Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Az E-Star Alternatív Nyr…

#527217 Sly--

Az E-Star Alternatív Nyrt. tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket, hogy Kazár András

Gábor lemondott a Felügyelő Bizottsági tisztségéről. Lemondásának oka, hogy

tisztsége összeférhetetlenné vált más pozíciójával.

Lemondása a bejelentéstől számított hatvanadik napon válik hatályossá kivéve,

amennyiben addig a Társaság új felügyelő bizottsági tagot tud választani.

Soós Csaba

Az E-Star Alternatív Nyrt.

Re: nincs cím

#527209 Grizzly Géza Előzmény: #527204

Egy bekezdéssel lejjebb : :)

"A helyzet pikantériája, hogy a bankok óvatosak az inkasszóval, hiszen a rosszul beszedett inkasszónál őket is felelősségre lehet vonni. Éppen ezért azt mindenképp vizsgálják, hogy egyáltalán él-e még az a szerződés, ami alapján az inkasszót benyújtották. Ha elég gyors volt az önkormányzat, és még időben értesítette arról a bankot, hogy maga részéről a szerződést érvénytelennek tekinti, és visszavonja a számlájára korábban adott beszedési engedélyt, akkor valószínűleg az inkasszó sikertelenül végződik.

Abban az esetben, ha az önkormányzat számláján nem áll rendelkezésre a megfelelő mennyiségű pénzösszeg, a bank ezt követően egy vagy két banki napig tartja rajta a számlán az inkasszót. Inkasszót egyébként Dr. Zalán elmondása szerint bankszámlánként kell engedélyezni, tehát ha még a szerződésben engedélyezve is van az inkasszó, a pénzforgalom egy másik számlára való átterelésével is kibújhat az alól az önkormányzat. "

#527204 gorogyeckij Előzmény: #527178

"Az inkasszóban az a szép, mondja Dr. Zalán Gábor, hogy ha az be lett nyújtva, azt a bank mindenképpen teljesíti. A bank semmi egyebet nem néz, minthogy az érvényesített beszedési megbízás vagy inkasszó alakilag megfelelő-e, annak az aláírása van-e rajta, aki a banknál inkasszó jogosultként rögzítve van, az a benyújtó, aki a banknál rögzítve van, vagy megfelel-e a bankszámla? Amennyiben a fizetésre kötelezett vitatja a az inkasszót, a lépést követően elmehet bíróságra, és jogi úton követelheti vissza az összeget"

Erről beszéltem múlt héten... a szerződésben ki van kötve, EGSZERŰEN LE FOGJÁK EMELNI az összeget, aztán mehetnek a hódosok a bíróságra... nem az e-star... értitek...

#527165 Arsene Lupin Előzmény: #527158

Nem hiszem, hogy szerdáig várnának a spekik. Ma elkezdik a kipakolást.

Megint egy be nem tartott határidő.

#527158 Dicsák Előzmény: #527097

Ez a cégnek most olyan sok pénz, hogy idő kell, amíg megérkezik. Talán Ulrik napig meghozzák. De a hó is elolvadt, még lassabb a szán.

#527129 nemértem Előzmény: #527127

Mert van úgy , hogy az első öt percben még semmilyen emésztéssel kapcsolatos pompás poén sincs, és gyanútlanul azt hiszem, nem a bunkóknak készült.a film. Aztán vagy tényleg nincs, vagy jön az, amiben Ön oly nagy örömét leli emlegetni.

#527127 Arsene Lupin Előzmény: #527125

De ha nem szereti az egy agysejtű amerikai filmeket, akkor miért lesi a CAM verziókat. Meg ez az epekedés a mazochista mozigépész jegyszedő állásért. Nem is kommentálom.

#527125 nemértem Előzmény: #527120

Torrent oldalak, amikor az új filmeket veszik fel a moziban, , és hallani az áldott nép reagálását .... Amúgy kicsiny gyermekkoromtól fogva mazochista mozigépész jegyszedő szerettem volna lenni. Lelepleződtem.

#527116 nemértem Előzmény: #527112

Söröztem, nincs pozícióm, megértő vagyok az öregedéssel és az emberi sorsokkal kapcsolatban,

viszont a moziban akkor szoktam érezni, hogy mekkora egy reménytelenül büdös bunkó országban élek, amikor az egy agysejtű amerikai filmeknél az emésztés hangjain kacagnak.

Ennyi.

#527112 Arsene Lupin Előzmény: #527111

Délután négykor háborodott fel? Akkor hol volt, amikor a ledumálokat hozták hasonló kontextusba? És mitől trottyos öregember stílus? Tele vannak a hazai és külföldi tőzsdei site-ok hasonló stílusú beírásokkal. Ezen felháborodni olyan, mint azon felkapni a vizet, hogy ronda kövér nők is vannak a nudista strandon.

Amúgy nem a stílussal van Önnek problémája, hanem a pozijával. Sz*r helyzet, de arról meg csak Ön tehet.

#527111 nemértem Előzmény: #527096

Nem lehetne legalább vasárnap ebédidőben kihagyni a szarral kapcsolatos rossz dumákat? Annyira trottyos öregember stílus, ami magánügy, de nem kéne fél percenként másokat büntetni vele. Előre is köszi....

#527101 Arsene Lupin Előzmény: #527098

Én leszek az utolsó, aki megvédi Lázár elvtársat. Viszont szerintem az, aki a brilliáns üzleti modelljében nulla kockázatúnak tekintette az önkormányzatokkal való üzletelést, az vagy amatőr szerencsevadász, vagy pedig svihák.

#527100 macika Előzmény: #527096

egy hete is vasárnap tették fel a bétre a Hódmezővásárhely felmondást

tudja most a sípálya is zölddel (ott legelnek a libák)))) ja és garbó se kell 36 fokban )))

#527099 Janicroft Előzmény: #527096

Ez tényleg nyugtalanító. Az utóbbi egy évben csak az árfolyam esett menetrendszerűen, a többi határidő soha nem stimmelt :S

#527098 Janicroft Előzmény: #527096

F*ngatná maximum. merthogy lézer elvtárs is elég unortodox módon kezeli ám az ügyeket.... És tegyük hozzá, egyelőre úgy néz ki hogy az e-Star a jogos követeléseit sem tudja behajtani az önkormányzaton, gyakorlatilag még az elhasznált gázt sem fizeti ki az önkormányzat ami azért elég nonszensz kategória....

#527097 Arsene Lupin Előzmény: #527095

"Szerintem a hitel már útban van"

Miért, lovasszánon küldik? Mint ahogy a tőzsdéhez, úgy a banküzemtanhoz sem értek, de gondolom, volt némi fejlődés mostanában.