Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Inkasszálás

#526615 Dicsák Előzmény: #526612

Lehet az is, hogy a korábban ráugró spekák egy része szórja/szórta, ezzel spirált képezve lefelé.. Néha egy-két nagyobb is beszórja, az még jobban rásegít.

Azért ezen a szinten már 2-3000db-okat simán tudott venni egy elszántabb speki, aki aztán 10-15-30%-os bukóval eldobálta..

Re: Klónok

#526614 exmnbs1 Előzmény: #526610

így van

ráadásul a 22-én induló 2-3 hetes nyaralásról is megfeledkezett a nyeretlen

Re: Klónok

#526613 Dicsák Előzmény: #526610

Kik a klónok?

Egyébként az jó jel, mert az alapján lehet kereskedni.

Bár a könyv vételi oldala is valami olyasmit sugall (azért is írtam), hogy valami hír lesz. Vagy csak technikai alapon megy a speka?

#526612 Lxrose Előzmény: #526600

Ha sokaknak egyszerre jön a gondolat, hogy nagy baj lehet, akkor eladhatatlanná is válhat a részvény, akinek viszont sok van, az erre gondolva apránként adogathat. Gondolom, ennek tudható be a részvény napokban történt mozgása, illetve a mai nap tranzakcióinak egy része.

Re: nincs cím

#526609 Lxrose Előzmény: #526602

Én a rövid kérdésre válaszoltam röviden. Nem tudunk a hitellehívásról semmit.

#526606 Dicsák Előzmény: #526600

Úgy néz ki a történelmi alj közelsége ma megfogta, innen felpatt következik?!

Hízik a vételi oldal, csak nem hír lesz?

Ejj-ejj..

#526605 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #526600

Hívják le azt a hitelt de izibe, egyébként ahogy most olvasgattam a történéseket, azért Csabika mindent megtesz... még avval a sutyerák Lázárral is kekeckedik (nagyon helyesen, én addig ütném míg liheg)

Re: nincs cím

#526602 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #526599

Csabika TV sztár lett? A lázár meg akkora bunkó mint a gazdája!! Hogy tud már sírni ha neki tartoznak 5 forinttal.....

#526600 Dicsák Előzmény: #526590

A fő kérdés most az, hogy jön-e a hír a hitel lehívásról ma, vagy sem. Esetleg hétfő reggel legkésőbb.

Ennek hiányában talán ma még nem lesz nagy szórás, de hétfőn már lehet.

Nagyon kicsi a valószínűsége, de akkor néznék egy nagyot, ha egyszer csak átkötnének több tételben pár százezer db rv-t, majd bejelentkezne egy új nagy tulaj!

Itt meg mi a f@sz történ…

#526598 Nyeretlen_Keteves

Itt meg mi a f@sz történt? Elmegyek nyaralni oszt követ az árfolyam délnek!! Nincs időm végig olvasni az elmúlt hét hozzászólásait,ezért csak röviden...MI VAN A HITELLEL?

#526590 Lxrose Előzmény: #526588

Egyelőre nem válaszolom meg a kérdést. Van rá esély, hogy magára vállalja, vagy te jössz rá.

#526584 reckon Előzmény: #526550

De ha egyszer hazudtak. Azt állították, hogy máshonnan szerzik be a gázt. Néha a nevén kell szerezni a dolgokat.

#526582 nemértem Előzmény: #526576

Olyannak tűnik most a cég, mint egy zálogházba fél áron betett értéktárgy.

Nem tudhatjuk, hogy a tulajdonos szerez e viszonylag tisztességes feltételekkel támogatót a kiváltásához, vagy eladja a zálogjegyet sötét bőrű / vagy inkább sötét lelkű/ neppereknek.

#526576 Lxrose Előzmény: #526565

Folytatódik az "egydarabozás" valaki azt gondolja, ezzel majd segít, de a korábbi tapasztalat azt mutatja, hogy ilyenkor csak nagyobb esések szoktak lenni, ha nem is azonnal. Minek ez az olcsó manipuláció?

#526569 Lxrose Előzmény: #526528

Nem kell messzire menni, hogy olyan embert találjunk, aki a céget 1-1,5 évvel ezelőtt megfelelő árazásúnak találta, csak közben változtatott álláspontján bizonyos körülmények változására. Ugye nem kell mondanom, hogy kire gondolok?

De egyébként ott volt a portfolion művezető (aki a napokban megint véleményt mondott), aki a romániai piac megszerzése után azon beruházások teljesülésével 13000-es célárat számolt, bár nyílván nem egy éven belül.

De sorolhatnám a különböző elemzéseket, amelyek ugyan lehetnek szubjektívek, manipulatívak, de hasonló számokat céloztak meg.

Magyarán a cégben benne volt az az árfolyam, ami kialakult, ha nem is a csúcs közelében, így a feldumálás említése megkívánja ezen mondatok figyelembevételét is. Az már más kérdés, hogy a körülmények jelentős változása miatt a részvény ki szerint mennyit ér, mi mellett érvel, mivel eléggé lutri lett a részvényekkel kereskedés, amire rátett egy lapáttal a napokban bedobott önkormányzati sztori, valamint az, hogy nem tudjuk, mi van a hitellel.

Már csak az nem tisztázott, hogy "Csabika" miért van ennyire a begyedben? Miért akarod mindenáron óvodásnak látni? Nem kellene vele foglalkozni, mert minek személyeskedni ugye, de ez a "Csabikázás" vonza a kérdést.