Úgy látom a lehívásról még semmi infó, mert szórják a pakkokat..
Úgy látom a lehívásról még semmi infó, mert szórják a pakkokat..
1 1 50 db 1 164 HUF
2 2 195 db 1 163 HUF
1 1 200 db 1 161 HUF
1 1 500 db 1 160 HUF
1 1 10 db 1 154 HUF
Eladás Cég Aj.
1 220 HUF 79 db 1 1
1 228 HUF 30 db 1 1
1 248 HUF 28 db 1 1
1 249 HUF 80 db 1 1
1 267 HUF 90 db 1 1
Napi min: 1 153 HUF Napi max: 1 220 HUF
Nyitó: 1 220 HUF Előző záró: 1 221 HUF
Utolsó kötés: 1 220 HUF, 1 db (2012.06.29. 09:25:41)
Összforgalom: 30 kötés, 6 385 db, 7 708 985 HUF
ha ilyen helyzet van, ebből kéne a legtöbbet kihozniuk
először is nem kellett volna eltitkolni az előzményeket
"nem elfogyott a pénz elfogyott a türelem" formában világgá kürtölni a balhé közepén
másrészt a kormányközeli hódmezővásárhelyi önkormányzat hazugozása helyett/mellett a lépéseket reálisan bemutatni
pl hogy inkasszót hajlandó volt-e a számlavezetőjük végrehajtani, van-e csőd és konkrétan melyik szervezetükben, mi a következmény
mikorra vonulnak ki, mennyi lesz ennek a költsége ez hogyan módosítja a terveiket, miként befolyásolja adósságtörlesztésüket
Pont erre utaltam valamelyik korabbi hozzaszolasomban en is... Ha lenne csod pl valami onkori nemfizetes miatt akkor az azon tul, h optikailag rendkivul csunyan nezne ki, nem lenne olyan eget rengeto a teljes csoport szempontjabol, mert az "csak" egy projektcegnek a veget jelentene. Ezert is jo a projektcegek halozata, megall a felelosseg naluk. Ezert is lenne kulonosen jol latni, mibol lesz kifizetve a kotveny, mert az az Nyrtben van benne... Az viszont vegzetes lenne, ha ott nem tudnanak fizetni...
Egyrészt én ár elbuktam a magamét réges régen, effektív most már csak másokat sajnálhatok.
Másrészt mit is jelentene az és esetemben, hogy "klónkodok" ?! Mindig utáltam én ,egy személyben, a kárörvendő pitiáner megnyilvánulásokat.
Tojok rá, hogy Csabika hány éves és hogy néz ki (egyébként hízásra hajlamos, szerencséjére sportol). Szememben egy pitiáner hamiskártyás amatőr szerencselovag, aki egy tákolmányt adott el brilliáns üzleti modellként szerencsétlen spekiknek.
Ahogy a piaci itt-a-piros-hol-a-piros játéknál is mindig vannak beépített emberek, itt is volt feldumáló klónhálózat.
"AL, légy szíves javítsd ki a linket mint múltkor"
bet.hu/data/.../3_E_Star_Company_presentation_20120509_BSE.ppt...
AL, légy szíves javítsd ki a linket mint múltkor
13. oldal:
35 önkormányzati vevő
több mint 180 projekt helyszín stb lepecsételve Stable Cash Flow felirattal(((((((((
16. oldal:
előre haladott refinanszírozás, finanszírozás:
Resz refinanszírozás várható lezárása: ma
A klón hálózat egy -két emberből állt, és valószínű saját érdekből tették, amit tettek.
Ugyanakkor azzal kelni, azzal feküdni, hogy egy számomra tök idegen ember balsikerein kéjelegjek, aki soha nem ártott nekem semmit , pusztán fiatalabb és jobb megjelenésű , mint én,
nos, az némi aggodalomra adhat okot.
egyébként ebben az egész fesztiválban a lánycégek és az anyacég össze lettek mosva
be kéne mutatni hogy konkrétan RFV Esco vagy/és Patakhőre, ill E-Star Nyrt-re vonatkozik hogy "elfogyott a pénz elfogyott a türelem"
arról nem beszélve hogy a rv-nél maga cég és nem a tulajdonos az elsődleges
"Egyes kívülállók ezt személyes győzelemnek élnék meg."
Az biztos, hogy nem mindenki van elalélva az év üzletemberétől, kamuzásaitól és füllentéseitől, a cégig visszanyúló klónhálózat hülyítéseiről nem is beszélve.
"melyeket a Bank elemez a folyósítást megelőzően."
Nem kizárt, hogy Csabika itthoni ámokfutása után nem fogják e lengyelek elkapkodni azt a folyósítást. Most, hogy már nyilvánosan is be lett lengetve a csőd lehetősége, tisztább ügy töredékáron visszavásárolni a koronaékszert. Pontosabban a lengyel vevőnek fog hitelezni a lengyel bank.
Mindez persze csak egy spekuláció, de a chart nem azt mutatja, hogy tegnap már eldőlt volna a lehívás kérdése.
." De Csabika kezéből jó eséllyel kiveszik a céget. "
Egyes kívülállók ezt személyes győzelemnek élnék meg. Mily ingatag szerkezet az emberi elme.