És csupa véletlenségből egy Közgép felíratú átjárót mutatnak a film elején.
És csupa véletlenségből egy Közgép felíratú átjárót mutatnak a film elején.
Te láttál már olyat hogy ebben az országban valaki az adóforintok felett bábáskodik? Akkor miért van több Mrd adóssága vásárhelynek? Nem kaptak zsebpénzt,ennyi... Nagy magyar valóság...
Érdekes, hogy a papíron a ptk-ra hivatkoznak, de a korábbi nyilatkozatok szerint meg büntetőeljárás folyik.
Az indexes cikkben is van, hogy nem akarták a számukra előnytelen szerződést folytatni. Valahogy úgy, mint a svájci frankos hitelekkel kapcsolatban volt?
Minden kepzeletemet alulmulta ez a mai nap..
Abban azert remenykedem, h a teljes magyar portfolio kozul nem veletlenul epp erre esett a valasztasuk...
Hetek ota mondogattak, h elkezdenek egy megoldasi lehetoseget a problema kezelesere, ugyhogy velelmezem, h kvra atneztek a szerzodeseket es annak fenyeben leptek meg. Ugyhogy ez a lepes sztem jogilag biztos talapzaton allhat.
Ehhez kepest kapkodonak tunik az onkori. Kerdes pl, h az Estar altal ott felhasznalt gaz hol lehet, gondolom nem a levegobe engedtek ki. Vicc ez az egesz. Ez inkabb politikai nyilatkozat volt, mint racionalis erveles az onkori reszerol. Ha jogszeruen felmondtak volna tavaly, akkor esedekes lett volna a 100 millios felmondasi dij, persze azt meg nem fizettek meg, ha jol ertem.. Hihetetlen ez az egesz, remelem utolag bator huzasnak fogjuk mondani, mint ongyilkos lepesnek. Bar ha nem fizetnek akkor nincs mas mint legalabb megprobalni beszedni a kintlevoseget, az inkasszoval menni is fog nekik.
Nagyon érdekes az önkormányzat felmondó levelének utolsó mondatta, kb . így hangzik :
"nem kívánja maradványértéken megvásárolni a hőt szolgáltató berendezéseket"
Gondolom, márpedig eredetileg kötelezettséget vállalhattak valami hasonlóra, hiszen ki az a barom, aki úgy invesztál a szerelésbe, hogy nem számolja ki a megtérülési költség idejét?!
Szerintem ezt a történetet a talpig becsületes Lázárnak hívják, újfent.
Nna, igen.
És ugyanezek vannak a legjobban felháborodva, hogy gyógyszert is csak készpénzért hajlandók a gyógyszergyárak állami/önkormányzati kórházba szállítani és egyetlen másodpercig sem hitelezik meg az árut/szolgáltatást, amit államnak/önkormányzatnak szállítanak...
És ezek meg nem értik, hogy miért van ez így.
" jöttek is a klónok belepni a problémát takargató beírásokkal"
Te egyáltalán tudod mit beszélsz?????
Szépen összeragadtál ezzel az AL haveroddal, úgy látom a szarban is mellette vagy. Szép.
Ugye nem baj hogy akkor jelentem meg amikor egy szokásos baromsáot írt? És semmi takargatás nem volt...
Mit kellene takargatni? Főleg nekem mit, nem is értem.
" jöttek is a klónok belepni a problémát takargató beírásokkal"
Te egyáltalán tudod mit beszélsz?????
Szépen összeragadtál ezzel az AL haveroddal, úgy látom a szarban is mellette vagy. Szép.
Ugye nem baj hogy akkor jelentem meg amikor egy szokásos baromsáot írt? És semmi takargatás nem volt...
Mit kellene takargatni? Főleg nekem mit, nem is értem.
Nagyon szimpatikus jegyzőnő papírról olvasta fel a kis három mondatát...
Csak nem megírták Neki?
Azt mondja a ****,hogy szeptemberben felmondták a szerződést és nem fizetnek... Lézer meg hoz télen egy törvényt a pártjával,hogy nem lehet kikapcsolni a fűtést!!!
Magyarország,én így szeretlek :)))
Zanzásítva ami ma hírekben volt... Kihagyva a lényeget hogy a számlát igenis ki kéne fizetni...
lemaradtam... mit büfizett? :)
Én októberben - a kötvényekkel párhuzamosan - összesen tíz darab részvényt vettem, még 6.900-en, abból a megfontolásból, hogy ha netán valami gond van, akkor részvényesként is eljárhassak, bár nem vagyok benne biztos, hogy volt értelme.:-)
Úgyhogy a részvényeik nem igazán érdekelnek, ezen a tíz darabon meg aztán nem kezdek el görcsölni.
:-)
Miért akarsz mindenáron-bármin áron vásárolni?Nem érsz rá,hova sietsz?Nem késel le semmiről.!
Miért hova álltál,-20%-ra? :))