Sziasztok!
Nekem az az érzésem,hogy mindkettő rövidesen felmegy 50 ft-ig,pusztán speki rally miatt.
Sziasztok!
Nekem az az érzésem,hogy mindkettő rövidesen felmegy 50 ft-ig,pusztán speki rally miatt.
bite dánke
Phylnek? Aug.végén. Wamsler tavalyi mérlege ha jól rémlik július végén lesz elérhető az e-beszamolo.hu-n.
persze, tankönyvi példa ez,nem is arról van szó és nem is arra a részére értettem,hogy a gyenge vezetés miatt,amolyan felvásárlási célponttá vált a phyl,mert hogy amúgy jó lehetne a működése...inkább az új management--> vállalati erőforrások átrendezése stb...veszteséges szarok eladása(tamola meg mitomén)...újabbak behozatala. kályha...jut eszembe mikor lesz jelentése legközelebb?
Ez a tankönyvekben van, meg mutyilandon kívül. Nálunk csak tolvajt cserélnek...
ha a
vállalat vezetése nem hatékony, akkor a részvényárfolyamok csökkennek, a vállalat felvásárlási
célponttá válik. A felvásárlás következtében a régi vállalatvezetést új váltja fel, akik hatékonyabb
vezetéssel megakadályozzák a részvényesi értékrombolást. Ezen a piacon tehát vezetők versenyeznek
a vállalati erőforrások irányítási jogaiért, és a szinergiahatásokat azáltal érhetjük el, hogy az
erőforrásokat az új vezetés kombinálja és átrendezi (Jensen és Ruback, 1983).
Szvsz most ez történik a phylnél...
MGY és epeh közt lenne kapcsolat véleményed szerint?
Drukkolok Neked az Estmédiához!
Én a helyedben megtartottam volna a fele Kegem és valamelyik csak célba ér...:)
Mondjuk én nem tehetem meg a Keggel,hogy eladom veszteséggel,mert elköteleztem Magam.
Gondolatolvasó vagy,azt akartam kérdezni,hogy érdemes-e szerinted átszállni Est-be,mert múltkor 36-ról 52-ig ment,de úgye most megint 39 és rizikó...
én már nem.. pontosabban nem a keggel, hanem átmentem est-be... ha vhol lesz vmi történés az az estmédia, a kimenetele erősen kétséges, de ha pozitív az előbb lesz 100, mint ez 70... ha negatív, akkor meg kuka a pénz, csak gyorsabban, mint ha itt várnám a csodát... nem várok tovább, kockáztatok, meguntam, hogy nem történik semmi.... ennek a pénznek már úgyis mindegy...
aztán majd jövőre friss pénzzel, de már csak blue-kkal megpróbálom 5-6 év alatt visszahozni, amit ezek a tetű tolvajbandák lehúztak rólam...
Az biztos,hogy pengeélen táncolunk...
kamu az egész, ne dőlj be; ettől függetlenül lehet benne egy kis könnyítés, de 60 fölé már nem fog menni... várom mikor jön a hír az alaptőke csökkentéséről... az jelenti majd azt, hogy a karmester lelépett, és egyben új szereplő veszi át a cég irányítását, mint a phyalxiánál...
Mgy távozott kis időre rá jött az epeh, az alaptőkecsökkentés, a veszteségek "leírása", aztán Tóth is lapátra került, és jött helyette az új, friss, fiatalos Hudek úr. De őt is irányítják a háttérből, hisz a közgyűlésen is a fő részvényesek, akik lényegében szavaztak a nagy pakkokkal, mind-mind köthetőek az ehep-hez, hiába volt jelent csak 390k-val....
szóval még fél év, aztán itt is kezdődhet a megtisztulás, pontosabban egy másik, talán nagyobb játékos irányítása alá kerülhet a cég... vagy ha nem, akkor előbb-utóbb felélik magukat és 1-2 év vergődés után becsuk a bolt, mert ha jön egy őszi cummancs, legalább akkora vagy nagyobb mint a 2008/2009-es, akkor borítékolom, hogy nem élik túl.
Ma jó napja volt a Kegnek és forgalom is volt benne.Azért 5k-s kötések is előfordultak.:)Bármelyik nap elmehet 50-ig csak aztán félek megint ott lesz hetekig...
még ma 50?
mondjuk most kell meghúzni, mert pár nap és indul a médiarally, akkor ezt dobálni fogják a spekik és jönnek oda sorban állni :)))
50 meglesz 1-2 napon belül, aztán utána merre majd kiderül... esélyes a fizunap, szóval átmeneti erősödés, aztán július közepére újra 40 körül.
hüle kredites fickót nem értem, miért nem lép vmit.. teljesen legyalázta a cégét... jobban mint mgy a keg-et... :)