Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#525305 Lxrose Előzmény: #525298

Igen, igaz. Pedig a raktárjuk közel volt egy ideig ahhoz, ahol dolgoztam. :-)

Biztos van pár, de nem véletlen, hogy a TV-ben csak azokkal készülnek őszinte riportok, akik a mélyről jutottak fel, és ilyen simicskafélékkel nem.

#525304 nemértem Előzmény: #525302

Mi nem jött be?! Bene volt az általam említett 50-ben. Vigyázni, ha már most gyengül a koncentráció, mi lesz 40 fok melegben???

#525303 nemértem Előzmény: #525292

Biztos vannak közöttük, akik valóban szorgalmas tehetséges emberek. Várszegi -Fidesz meccs gyönyörű lehetett, jellem gigászok harca.

Egyébként van ember, aki direkte ravasz simliskedésel /folytatólagosan elkövetve/ kis részvényesek tömkelegét kopasztotta meg. Őt a nép szeretetteljesen X. bácsiként emlegeti, csak így , bácsiként, mint kedves rokont.

Soós hibáit teljes mértékben nem ismerhetjük , én is buktam a történeten sok mással együtt, viszont Ő is bukott , ellentétben drága drága népi hősünkkel, X. bácsival, kit tisztelet övez. Miről beszélünk?!

#525302 Arsene Lupin Előzmény: #525290

Na, ez sem jött be. A leggazdagabb magyarok egyike a hatvanas-hetvenes években a családi keménycukorka termelést terítette a trafikokban, persze tanulmányai mellett.

#525300 Fornit Előzmény: #525299

A Baljós Árnyak meg már megvolt egy ideje. :))

Aztán jön a Klónok Támadása.

#525299 Kiss Zoltán Előzmény: #525285

Van egy jó hírem: A Privátbankár újságcikkének a címe,az E-star visszavág,akkor előbb utóbb lesz Klónok támadása is! :)

#525297 Lxrose Előzmény: #525293

Zwack jut hirtelen csak eszembe, mint igazi magyar sikersztori. Hány olyan cég van még Magyarországon, ami kis cégből megfelelő stratégiával milliárdossá tette tulajdonosát, vagy tulajdonosait és nem az állam volt a szerződési partnere, hanem a piac?

#525290 nemértem Előzmény: #525285

Bocsánat, de ezen olyan felesleges vég nélkül rugózni. Magyarország 200 leggazdagabb embere esetében ha a vagyonszerzésük első pillanatában ki lett volna zárva a gátlástalanság, seggnyalás, simli, akkor kb. 150-en egy cukorka árusok kerületi versenyén is utolsók lettek volna. És?! Ki rugózik rajta?! Senki.

#525289 Grizzly Géza Előzmény: #525284

Majd az árfolyam mutatja hogy mi lesz,mikor bejelentik már késő belevenni(vagy adni) ez piros vagy fekete most,engem nem is a hitel aggaszt,hanem félnótás törvénygyártó poltikusok...

#525288 Lxrose Előzmény: #525285

Én a sportos hasonlatokat jobban szeretem, így azt mondanám, hogy a maratonfutó megnyerte a versenyt, mert ő ért be elsőként a célba, csak aztán összeesett és meghalt, mert a felkészülés közben túlhajszolta magát.

#525285 Arsene Lupin Előzmény: #525279

A probléma ott kezdődött, hogy a klónkommandó folyamatosan szende szűzként akarja eladni az útszéli lányokat, a mádám pedig összegrundolta magának a Év Zárdafőnöknője díjat.

#525284 Pubertas Előzmény: #525279

Végül is az összes ügyködésük hiba volt ahogy irod. Vicces (lenne) nem kicsit , nagyon,ha nem lenne ennyi becumiztatott ember kitömve (WC) papirral. Inkább mégse veszek.

Hitel mikor lesz megmondva ,hogy nem lesz?

#525280 Grizzly Géza Előzmény: #525275

Ex majd kijavít de oti vhol jegyzéskor 2750 szállt be vsz fent valahol csökkentett 15-5%-ra és most bővített vissza10% körülre 4k-n. Ha lemegy 0-ra akkor sem buktak semmit,igaz ők inkább nyernének szerintem :)) Ki kell ülni :) Vagy adni kell 7%-on hitelt :)