Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: önkorik

#525955 cédrus Előzmény: #525952

Nem vagyok benne biztos, hogy olyan könnyű lett volna megfelelő biztosítási terméket találni, mint ahogyan gondolod

amúgy nyilván nem biztonságos fizetők, hiszen az RFV-modell egyik lényege éppen az volt, hogy ők hitelképesek voltak, míg az önkormányzatok már nem

Re: nincs cím

#525947 taresz Előzmény: #525944

Látod ha Concorde-al utaztál volna!? Megmondták, hogy a Te géped nem biztonságos.:(

#525944 Kiss Zoltán Előzmény: #525931

Deto! Azért arra kíváncsi lennék,hogy a zuhanó repülőgépen is ilyen vidáman "moziznék"mint ahogy ezen a" gépen" tettem"(ja és még most is rajta ülök) ):

#525943 Grizzly Géza Előzmény: #525940

igen,elnézték a számokat,mert nem a 1.5mrd-ról beszélünk hanem az ebből adódó csődkockázatról,nem mind1

#525940 cédrus Előzmény: #525934

sztem egyszerűen igen okosan leosztotta a kintlévőségeket az rv-számmal, nem volt a kijelentés mögött ennél több agysejt

exmnbs1 majd azt hiszi, a nyaralás töltötte fel, pedig ha meglátja a grafikont, attól lesz igazán kisimult

#525934 Muskatli Előzmény: #525930

Attol felek, h darabra sok magyar onkori van.. Talan 40??? Egy oldalon vannak es ugy tunik, h az mar az sem nem szamit, h a ceg is ugyanazon az oldalon van/volt..?!? Szoval ezek a hatterben mozgolodnak nem kis esellyel.... Sztem csak az a kerdes, h egyszerre basznak majd oda vagy minden nap valamelyik. Sztetek melyik fajna jobban, egy jonagy kollektiv odacseszes vagy aprankent minden napra egy onkori... ?!? Mert lehet az fog tortenni amelyik rosszabb... Ha lud, akkor legyen kover.. mondjuk valamelyik elemzo azt mondta, h ez a kockazat szumma 500 ftot jelenthet az arfolyamban, gondolom ha nincs tovabb egyetlenegy magyar onkori uzlet es a kintlevoseget sem lehet behajtani. Az meg mar lassan megvolt...

#525931 susnye Előzmény: #525930

bámulatosan optimista vagy.. :)

én szép bukóban kiszálltam, majd vissza, majd megint bukóban eladtam.. sztem inkább lottóznom kéne.. :)

és csókoltatom

#525930 Grizzly Géza Előzmény: #525928

Az első két nap nagy anyázása után picit elült az önkoris dolog,jövő héten long,kérdés honnan indul a nagy ralli :))

De lehet hogy már hat a gyógyszer azért írok ennyi hülyeséget :)

#525929 Grizzly Géza Előzmény: #525928

amilyen hülye vagyok és amennyire ragaszkodok a papírjaimhoz,elképzelhető hogy befizetek még pluszban.. :)

#525928 Dicsák Előzmény: #525913

Csődvédelem, aztán ha nem sikerül rábeszélni a kötvényeseket, akkor csőd.

És minden részvényesnek be kell adnia még 1000Ft-ot a részvényei után! :)

#525910 Muskatli Előzmény: #525895

Fantasztikus napon vagyunk tul megint... :((

Johetne mar az a rohadt hitellehivas.. Talan arra pattanna, vagy legalabb megallna az eses...

Remalom.

Ha nem mennek csodbe akkor ennel sokkal tobbet er a papir sztem, akkor is ha csak es kizarolag Lengyelorszag maradna... Csak ne lenne ott a mondat elejen a "ha"...

Itt a gyakorlati pelda, h hiaba termel nagy EBITDA-t a ceg, ha nem nem fizetik meg a szolgaltatasok arat azaz nem realizalodik cashkent..

Meg szerencse, h a teljes arbevetel kis %-a jon a magyar onkoriktol..

Exre meg rafert mar egy kis pihenes, de ugy erzem h az elmult napok utan ram is ram ferne..