Az ölég drága mostanság nekünk.
hangulat index :)))))))))
elutazott, szabin van
Tényleg, Bendegúz hova tűnt? Nem is tudja mibkől maradt ki ebben a hónapban :)))
5000-nél?? Ez 400%-os kecsegtetés? :D
Úgy tudom, hb-ban államra,önkorira nem lehet biztosítást kötni, csak olyan gazdasági alanyokra, aki ellen értelmezhető a fizetésképtelenség és fel lehet őket számoltatni.
Ez állam és önkori esetében definíció szerint nincs így.
csak részigazság ez sztem. A másik fele, h. többnyire túlzott az eladósdás és racionális a csőd.
Nem Mo-ra írtam, hanem a világra. Nézd a világrekord japánok is refinanszírozva vannak, mert van bizalom... :) Ahhoz képest többi ország full egészséges... Szóval bizalmi válság van Mo-val szemben, így önkorikkal is... Pl Szentendre, ahol raiff adja a vezetőt .)
jellemzően nem voltak ilyen eladósodottsági szintek az elmúlt 50 évben...
Biztosan lesznek szerencsés (illetve jól értesült) kamikazék, akik betáraznak mélypont közelében.. meg olyanok is, akik majd azt mondják, hogy ATL-en vettek végtelen db-ot :)
ezzel elég jól ment a világ vagy 50 évig... Most is refinanszírozzák egész nyugat eu-t és keleten is vannak példák... Szóval nem racionális, hanem bizalmi kérdés...
Érdekes, hogy a rengeteg új nick eltűnt, pedig 2000 körül hogy mondták a frankót, hogy micsoda nagy Kánaán lesz itt.
nyilván nem, ha tartósan magas az eladósodottság. Ez nem bizalmi kérdés, hanem racionalitás. Te adnál olyannak, aki egyre csak növeli az adósságát és folyamatosan hátralékban van?
Lájkollak :D
5000-nél jókat storyzgatunk majd, ki milyen mélyen vásárolt be:D
Szerintem a Bendi faktor súlyt minket, 1 db-al is bedönti a céget.
ok okozat, nem kapnak új hitelt
az önkormányzatok csődje kapcsán???? :O mi köze ennek a bizalmi válsághoz? El vannak adósodva nyakig, nincs itt semmi más
ennek most volt értelme és igaz is.