Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#527695 Zotya32 Előzmény: #527693

Sajnos ez várható, mert ebben az országban ez a szokás. De azért amíg nincs hír szurkoljunk, mint a válogatottnak az első vb-selejtező előtt. Amíg le nem játszák mindig él a reménykedés a kijutásra. :-)

#527693 zeeh_ Előzmény: #527689

Ugyan már...

Infó lesz, persze. Csak épp arról szerintem, hogy Karcsi visszakapja a Szigetet töredék áron.

#527689 Lew82 Előzmény: #527686

valami infó csak lesz arról, hogy lesz-e jegyzés vagy sem, most még többesélyes...

#527677 Zotya32 Előzmény: #527651

szóval, eltűnt az előbbi. annyi a lényeg, felőlem bármi lehet, beálltam 200-ra. :)

most megnézve azért vették a 38-at, a végén vki lekötötte 37-re. de legyen limites esés, bánom is én. már lecarom az egészet; kredit és konzum 100-ra téve, phyl 160-ra. idénre befejeztem a kereskedést, azért követem az eseményeket, de hurvára nem izgat, hogy mi merre mekkorát mozdul. majd talán januárban friss pénzzel, otp-be beszállok, de az is lehet, hogy inkább elköltöm egy-két érdekesebb utazásra... re: peru :)

#527651 Sly-- Előzmény: #527576

Ma eléggé nyomták kifelé a pakkokat, ebből holnap limites esés is lehet. :-(

#527556 Lew82 Előzmény: #527551

ha minden igaz ma jön majd a közlemény, hogy van-e érdeklődés a kötvények minimális összegének lejegyzését illetően

"A kibocsátásról, illetve az átváltoztatható kötvények részletes kondícióiról (kamat mértéke, kamatfizetés rendje, átváltási szabályok, a kijelölt jegyzők személyéről) az Igazgatóság 2012. július 3-án hoz döntést, feltéve, hogy az előzetes jegyzési nyilatkozatok legalább a fenti minimum jegyzési összeget lefedik."

http://estmedia.hu/befekteto/kozlemenyek/?newswf2_id=975&newswf2_action=

#526741 Harlem Előzmény: #526341

Ilyen jó hírre már lehetne is rallizni :))

Ha marad a jó kedv fesztiválok oldalvizén lehet megint elküldik a 60-as régióba.

Lássuk mikor kezdenek gyülekezni a pufferek...

#525973 Kissherceg Előzmény: #525969

egyébként sose értettem, hogy miért nem tolták anno azt, hogy 1000 econet papírral rendelkező féláron kaphat sziget jegyeket.... Nem 4Ft alatt lenne az árfolyam...