Ez a két évvel ezelőtti jelentés most miért érdekes?
Ez a két évvel ezelőtti jelentés most miért érdekes?
Konzum Nyrt. - 82,9 millió forint veszteség az első félévben
2010.08.31. 13:33 http://profitline.hu/hircentrum/hir/188631/Konzum-Nyrt.---829-millio-forint-veszteseg-az-elso-felevben/kereso
persze, Én álltam 16on részben---
pfff... :) nekem fáj...
névértéken lehet tőkét emelni idehaza. eddig 400 volt, közben az árfolyam vhol 60-80 között stagnált. névértéket levitték 100-ra így ma 2x ft egy rv. ára. tehát én vhol 18 ft környékén vettem, ha így vesszük, innen várom a "csodát" :))
KB :mikora tervezikezt a tökeemelést?És mert csak 100 ft lehet megtenni a tökeemelést?
És mikor tavaszal volt eza emelkedés benne az minek köszönhetö volt szerinted?
szerintem mehet, azért vettem... :)
de úgysem ettől függ... elméletileg tőkeemelést terveznek, és azt 100 ft-on lehet megtenni... ha lesz, és kp-s lesz, az elvileg kedvező lehet az árfolyamra is. innen csak nem megy le 5 ft-ra, azért sokkal többet ér mint a kreténjog :)))
most és azon filozofálok ideje volna venni !!Szerinted ez mehet 100 ig?
ha már kicsi a közkéz, kimehetne 100-ig, mert akkor megtérülne a certis kaland és annak maradékából eredő kreténjogos kitérő :))
ez egy jó húzás egyébként, de csak ott válik be ahol igen kicsit a közkéz
és azóta vettél? hisz volt rá lehetőség 17-18 ft-on.... :)
nekem kellett, de nem kaptam :)
Semmi. Most veszik, mert "ócsó". Hiába írtuk akkor, hogy venni kell. Ennyit jelent a pszichológia.
24... azaz múlt heti névérték szerint 96 ft... előtte ugye 68 ft volt...
érdekes akkor nem kellett senkinek, sőt vmikor 1 darabbal még le is kötötték... mi változott a névértéken kívül???
az volt itt a kavar, hogy nem volt szünet a névérték módosítás miatt, mint pl a phyl-nél... én nem tudok eladni régit, de vehetnék újat, te tudnál, de a limitet nem korrigálták hozzá.. még szerencse, hogy több bef.szolgáltató van, mert ha csak egy lenne, nem is tudom mi lenne a forgatókönyv... lehet nem is konzum részvényt kapnánk a cserénél, hanem norbit? :))