Akit be lehet ültetni az meg is érdemli!
miután kb 8-9 hónapja mást se motyogsz nekem mint "kecsegtető hozam" )))
lombard libus )))
De hát közel 30 Mrd-os kap-ról jöttünk le... Azért ide sok kisbüfi kell... 1200-nál meg már minek beültetni bárkit is? Nem mindegy? :)))
Generali hogy le lett sajnálva. lassan az ő kiszállási szintjük a vágyálom kategória
aki sokat látott már az nem csodálkozik. Pf-en tolták anno keményen sokan kis papíroknál..
az a pár elvileg ugye több 100... azt szorozd fel 1 misivel... Azonban több, mint egy misi...
Nem emlékszel itt a híres levlistára?
kormányzat kontra Soós, még hogy tisztult a kép((((((((
Az miért jó nekik hogy pár kisbüfi beragad?
legelvetemültebb pedig a klónhálózat
akik beültetnek és tarttatják
hehe, ez a legfőbb gondod?
hitel lehívás storno nagyon úgy néz ki
önkormányzati fizetések elhalasztva
okt 24 pedig közeleg
Akkor írd meg priviben,köszi :)
Qrva kíváncsi vagyok :)
Én meg tudnám neked mondani, de akkor valószínűleg kitiltanának
Szóval azt a taktikát választottad, hogy írsz valami felettéb frappánsat, ezzel elintézve a kérdés megválaszolását.
Viszont némiképp tisztult a kép, ne aggódj. Szerintem sokatmondó, hogy két legelvetemültebb topiclakó az istenért sem árulja, hogy miért érdekli őket ennyire ez a papír, és ez a topic.
Egyszer nevet váltottam, amit jeleztem előre, indoklással.
Nem utálom macikát, de vele nem lehet máshogy társalogni.
E-star nem tolvajrészvény, max. a vezetők túl nagyot mertek álmodni és kezdenek belefulladni a mocsárba.
A T. Akadémia dísztermében tavaly volt egy előadás ahol az E-star képviselője is felszólalt, kamerán kívül már akkor elmondták, hogy boríték nélkül nem tudnak tovább terjeszkedni Mo.-on az önkorik körében.
"Azt ajánlom neked barátom, hogy loholjál inkább továbbra is nagy mestered, Arsene Lupin seggében, harapj egy jó nagyot a kicsüngő szarból, élvezd tovább felhőtlenül az esést, tolvajrészvényezz és vigyorogj."
Sajnálom, hogy láthatólag nagyon sok pénzt veszítettél ezen a tolvajrészvényen. Nem tudtad megkülönböztetni a fals szirénhangokat a józan beszédtől, van ez így olykor. Talán lesz még rá módod, hogy okulva ebből a kalandodból egyszer még pénzt is tudj majd keresni a tőzsdén, de addig sajna nagyon sok kicsüngőbe kell még beleharapnod. Ne légy mohó.
egy optimista verzió mindig kell...
Ha kerályközeliek nyereségessé teszik a céget, akkor egyrészt hülyék lesznek osztozkodni a kisbüfikkel, másrészt marhára nem kell nekik a transzparencia. Valahogy a Közgép sem akar tőzsdére menni.
Szerintem csőd lesz, vagy kicsavarás és kivezetés. De nem értek a tőzsdéhez.
nem kell túl parázni, ha új tulaja lenne a cégnek, akkor megint sokszorozódhat az árfolyam... Persze ha nem szervezi ki a lét vagy nem vezeti ki :)
"Lázár a-star" Lehetséges új neve a cégnek?