Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#527096 Arsene Lupin Előzmény: #527085

Az, hogy június 30-ig nem jelentették be a lehívást, azt mutatja, hogy talicskában tologatják a sz*rt a színfalak mögött. Az is meglehetősen unortodox dolog, ha valaki vasárnap délután jelenti be, hogy megf*ngatja Lézer Janit.

#527095 Dicsák Előzmény: #527090

A politika mostanában csak egy céget támogat igazán, de az nem az Estar.

Szerintem a hitel már útban van :)

#527087 Grizzly Géza Előzmény: #527085

Az legyen a legnagyobb baj,nekem ez már hosszú távú befektetés,2017-ben jár le a tbsz-em,csak nem menjen csődbe...Hogy rohadna meg

#527086 taresz Előzmény: #527085

Nocsak. Nem is gondoltam, hogy optimista vagy az ügyet illetően.

Szerintem itthon kivégzik a céget.

#527085 macika Előzmény: #527054

sztem 90% hogy megkapja , bár van némi politikai kockázata a dolognak ez kb. 10%

de továbbra is növekedési kockázatokat látok (lassulás) a következő években, lassan javuló eredmények mellett (2013)

#527079 Arsene Lupin Előzmény: #527054

"Létezhet hogy csúszik 1-2 napot"

A lányok is idegesek olyankor, hát még a spekik. Amúgy a tervek szerint már a múlt héten meg kellett volna jönnie.

#527054 Grizzly Géza Előzmény: #527049

Béten a határidő jún.30. Létezhet hogy csúszik 1-2 napot,nem tudom még soha nem vettem fel több mint 2 Mrd hitelt...

#527002 reckon Előzmény: #526992

egyetértek, bár a lengyelek kérhettek tisztítást. Persze ha kértek, nem ilyenre gondoltak, hanem kulisszák mögötti, csendes verzióra.

Re: kérdés

#527001 Lxrose Előzmény: #526997

Véleményem szerint a "feldumálók" jelenleg is részvényesek, a ledumálók pedig egyfajta sportnak tekintik ezt a fórumot, ahol úgy érzik, kisebb sikereket érhetnek el. Lehet, néha meg is játszák pénzzel is, de nem ez a lényeg.

Arsene még meg is veregeti néha a saját vállát, ha úgy érzi, valami "frappánsat" írt. "Sajnos" a fórum nem úgy van megcsinálva, hogy a válaszokat pontozni lehet, mert így a sikerélmény is korlátozott.

Re: kérdés

#526999 KawaBazsy Előzmény: #526980

Leduma, és felduma, ez jó. :-) Mások ezt a parketten csinálják, vesznek ill eladnak. Ez így szimplán szájkarate! Akkor lenne hiteles, ha mindenki fel is venne a véleményének megfelelő pozíciót..