11nél volt egy lehetséges Fibo szint. Megy alá, vagy megspekizik?
11nél volt egy lehetséges Fibo szint. Megy alá, vagy megspekizik?
Sziasztok!
Ilyen durva dolgot még nem láttam kispapírnál,félek nem lesz jó vége.Nagyon sajnálom aki bukott vagy beragadt vele.Senkit nem lehet hibáztatni,ha ezt vette.Ma már jó marketinget kapnak ezek az "újszerű" papírok is.Van aki meg akkor szállt be,amikor esésnek indult.Sokszor csak a szerencsén múlik,ha valaki nem száll be egy általa nagyon olcsónak vélt papírba.
én se, pedig van, igaz nem túl sok, de nem lehetett kihagyni az évszázad tolvajrészvényét... nem vagyok irigy, megosztom amim maradt, segítek a nyomorgó Laczkón... :))
Én nem izgulok,mert nincsen ilyenem !De szerintem te se foglalkozol ilyen cégel!Ugyanis ha veszel kinek adod majd el ?Itt már addigra nem lesz vevö mire közgyülés lesz .
még pár nap és eléri a 4 ft-ot, aznap viszont jobb, ha nem zár 4 ft-on, mert másnap bajosan nyithat ki... :)) re: 20%
Napi minimum: 11 Ft
Napi maximum: 12 Ft
Nyitó: 11 Ft
Előző záró: 13 Ft
Utolsó kötés: 11 Ft, 3 856 db (-2 Ft, -15.38 %) (2012.06.29 16:36:08)
Összforgalom: 63 kötés, 223 887 db, 2 463 757 Ft
Vétel
Cég Aj. Db Ár
0 0 0 db 0 Ft
Eladás
Ár Db Aj. Cég
11 Ft 39 871 db 5 2
a 10 forintos kamu vételedet kivehetnéd
nem ugrunk be neked ))
kockázatot kezelünk mi? aztán megy a végrehajtás?
re öntőpajti ))
Boros Zoltán: igazgató- kockázat-végrehajtás, zoltan.boros@kreditjog.hu
a bukta )))
a hajónaplónak
betették még pár 100e darabot eladásra biztos ami biztos
kezdődik a nyári szünet, majd szeptemberben újra indul a kereskedés :))
kikapcsolták miatta az egész bétet ))
nem bírta a terhelést
eco-ban van tevékenység, ott azért csőd nem lesz... itt semmi nincs, se bevétel, se tevékenység. Az eddig egyértelmű, hogy Laczkó "menekül", a folytatás lehet több esélyes:
- 4ft és vége
- 4 ft és vki megvesz ott mindent, közgyűlés, új vezérigazgató megjelenése, és egy új cég bemutatkozása.
- 4 ft és részvényösszevonás, majd további szórás (ennek mondjuk az esélye kicsi Laczkó részéről az időtényező miatt, ugyanis ez több hétig is eltart)
Szerintem egy dolog az ami szinte teljesen kizárható, hogy a Kreditjog név megmarad, Laczkó vagy vmi haverja irányít tovább.