Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#526634 Hathor Előzmény: #526616

én ma már nem olvasok híreket, így ezt sem.

Szégyen amit művel ez a Bux.

Tartom tovább, magasabb szinten beálltam eladni, de ahhoz még sokat kell felmenni ,-)

Elmegyek zuhanyozni, meglocsolom a kertet is, addig mehetünk fel.

S&P mai kis csökkenő ékéből kilépett fel.

#526593 Hathor Előzmény: #526591

Mi lett a felső beragadt 4000-es longokkal?

Tegnap feljöttem haza pestre ügyeket intézni, aztán itt is maradtam, annyi vacak van, meg a kertet ápolni, meg ezt a pozit már kezelni akarom magamban, nem úgy hogy csüng a család rajtam.

Pici börtön ez a tőzsde, mert nem szabadul tőle az ember, szabadságom megfojtva, ezt sajnálom. Család pihen tovább én melózok.

#526579 Borska Előzmény: #526577

:) én azért azt a daxot beshortoltam 6310ről ,vissza jön az

hidd el felébred a sok csipkerózsika

#526570 Ibiza Előzmény: #526561

:) ma mindenki érzékeny..hol írtam hüjét...ki tudja..

Igen a katalán hivatalos lett de pl euban nem írhatnak alá ezen a nyelven..tán mert Spanyolország az eu tag..anblokk

befeszültünk nagyon..amerre megindulunk arra nagyot megyünk..

kiváncsi leszek mikor jö…

#526566 Borska

kiváncsi leszek mikor jönnek az első elemzői véleményezések ,mert így szokták,megtépni majd ledumálni

apropóóóó most hogy végigolvastam a híreket nem is igazándiból értem mi is ez a hurráhangulat,120milliárd? növekedésre? ha kicsit jobban belegondolunk az nem egy nagy reccsentés, közös összefogás? bankfeltőkésítés? ezt pedig sokan saját önös célra fogják kihasználni,vagyis aki a tűz körül van az megint pecsenyétsütöget

hááát kíváncsi leszek,lesz-e felocsúdás vagy innen rally? ......meglepődnék,ha rakéta lenne,de a piac az okosabb majd eldönti, stoppok készenlétben

#526561 Ricsi Előzmény: #526558

Hát, az asszony tolmács, így olasszal elvan, én meg gagyogom.

Barcelonában a katalán a hivatalos nyelv, a spanyolt idegen nyelvnek tekintik, és mindent fel is írnak spanyolul, hogy a "külföldi" is megértse. Egyébként ott mindenki beszél angolul, és a rengeteg olasz turista miatt olaszul is.

Annyira nem vagyok ám hülye, mint amilyennek gondolsz:)

Na, tényleg rohannom kell, sziasztok

#526560 Hathor Előzmény: #526557

És akkor ki marad itt? A csürhe nép?

Én maradok az tutko. Pedig Floridából is tudnám ezt csinálni, sokat gondolkodtam rajta.

Az élet kint ugyanannyi, mint itt. Gépem van, net ott is van. Csak pörgetni kell a chartokat :D

Család miatt sehova nem megyek.

3%os kinti gapekre persze, hogy picit megáll az index, itt meg rögtön ki kell használni azt a 2-3pontos csorgást kint 1-200pont eséssel :D

Nem. nem adom oda!!

#526559 Ricsi Előzmény: #526555

Felezd el, ne okoskodj megint. Aztán a másik fele vagy termel, vagy fele annyit buksz, vagy lejjebb újra megnyitod a másik felét. De lejjebb, nem 50 ponttal arrébb...

Na, mennem kell, jó kereskedést nektek.

PÜ-ben, vagy mailban nyomd el a telcsiszámod, hétvégén hívnálak ingatlan ügyben.

#526558 Ibiza Előzmény: #526547

gondolom beszélsz olaszul és spanyolul.. turistaként minden országban jó lenni.. sok sikert ha belevágsz..jártam pár országban..de azt tapasztalom ismerni kell a helyi dolgokat..viszonylatokat..ez sok idő.

nagy a nyitó rés..otp-t ráadtam..mert várok egy záró közeli visszahúzást..érdekes nem kattogtak a stopok..otp-nél tán 550felett lehetnek

bux1212 nem ment fel oda ahova vártam.. ezt 18k-s céláramig tartom..utána meglátom..sok short stop lehet 18k felett, tehát még mehet

#526557 Waszeitung Előzmény: #526549

Hati volt már ezen a szinten tegnap is,promt is volt 17090 magasságában,ergo a tegnapi leütésnek köszönhetően köbö ott vagyunk ahol a part szakad,míg kinn belehúztak rendesen...

Ricsi megértem,csak az a szomorú hogy a bábkormányunknak és az őt mozgató embereknek pont ez a céljuk hogy leépítsék ezt az országot,sajna jó úton haladnak! :(

Öcsémék Svájcban vannak,és nekik sem nagyon van kedvük hazajönni...nekem is el kellene gondolkoznom azon hogy a hazámban akarok éhenhalni vagy egy idegen országban emberi módon élni.