Á... Most MSFT kell venni Zoltán.
Jenő bá, vegyen kreténjogot, nagy jövő áll előtte... főleg akkor ha maga lenne az új vezérigazgató. 40 millió nyereségből lassan megveheti a céget. re: 1 millió db-om van kincsem :)))
wamsleres napirendi pontoknak a közgyűlés előtt legalább 21 nappal kellett volna megjelenniük...
"napirenden szereplő ügyekkel kapcsolatos előterjesztések összefoglalóját és a határozati javaslatokat a részvénytársaság a közgyűlést legalább 21 nappal megelőzően nyilvánosságra hozza a társaság honlapján (www.wamsler.hu)."
július 16-án lesz, a legalább 21 nap vhol június 25-26-án volt...
kíváncsi vagyok az adatokra...
2010-ben 8.8 milliárdos árbevétel volt, eredmény -28 millió ft...
Engels elvtárs a xIx században már jeleszte. A piac megöli a cégek profit termelő képességét a nagy monopoliumok árnyomásával. Ez pedig a kispolgárság deklasszálódásához vezet Zoltán. Kvázi mindenki nem fog melózni...
http://cegvezetes.hu/1999/10/a-gazdasagi-buncselekmenyek-hataran/
"Elkövetési magatartások
Bevett gyakorlata az alaptőke vagy a törzstőke csorbításának, amikor a kft. ügyvezető igazgatója más társaságban is érdekelt - az esetek többségében ott is ügyvezető vagy döntő befolyással bír a társaságban -, s a két gazdasági társaság színlelt apport-, kölcsön-, zálog- és engedményezési szerződéseket köt egymással (azaz az érintett személy saját magával). Az ügyletkötések eredményeként pedig egyik vagy esetleg mindkét társaság törzstőkéje jelentős mértékben csorbul, ami a cégek működésképtelenségéhez vezet.
Emellett szokásos eljárás a színlelt szerződések megkötésébe bevonni más "baráti társaságok baráti ügyvezető igazgatóit" is, ám ez sem változtat a lényegen, különösen olyan esetben, amikor a törzstőke terhére kötött biztosítékok hiányában, valójában magántartozások visszafizetésének finanszírozását szolgáló, nevetségesen alacsony kamatra nyújtott kölcsönszerződésekbe vándorol a törzstőke pénzbeli része, vagy erőteljesen nyomott áron, reális értékének töredékéért adják el például az apportként bevitt jármű- és gépparkot.
Szokás még a barter jellegű szerződések keretében az apportok "kicserélése", azonban az indokoltnál jóval jelentősebb amortizációval számolva.
Hasonló módszerekkel - csak az eltérő sajátosságokra figyelemmel több személyen keresztül - történik a részvénytársaságoknál a részvények kivásárlása is színlelt szerződésekkel."
wamsler:
ÜZLETI ÉVET ZÁRÓ (Közzétéve: 2011. július 22. 9:39)
2010. április 1. - 2011. március 31.
szóval a tavalyi adatokat kb 1 hónap múlva megtalálhatja, akit érdekel.
stratégiai alkalmazott már van.... stratégia is van??? :)))
A PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt. (Cg.: 01-10-042533; a továbbiakban: „Holding”), értesíti
a tisztelt Befektetőket, hogy a Holding vezérigazgatója Lang Zoltán gazdasági igazgatót 2012.
június 25. napjától stratégiai alkalmazottnak minősíti.
Kár, hogy amikor befektettünk akkor nem így gondoltuk...
Egy idevágó cikk azoknak, akik szerint csak én használom a "balek" szót azokra, akik az ilyen részvénybe, mint akár a Phylaxia, hosszú távra fektetnek be.
http://www.zsiday.hu/blog/egy-csecsem%C5%91nek-minden-vicc-%C3%BAj
gondolom veszteséges frekik voltak...én is megszüntetném....
pápá kárpátok rádiója, pápá mp3
mummy hogy álla darvas box?
22?
A Médiatanács 1042/2012. (VI. 6.) számú határozata
A Műsor-Hang Zrt. (Balassagyarmat 95,7 MHz) helyi közösségi rádiós médiaszolgáltató hatósági szerződésének megszüntetése tárgyában
Címke: Médiatanács-határozatok, Médiatanács-ülések
A Médiatanács a Médiaszolgáltató kérelme alapján az előterjesztés mellékletét képező megállapodásban foglaltak szerint a határozathozatal napjával hozzájárul a Műsor-Hang Zrt. helyi közösségi rádiós médiaszolgáltató Balassagyarmat 95,7 MHz tekintetében kötött hatósági szerződésének közös megegyezéssel történő megszüntetéséhez.
A Médiatanács 1043/2012. (VI. 6.) számú határozata
A Műsor-Hang Zrt. (Eger 100,7 MHz) helyi közösségi rádiós médiaszolgáltató hatósági szerződésének megszüntetése tárgyában
A Médiatanács a Médiaszolgáltató kérelme alapján az előterjesztés mellékletét képező megállapodásban foglaltak szerint a határozathozatal napjával hozzájárul a Műsor-Hang Zrt. helyi közösségi rádiós médiaszolgáltató Eger 100,7 MHz tekintetében kötött hatósági szerződésének közös megegyezéssel történő megszüntetéséhez.
A Médiatanács 1044/2012. (VI. 6.) számú határozata
A Műsor-Hang Zrt. (Budapest 105,9 MHz) helyi közösségi rádiós médiaszolgáltató hatósági szerződésének megszüntetése tárgyában
A Médiatanács az előterjesztés mellékletét képező szerződéstervezet szerint a határozathozatal napjával hozzájárul a Műsor-Hang Zrt. körzeti közösségi rádiós médiaszolgáltató Budapest 105,9 MHz tekintetében kötött hatósági szerződésének módosításához, figyelemmel a médiaszolgáltató hálózatba kapcsolódásának megszűnésére
ide felvehetnék TP-t:
http://www.diofaalapkezelo.hu/cegismerteto/?main_menu[main_menu][item]=1
pedig nagyon tervbe volt véve hogy elmegyek oda, de ilyen melegben még motorral se vállalom be a belvárost.
de ha el is mentem volna akkor az ibusz papírokat buxer long condor nyakába sóztam volna 1000-ért
sztem örült volna neki ))
képeken nem láttam ismerőst, azokat is kitömték azóta pápára )))
ps fotex is most 155 mint akkor volt hihihihiii
http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/06/21/masfel_evtizede_nem_tortent_ilyen_a_tozsden/
"ne legyenek illúzióink, hosszú távon minden vállalat meghal."
Phyl sem élte meg a 100 évet, max papíron, úgy mint Horn Gy. a 80. szülinapját...
Isten megbünteti Horn Gyulát, még 20 évig vegetálhat, mint egy növény. Mindenki azt kapja amit érdemel. TP figyelje HGy-t, rá is ez vár...