Majd azt is veszek. Minden szarból kell, segítek a nyomorultakon, hogy ne haljanak éhen. :-)
Majd azt is veszek. Minden szarból kell, segítek a nyomorultakon, hogy ne haljanak éhen. :-)
nem baj, majd lesz műzlis papír nem sokára
0% közkézzel )))
Bacca meg beragadtam én is 2k-val. :-)
de majd 4 ft-nál leforintozom a bukót. :-)
tudom, hülye vagyok, de nem bírtam megállni, hogy kihagyjam az évszázad átverését. :-)
szépen alakulgat a könyv sok beragadt adná már 1 ft hasszonnal
spexek meg vennék
de minek?)))
klasszul elphylaxiásodik majd a könyv 20-30-60-70e vevők eladókkal tömve ))))
aztán hirtelen majd felszorozzák, persze változatlan darabszám mellett
ajjajjjj ))
Viccesek... :D
Vagy jeleznek a brokik:D?
15- 19999 (szerk- 22222):D
14- 66666
13- 333333
100ról 10.000 ft-ra kell emelni ahhoz, hogy 400-ról tudja majd újra szórni. Itt vszínű megkapta egy broki a pakkot, hogy ossza ki a jónépnek, aztán beadta a kamu közleményt, meg a kamu közgyűlést, oszt jónapot, a pénzt kéri a svájci számlájára. :-)
olvasd el mit írtam róla a cikkben, sztm ott is korai..
és csak neked :)
Akkor szerintetek mind a 7millió db-ot eladja? Eddig nem adhatott el 2millnél többet, bár nem néztem összesített forgalmat. Tényleg durva ez az eset. Legalább néha fellélegzést hagyott volna..
Eladás
16 150842
14 150842
Vétel!
Gondolom a 14 HUF puffer... Lehetne a vezetővel kezdeni a példamutatást - börtön járna érte...
"(#965) Re: nem mehet 5 ala sajnos
Értékelés: 0
előzmény (#961: Ferenc86) | válasz erre | Ma, 13:07
13-on én is próbát teszek majd, egy röpke fel körre...
alen"
korai, majd 4 ft-on, addig felesleges... egyre egyértelműbb, hogy július 9-ig ki fogja szórni amit lehet, és 17-én senki nem lesz ott a meghirdetett közgyűlésen...
Ez a kreténjog az évszázad tőzsdei csalása lesz... a jó öreg Civint, Cserekleit, Rényit, Tóth Pétert, de még a karmester Matyókot is kenterbe veri... És a bét meg a pszáf ezt távolról kamillázza... gratulálok nekik is, birka-díjra érdemesek ők is.
aztán az én pénzemből max. a reptéri transzferre futja neki :))
keveset már vettem, de nem ettől fogok csődbe menni. legközelebb 4 ft-on veszek, 4-ről 10-15-re még pattanhat majd... vagy nem :)))
Sya külföldön melyik tözsdén vannak ezek még fent?Ne hogy vegyél ebböl a ratyibol!!!!
néztem Én is... beteg
csak nem nyugszik a kreténje... már volt 100k is 16 ft-on... ha mindennap betolja a 100k-t alsóra, akkor talán 1 millió db-ot még el tud adni 4 ft-ig...