Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: nincs cím

#530318 Rozsdáskilincs Előzmény: #530287

Sajnos impotens az ellenzék.""

Lupin úr! Nem véletlen az impotencia. Az eddigi módszer ennyire volt elég. Ha ön keményebben dolgozik a nagyságos úréknál attól még nem fog a nagyságos úrék anyagi szintjére kerülni. A cél meg mégis csak az lenne. Ha a válság kitart 14-ig vagy tovább, nem hinném hogy nagy tolongás lenne a kormányrúdért.

A google hazaviszi kinából a gyártást. Mi lesz ha euban is divik majd ez az irányzat? Pedig várható ha súlyosbodik a helyzet. Itt maradunk az üres gyárakkal, oszt majd bedolgozunk a tücsköknek,viszhangnak Kecskeméten.

#530289 nemértem Előzmény: #530287

A nyugat nagyon nincs ráizgulva erre a mi kis "monodrámánkra" IMF meg ugyanazt akarja, mint O.V., minél később megegyezni, hiszen a számukra ellenszenves kis bolhának annál rosszabb belpolitikailag, minél később van hitel.

Róna úr meg 10 mondatból él már évek óta, / annak is a fele hülyeség/ , bár ez közgazdászoknál nem ritkaság.

#530287 Arsene Lupin Előzmény: #530259

Róna elméletben baromi okos, de a gyakorlatban, konkrétan a NABI esetében kiderült, hogy nagy sumák. Ha meg mások vezették meg, az még rosszabb, annál már a sumák is jobb.

A szocik most próbálnak újból összehálni a a liberálisokkal, de Róna támadási felület lesz. Sajnos impotens az ellenzék.

Egyelőre a nyugat kénytelen lesz benyelni dölyfös magyar kerályt. Komoly alternatíva hiányában behalt a januári levadászási kísérlet, a nyári meg csírájában.

Bajnai a setét ló, aztán a puszta rónaság.

Re: Mászunk felfele

#527358 Arsene Lupin Előzmény: #527357

Remélem, mert long irányába rendeztem csapataimat. Sajnos ma az OTP-t nem engedték feljebb, akkor sem, amikor a DAX és a német bankok is örömködtek.

#527177 Frontin Előzmény: #527171

Ja, bocs. Mindkét irányban lehet majd szépen keresni, az tuti, de azért szerintem még ha a long is lesz a nyerő egy ideig, a hosszabb távú trend lefele áll szvsz. Mindenesetre a short nyitásával nem kell sietni, mert könnyen csúnya megégés lehet a vége, ugyanakkor ha türelmes az ember, akkor nagyon sokáig futtatható shortokat nyithat akár már a nagyon közeli jövőben szerintem. Amúgy Ön mit ért hosszabb távú uptrend alatt, milyen időtartamban gondolkodik Lupin Úr?

#527171 Arsene Lupin Előzmény: #527170

Ez mára vonatkozó tipp volt. Továbbra is hullámzó uptrend a hosszabb távú tipp, szép billegtetési lehetőségekkel.

#527170 Frontin Előzmény: #527167

Szvsz van azokban több is, persze mielőtt ez megvalósulna kell azért korrekció is. Én a hónap közepére (15-20) várom a csúcsot. Akárhogy is alakulnak a dolgok, lesz lehetőség a billegtetésre bőven.

#527168 Hathor Előzmény: #527167

Yo reggelt!

DAX futi zárásunkkor 6400, most 6415,

S&P futi zárásunkkor 1354, most 1359.

Zárásunk után még igencsak mentek fel az indexek, futik, így még mindig mi zárónk felett vannak 0.3%-kal, de ennek ellenére gondolom jön a pár rápakoló nyitóban, hogy látják piros a futi ,-)

Sebaj a nap másik felében menjünk fel, ez a lényeg, ezt várom én is ,-)

Most alakít egy dojit 15percen a futi, reméljük mai aljat :D

Mászunk felfele

#527167 Arsene Lupin

A brit bankbotrány miatt az elején a DAX és a BUX is lehet egy enyhe mínuszban, de aztán újból folytatódik a pénteki menetelés. A BUX-ban egy, az OTP-ben 2 százalék bőven van még felfele.

Re: IMF hír

#526908 Arsene Lupin Előzmény: #526904

Na és akkor mi van? Én a zöldségesemmel állok évek óta kapcsolatban. Ha kiderül,hogy adót csal, veri a feleségét, esetleg még a kutyáját is, akkor engem is el fognak ítélni?

#526904 Keg Jenő Előzmény: #526834

Fidesz ifjúsági tagozata

közel egy évtizedes

kiegyensúlyozott kapcsolatban

állt Vizovickivel. A szervezet

2003-tól rendszeresen az ő

tulajdonában lévő helyeken

tartotta rendezvényeit.

#526830 Tapasz Előzmény: #526501

Gratulálok Lupin úr. Mesterien eltalálta a mai napot. Remélem, hogy keresett egy kis lóvét. Nekem volt egy kis oti swing nyerőm.

#526521 wizes Előzmény: #526498

Csak 1 szakdolgozata volt lévén a közgázon nem azt írt és nem is volt előfeltétele a másik felvételihez, az diploma készítés volt..

Gyurcsány szerintem a jelenlétével nyírja magát, nem szabadott volna legalább 3 évig egy percre sem kilépni a porondra ha akar valamit, de a politikához hülye.

Látszik az egész politikusi pályáján.

#526501 Arsene Lupin Előzmény: #526070

Tegnap összetojták magukat az európai piacok, ezért bár relatíve igen jól teljesítettünk, nem jöttek be a tippek. Ma viszont hatalmas rally elé nézünk, úgyhogy a BUX és főleg az OTP szárnyalni fog. Az OTP-ben egy 5, a BUX-ban pedig egy 3 százalék feletti emelkedés is simán benne van, az EU- és IMF-hírre alapozva. A végén egy SC is bedurranhat.

#526498 Arsene Lupin Előzmény: #526484

Az nyilvánvaló, hogy ki akarják csinálni. Mondjuk ő is fűrészeli maga alatt a fát a baromira büdös szakdolgozataival.