Ez jó! :-)
Látom, megy az "egydarabozás".
Abban igazad van, h ahhoz amit irtam hasznalni is kell az inkasszot.. De ez mar egy egyiranyu utca, felmondtak a szerzodest, oriasi lejart tartozasok vannak, mar az osszeveszes is megvolt, ugyhogy akkor pont semmi ertelme nem lett volna az egesz akcionak, ha a vegen az inkasszot nem hasznaljak..
Raadasul le is irtak, h az inkasszoval elni fognak.
Ha egyetlen fillért is inkasszálni mer, örökre elvágta magát a hazai piacon. Csendes háttéralkut kellene kötnie, de úgy vélem, valakik már kinézték a céget maguknak.
Vincent! Puska kellet volna b@zdmeg! :) Behűtöm a bort! :)
Vsz várja a piac az újabb rémhíreket : A Taljándörögdi önkormányzat bejelentette,hogy a mai naptól az istállót szárított tehénsz@rral fűtik az e-szar helyett... A bejelentés további 0,00007M Ebitda csökkenéssel jár,ami elbizonytalaníthatja a befektetőket. Tárgyalások folynak hogy a tartozást kiegyenlítenék kukoricával illetve igény esetén hízott libákkal....
persze, hogy lehet inkasszálni, csak érdemes-e? nem tetszett SCS kirohanása, látszik elfogyott a türelme, elpattant a cérna... nincsen alkupozícióban és ezt neki mint a tavalyi év nagymenőjének tudnia kellene..
Már ha van pénz az önkormányzat számláján :)
Eleg alaposnak tunik. Sot eleg konzervativ, mindemellett a hitel lehivasat egy masodpercre sem kerdojelezik meg....
Egyben sztem meg tevednek, nem szamolnak az onkorik fizetesevel.. es elhuzodo behajtasra szamitanak. Elfelejtik, h van inkasszo. Akkor viszont ezzel le lehet rantani az onkori szamlajarol a penzt akar napok alatt, az mas kerdes, h ennek nem fognak orulni, esetleg majd evekig pereskednek, de attol meg behajtodik a penz sztem.. Az inkasszos felhatalmazast meg az onkori irta ala... Keso banat, pont az ilyen helyzetekre jo az inkasszo, mondhatnam "brillians".. :) Ha van inkasszo akkor azt a ceg hasznalhatja onkori akarata ellenere is, onnantol kezdve meg mar csak az a kerdes, hogy eppen mennyi penz van az onkori szamlajan, es hogy erkeznek a szamlajara penzek.
de mi lesz az égig nyúló klónhálózattal? Bocsánat, cégig nyúló.
Hát igen 10k elaludtam mint tegnap a spanyolokon! :(
Ha nem lesz a hitel lehívva a héten, akkor csődsprirál. Hogy ki menti ki a céget és milyen feltételek mellett, az kérdéses. Egy biztos, a kisbefektetők szívnak.
Ha lesz lehívott hitel, akkor egy hosszabb, 1-2 éves élet-halál harc kezdődik. De szerintem ennek a vége az lesz, hogy az Eetek lengyel kézbe kerül. Közben lehetnek emelkedések max 2000-ig, de állandó visszaszórásokkal.
Ott a találat. De penetránsan zuglói volt.
Mivel magyarul írtam, így legfeljebb is dialektussal. Tudom, milyen kényes a szaknyelvre, csak azért szólok.
majd kapsz tőlem néhány szebb libamájat a profitból...nem lesz tétel...nekem
ha nem vagy klón, akkor olyan leszel, akit kitömnek. Jönnek az új nickek, friss lendülettel, és azt hiszik, találtak egy "olcsó" rv-t, mert látják, hogy már sokat esett. Belevettél gondolom te is, és reménykedsz, hogy pont eltaláltad az alját. Nem tudom, ez a rosszabb vagy klónnak lenni.