Egyszerűsítve a mai napot:
Addig nem fizetek,amíg az agyam ki nem vizsgálja,hogy a kezem által aláírt szerződések
jogszerűek-e? :)
Egyszerűsítve a mai napot:
Addig nem fizetek,amíg az agyam ki nem vizsgálja,hogy a kezem által aláírt szerződések
jogszerűek-e? :)
Kreditjogon gondolkozom,ott most mindig van eladó...
Én már eggyé váltam a céggel,együtt süllyedünk a pokolba vagy emelkedünk a sztratoszférába :)
6-os lottót feladtam,ha hétfőn nem lesz hitel,akkor is limitre b@szom a pappert
Bírom, amikor Csabika hívei fűrészelik alatta fát.
ha adhatok egy tippet, ne a Bio csodába szállj át...
A reményhal meg utoljára... Mondjuk ilyen drága halat még nem ettem :),csúnya összeget negyedeltem le az állandó higításokkal...
Itt már mi értelme kiszállni... Vegyek egy garázst két lakás árából? :)
Na jó 7 végét nektek, menjetek napozni is,ne csak a monitor előtt csücsörögjetek :))
OTP 2007ben már volt egyszer tulaj.. 2000 körül szálltak be és 4-6000 között
Nem biztos, hogy pontosak a számok, mert rosszul emlékszem.
Utána kéne nézni, szerintem egyébként is bukhat, de ha hozzáveszed, hogy feltehetően jelentős kv-állománnyal rendelkeznek, akkor meg főleg
nézd, ha cégen belül tudott volt ez az önkori mizéria az mindent elmond a transzparenciáról... Havi jelentésekről nem beszélve..
ráadásul azóta nyomja a kecsege longot )))
nem mellesleg a közkéz 60%, de lehet több is már (- egyéb úr)
szóval várjuk a 10 éves pert, de jó volna minden tárgyalásnál egy kis rally
by tyúkos ))))))))))
Nem mondtam, hogy ennyi a cég. Nem kell sarkítani... Engem nem érdekelnek a klónok, shortokról meg nem tud senki, hogy nyíltak e. Én leírtam tavaly tavasszal, hogy mi nem tetszik, azóta se nyúltam hozzá. OTP nem bukhat az üzleten...
Nem Én degradálom le a céget, hanem az magát teszi tönkre...
Felbeszélők pedig az érdeklődés felkeltésére kellenek és etetésre... Így lehet forgalmat csinálni a piachoz.
a genyában pl nem
nőtt volna a bányastorykor drasztikusan de Tebész Diószegivel az élén megakadályozta
Na ja az szép,biomedical,mire mindenem elbukom,tök okos leszek :)
Szerinted is ennyi a cég? Klónok feldumálják az árat,ott nyakon öntik a kisbüfiket,majd ezt még lefelé folytatólagosan öntögetnek? Miért nem shortolják be a tetején és dumálják le? Nem kéne egy évet várni a haszonra... OTP-Aegon alapoknak, Makra cégének mi a szerepe a kész átverés showban?
Azoknál kis papíroknál nem nőtt folyton a részvényszám? Vagy nem lehetett látni, hogy bennfentesek adják? Jelen helyzetben mit adnak mindenféle tulajdonosi bejelentés nélkül, azonos részvényszámnál? Amit eladtak már 8 ezren, meg 5 ezren? Vagy mi a helyzet?
Maximum meghúzhatnak-boríthatnak, ahhoz még bennfentesnek sem kell viszont lenni, persze könnyebb úgy, ha van hozzá hír. Csak nem értem én ezt az elméletet, hogy a cégből adják, persze onnan adták már 8 ezernél is, rv mennyisége közben változatlan.
Generali amúgy tényleg **** ügyes volt, emlékeim szerint 7400-en vett, majd 4000-en hígított, igazi sikersztori.
"A T. Akadémia dísztermében tavaly volt egy előadás ahol az E-star képviselője is felszólalt, kamerán kívül már akkor elmondták, hogy boríték nélkül nem tudnak tovább terjeszkedni Mo.-on az önkorik körében."
ha ezt is vizsgálni kezdik akkor még hosszabb lesz a vizsgálat
nem is a mostról volt szó, hanem a folyamatokról...
A kap meg semmit se számít, vagy nézd meg a bio csodát a béten... :)