Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: Motor vagy auto?

#5306 Sz.bence Előzmény: #5302

Az uj nem tudom mennyit pörög. De nem egy izgalmas gép. Olcsó fenntartani az biztos, fogyasztása is ok, városban szaladgáláshoz jó. De ha szeretnél mondjuk pályázni meg ilyenek, akkor 4üteműben a 400as kawák már jó kompromisszumok egy pályaidommal illetve ha a 250es teljesítmény akkor inkább a 2ütemű 125ös. Volt aprilia RS125öm, és a gatyám ráment de az tényleg igazi versenymotor feeling!

#5302 Kardj Előzmény: #5282

Bence az új is nagyon pörgős? mert a régi 250-s az a "fordulatszámbajnok" volt

Ja gondolkodtam rajta h esetleg nagyobb majd meglátjuk mit dob ki a gép :D

#5285 hosszhuszár Előzmény: #5268

Helyzetem átértékelve, ha minden összejönne R320cdi, (s helyett), maminak B150-180 cdi

(ml helyett).

#5282 Sz.bence Előzmény: #5276

Ajánlom a régebbi zxr 400-asokat, azok jobbak mint a 250esek. azok túl pörgősek, meg gyorsan meg is unnád. a 400on azért lehet ésszel közlekedni, persze nem mindig sikerül:))

én jövőre szeretnék egy 636ost, illetve majd ha a köridőm ezzel 2:10 alá megy.

#5278 Kissherceg Előzmény: #5276

ehh azt hittem egy pillre új pajero, mert az baromi drága :)) Idei évre pénzügyi túlélés van bekalkulálva :D

#5276 Kardj Előzmény: #5274

Előirányozva erre az évre egy kawa ninja de csak a 250-s, ill. egy mitsu no nem az evo, csak komotsan egy 2,5 ddi pajero a 3 ajtós :D. Az első valszeg a ninja lesz.

#5274 Kissherceg Előzmény: #5273

irány az euroring :))

válság miatt kocsit éppen nem veszek :) Ha mélyül a válság akkor igen, ha nem majd akkor is, csak egyelőre tabu :)

#5273 Sz.bence Előzmény: #4658

Nekem a képen látható kawasaki és csak verseny és pálya célokra. Illetve a kawasakisoknak kiírt versenyt a válság miatt megszüntették ezért pislogok ebben az évben.

:((

#5272 Ozzy_ Előzmény: #4663

nekem Toyotám van, én nyertem :)

Mellesleg eladó.

Ja ez itt nem az expressz? :)

#5270 Ozzy_ Előzmény: #4722

elektro tanárom mindig azzal fenyegetett, hogy ha nem tanulok pék lesz belőlem...

Bárcsak igaza lett volna....

#4674 Kissherceg Előzmény: #4671

hallod... pékségből valaki ennyi lét szed össze, abba hagyom a tőzsdét esküszöm... pékség inkább vmi díler központ :D