hát eléggé be van támasztva a 600
én ma már nem olvasok híreket, így ezt sem.
Szégyen amit művel ez a Bux.
Tartom tovább, magasabb szinten beálltam eladni, de ahhoz még sokat kell felmenni ,-)
Elmegyek zuhanyozni, meglocsolom a kertet is, addig mehetünk fel.
S&P mai kis csökkenő ékéből kilépett fel.
na csak igazam lesz :
http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/irdatlan_spekulacio_kezdodhet_europa_ellen.523945.html
az első fecske
az felette volt kitettem a tetőn kb 4200körül volt véve 3900körül ment el
Szia!
Ebben az SP500 alakzatban van egy másik esély is......
http://kepfeltoltes.hu/view/120629/Hathor_sp20120629_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mi lett a felső beragadt 4000-es longokkal?
Tegnap feljöttem haza pestre ügyeket intézni, aztán itt is maradtam, annyi vacak van, meg a kertet ápolni, meg ezt a pozit már kezelni akarom magamban, nem úgy hogy csüng a család rajtam.
Pici börtön ez a tőzsde, mert nem szabadul tőle az ember, szabadságom megfojtva, ezt sajnálom. Család pihen tovább én melózok.
:) én azért azt a daxot beshortoltam 6310ről ,vissza jön az
hidd el felébred a sok csipkerózsika
DAXot is megnézhetjük:
http://postimage.org/image/6xwwj594l/full/
Réssel fel, nem tud visszaesni, erős a felfele trendje, tartja zászlószerűben magát.
Innen kilővést várok ebben is, alatta van 200napos is, minek esne le?
Én tartom a pozit és most visszavonulok.
Nézzük meg a több hónapos elliottot februári esőtől.
http://postimage.org/image/6ysbqihqf/full/
Nálam benne van a C.pont heves gyors felfele mozgása.
Tegnap B.pont ki lett jelölve remélem.
Ma átugrottuk 20 és 50napos mozgóátlagot ezek fölött vagyunk. Irány 200napos ,-)
S&P is hasonló:
:) ma mindenki érzékeny..hol írtam hüjét...ki tudja..
Igen a katalán hivatalos lett de pl euban nem írhatnak alá ezen a nyelven..tán mert Spanyolország az eu tag..anblokk
befeszültünk nagyon..amerre megindulunk arra nagyot megyünk..
kiváncsi leszek mikor jönnek az első elemzői véleményezések ,mert így szokták,megtépni majd ledumálni
apropóóóó most hogy végigolvastam a híreket nem is igazándiból értem mi is ez a hurráhangulat,120milliárd? növekedésre? ha kicsit jobban belegondolunk az nem egy nagy reccsentés, közös összefogás? bankfeltőkésítés? ezt pedig sokan saját önös célra fogják kihasználni,vagyis aki a tűz körül van az megint pecsenyétsütöget
hááát kíváncsi leszek,lesz-e felocsúdás vagy innen rally? ......meglepődnék,ha rakéta lenne,de a piac az okosabb majd eldönti, stoppok készenlétben
És hatit ütik tovább...
ez kész.. :D
Na 18Kn talán eladom rövidre ma.
Hát, az asszony tolmács, így olasszal elvan, én meg gagyogom.
Barcelonában a katalán a hivatalos nyelv, a spanyolt idegen nyelvnek tekintik, és mindent fel is írnak spanyolul, hogy a "külföldi" is megértse. Egyébként ott mindenki beszél angolul, és a rengeteg olasz turista miatt olaszul is.
Annyira nem vagyok ám hülye, mint amilyennek gondolsz:)
Na, tényleg rohannom kell, sziasztok
És akkor ki marad itt? A csürhe nép?
Én maradok az tutko. Pedig Floridából is tudnám ezt csinálni, sokat gondolkodtam rajta.
Az élet kint ugyanannyi, mint itt. Gépem van, net ott is van. Csak pörgetni kell a chartokat :D
Család miatt sehova nem megyek.
3%os kinti gapekre persze, hogy picit megáll az index, itt meg rögtön ki kell használni azt a 2-3pontos csorgást kint 1-200pont eséssel :D
Nem. nem adom oda!!
Felezd el, ne okoskodj megint. Aztán a másik fele vagy termel, vagy fele annyit buksz, vagy lejjebb újra megnyitod a másik felét. De lejjebb, nem 50 ponttal arrébb...
Na, mennem kell, jó kereskedést nektek.
PÜ-ben, vagy mailban nyomd el a telcsiszámod, hétvégén hívnálak ingatlan ügyben.
gondolom beszélsz olaszul és spanyolul.. turistaként minden országban jó lenni.. sok sikert ha belevágsz..jártam pár országban..de azt tapasztalom ismerni kell a helyi dolgokat..viszonylatokat..ez sok idő.
nagy a nyitó rés..otp-t ráadtam..mert várok egy záró közeli visszahúzást..érdekes nem kattogtak a stopok..otp-nél tán 550felett lehetnek
bux1212 nem ment fel oda ahova vártam.. ezt 18k-s céláramig tartom..utána meglátom..sok short stop lehet 18k felett, tehát még mehet
Hati volt már ezen a szinten tegnap is,promt is volt 17090 magasságában,ergo a tegnapi leütésnek köszönhetően köbö ott vagyunk ahol a part szakad,míg kinn belehúztak rendesen...
Ricsi megértem,csak az a szomorú hogy a bábkormányunknak és az őt mozgató embereknek pont ez a céljuk hogy leépítsék ezt az országot,sajna jó úton haladnak! :(
Öcsémék Svájcban vannak,és nekik sem nagyon van kedvük hazajönni...nekem is el kellene gondolkoznom azon hogy a hazámban akarok éhenhalni vagy egy idegen országban emberi módon élni.