelenlegi tervezetét (MNB, Kincstár vonatkozásában) az ECB nem fogja elfogadni (úniós jogot sért), a költségvetést egyre inkább puhítja fel az NGM. Csak idő kérdése, hogy az elemzők mikor fognak egyre erőteljesebben harapni a témára. A jelenlegi tervezetet az IMF sem fogja megalapozottnak tartani.

Tehát óvatos lennék én azzal az emelkedéssel, de ha feljebb nyomják a BUX1212 értékét bővítem a short pozícióimat...

#527214 Hathor Előzmény: #527210

17850en vettem most a mai nyerőből pár kontit

lejjebb nem tudtam csak két kontit ma, mert csurig voltam.