közben már kiszálltam, köszönjük az ingyen pénzt :) meglepően kevesen foglalkoztak vele...
közben már kiszálltam, köszönjük az ingyen pénzt :) meglepően kevesen foglalkoztak vele...
maradék kiszorítása, hogy lesz?
azért megvehették volna az egész pakkot....
nem is volt rossz :)
Én csak pár bennfentes kereskedésről hallottam..
nekem azért több jött ki, pl 10% felett :) Nem lehet mennyiséget venni, csak diverzifikálok :)
Sacis - bazi nagy mutyi volt a cég átadása...
kb. 3 éve folyik eljárás a TvNetWork tulaj ellen , Nemes "úr"-al sikerült összefutnom a bíróságon, a saját kiskunhalasi rokonságát is beidézték! (tanúként voltam idézett, mint "kifosztott")
Nézegettem én is, de max 3-3,5% hozam van benne, ha elhúzódik 4 hónapig akkor már inkább questor kötvény...
gyűjtögetem már pár napja, egy kevés összejött
Mintegy 2 milliárd forinttal tartozik a Digi a TvNetWorknek, amelyet pár 10 millióért tud kivásárolni. A kisrészvényesek ennek ellenére jobban járnak ha elfogadják az ajánlatot.
http://www.napi.hu/tozsdek-piacok/milliardos_tartozasat_is_megveszi_fillerekert_a_digi.524293.html
Akkor megvan a miértje is a vételnek - adósság eltüntetés- :D!
fizikailag fáj...
A következő falat a PR és más néven futó cégének megvétele lesz szvsz.
tudtam, hogy ez jön... 200 körül akartam venni idén..
bossssssssszant
http://bet.hu/newkibdata/111201029/TvNetWork_Nyilv_nos_V_teli_Aj_nlat_2012.06.29.pdf
300 Ft
Bárcsak 2007-ben ezt vettem volna, sokkal jobban állnék anyagilag. Nagyon filóztam anno, hogy ezt vegyek vagy pedig tolvajmédiát, végül a tolvajmédia nyert, én meg buktam egy nagyot. Ezzel még mindig a pénzemnél lennék. :-/
Tudom, hogy egy extra illikvid szutyok, csak meglepett, ahogy néztem tegnap a chartokat, hogy ez 200 alatt járt pár nappal ezelőtt.
óvatosan vele, nagyon kicsi a közkéz, múltkor épp kivezetni készültek
új profilja van
valami kábelozás
Most nézem csak... Ez mit keresett 200 alatt pár nappal ezelőtt?
Csak tudnám, hogy a PR miért vette meg nálunk a Tvnetwork hálózatát, ha azóta le se sz@rják, akárcsak a megörökölt előfizetőket? Levelekre nem válaszolnak, hibabejelentésre nem reagálnak.
Hallo,
melyik "buli" végett kaphattam idézést a gyorskocsi utcába? Nem emlékszem hogy mi volt. Valaki rajtam kívül jön még szept. 15-én tanuskodni? :)