egy napra alá mehet, majd hétvégén felette zár :))
egy napra alá mehet, majd hétvégén felette zár :))
Nem kéne hetes charton 285 alá mennie, szerintem, mert akkor már nem olyan egyértelműen long. A két támasz együttesen még kibírna többszöri komoly tesztelést, de még nincsenek együtt, szóval tartani kéne 285 felett még hónapokig.
280 alatt HUFot akarok venni. Még idén :)
mikor??
egyébként hülyét kapok, hogy megint nem tudtam váltani 280 alatt...
szerintem továbbra is a 285,5-nél levő támaszt tartania kell (hetes gyertyák), míg meg nem érkezik alulról a most 278-nál levő másik támasz
(ez még úgy októberig eltart :( )
nagyon kíváncsi leszek
Az eurót 20:30 órakor 287,81 forinton, másfél órával korábban 287,33 forinton, 16:30 órakor 286,83 forinton, míg csütörtök reggel 286,63 forinton jegyezték.
A svájci frank csütörtökön kora reggel 238,64 forinton állt, délután 238,81 forinton jegyezték, kora este 239,29 forint volt, este pedig 239,67 forint.
A dollárt 229,27 forinton jegyezték este, miután 18 órakor 228,48 forinton állt. Délután 227,53 forintot, reggel 226,20 forintot kellett adni 1 dollárért.
A japán jen 2,8616 forintot ért 20:30 órakor. Másfél órával korábban 2,8490 forintot, 16:30 órakor 2,8352 forintot ért. Csütörtökön kora reggel 2,8413 forinton jegyezték a jent.
Csütörtökön 20:30 órakor 1,2555 dollárt ért egy euró a szerda késő esti 1,2705 dollár után.
"Egyelõre konkrét hírrõl/bejelentésrõl nem tudunk és a mozgás intenzitását a külpiaci folyamatok sem támasztják alá. Egy névtelenséget kérő devizapiaci szereplő azt mondta érdeklődésünkre, hogy egyetlen nagy londoni bank forintvételei voltak az intenzív mozgás mögött, de okot ő sem tudott megjelölni."
Skacok, elhagytam egy picit az orszagot es maris ennyit erosodott a forint?
Na figyeljetek, hamarosan hazajovok innen az eurozonabol, aztan lesz otthon nemulass!
cirka 294 a letörési szint,oda még illene egy visszateszt...
amúgy engem utána annyira nem zavarna a 280 sem...vagy előtte...
most jön a délutáni, zárás utáni móka... benéz 285 alá is???
ezt meg én nem értem.
talán olvasd el még egyszer, amit írtam :o)
ezt nem nagyon értem...miért is uzsoratőke? a zsidózás, pajeszozást sem kedvelem...az orbánozást annál inkább.
a tárgyalás még nem megállapodás....az meg sosem lesz....
amíg az uzsoratőke ott parkol az mnb-ben mint tartalék, addig ne nagyon számíts rá ... eccerűen azé mert nem érdek, mert akkor fogy a profitjuk :o) lásd. még infla-összefüggésben is.
ha napokon belül benyögik az imf tárgyalásokat, akkor nem biztos... hacsak vmi gebasz nem jön a spanyoloktól