Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#525094 Pubertas Előzmény: #525091

mostani tulaj is nagy fideszes, nem?

Csőd lehetséges? az árfolyam igencsak mintha azt árazná.

érdemes már vásárolni vagy még lesz kaki a palacsintában? (bár már lassan kifolyik belőle)

(koltoi kerdes: Csabika mit élhet most át?)

Re: hmmm

#525092 Pubertas Előzmény: #525088

én már azt nézem hogy hol szállhatnék vissza.Csinálhatna valaki egy elemzést.

Ennyire nem lehet béna Csabika hogy taccsra vágja a céget. Az év üzletembereként.

Felbeszélök szerint ez nem a lenygel banki hitelhez kellett?

Muskátli is igen hallgat ilyenkor.

beálltam ma is vételre, de csaknem akart lejönni értem.

#525091 Illuzio Előzmény: #525073

Nem,nem volt a tervben és valószínű,hogy ezért nem is jött össze az OTP hitel.OTP-Starrol meg soha nem is volt szó. OTP továbbra is érdeklődő(miért is ne)olcsóbb a cég,az új tulaj meg majd nem felejti el "add meg a királynak ami jár".

Re: hmmm

#525088 Paladin Előzmény: #525081

Én azt is különösnek tartom, hogy 2011-ben, konkrétan öt évvel a 2006-os szerződéskötést követően hirtelen rájött arra az önkormányzat, hogy számára előnytelen a szerződés.

Nem az első, nem a második fűtési szezon után, amikor még - kellő rosszindulattal - feltételezhetjük, hogy vannak fennakadások, hanem öt évvel később egy csapásra átverve és zsarolva érzi magát.

hmmm

#525081 stock33

"az önkormányzat 2011. szeptember 2-i hatállyal rendkívüli felmondással megszűntette a szerződést"

"Ezt követően az önkormányzat többször kérte a cégtől, hogy a szerződés megszűnése miatt eszközeit szerelje le, és szállítsa el az intézményekből"

persze, fűtési szezon előtt 1-1,5 hónappal szoktak ilyenek történni.

szóval ha mondjuk szeptember 20-án elkezdi az RFV leszerelni a dolgait, ami mondjuk eltart 3-4 hétig (tipp, nem estem még neki a gázkazánnak, főleg nem ipari méretekben... de felszerelni volt pár hónap, és még csak el se sietném a leszerelését), akkor ki is szolgáltatott volna hőt a városnak? miből lett volna pénz hirtelenjében (amúgy is rendelésre gyártják az ilyet) új berendezésekre? ki szerelte volna be, és üzemeltette volna? ingzsebben volt egy másik cég, raktáron lévő kazánokkal?

az "eszközeit szerelje le" azért is érdekes, mivel emlékeim szerint (majd ex utána néz) komplex hatékonyságnövelés történt, a nyílászárók cseréjétől kezdve a csövek szigeteléséig.

brazil szappanopera, kb. ez jut eszembe róla. de gondolom ex és AL ezt már kivesézte, legalább olyan szintig, mint a többi rfv-vel kapcsolatos hírt.

#525078 taresz Előzmény: #525075

Akkor forog a kerék ha kenik.

Az itthoni tevékenységet ellehetetlenítik és ha netán EETEK meg is marad valamilyen formában akkor az ORCO sorsára jut.

SCS maga húzza meg a ravaszt.

#525073 Pubertas Előzmény: #525065

OTP -Star áll még? esetleg már nem kell CSányi papának?Valld be erre az árra Te sem számítottál.

#525056 Illuzio Előzmény: #524964

A lengyel vállalkozás nem"koronaékszer",hanem hatás-tanulmány,(kísérleti labor)a barátok részére.Ez már zsebben,bőven lesz mit zsebbe rakni,tisztára mosni.

#525052 exmnbs1 Előzmény: #525049

ott ahol mérleg nincs, Romániában pedig hónapokba tellett a számlázás beindítása?