Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#524998 nembuksz Előzmény: #524994

Te is klón vagy? Szerintem igen. Csak én nem mondhatom ki az Áment. Főnök mindjárt beléd égeti.

#524997 nembuksz Előzmény: #524990

Ez is tipikus klón duma

Az életben nem mosod le magadról

Szerintem rettegnek itt lassan az emberek hogy írok nekik mert egyből klónok lesznek.

#524994 Grizzly Géza Előzmény: #524988

Egyébként valami gúgli hunter segíthetne mert én e starról semmi hírt nem találok a vásárhelyi honlapon. Elképzelhető hogy 2 cég szolgáltat? A másikról vannak hírek,sőt geotermikus beruházásról és állami támogatásról is...

#524991 Arsene Lupin Előzmény: #524981

Újabb klón. Tipikusan támogatják egymást. Ócska trükk.

De Ede is bebukott, amikor egyszer összekeverte a szereposztást.

#524988 Grizzly Géza Előzmény: #524984

Szerintem soósnak is jobb lenne egy kisebb csomag rv ami emelkedik,mert állami támogatást meg fizető önkorikat kap a cég a NE Rendszerétől :)

A tőzsdén azért vannak a…

#524987 Arsene Lupin

A tőzsdén azért vannak a koronaékszerek, hogy egyesek megpróbálják őket megszerezni. a gyengébbek kedvéért élhetnék hasonlattal bombanő kontextusban is.

Sokáig az OTP volt képben, de Csabika húzódozott. A csúnya lengyel banknak is hasonló szándékai lehetnek.

#524984 Lxrose Előzmény: #524981

Arról nem is beszélve, hogy a beragadt tulajoknak sokkal kevésbé számit, hogy Soós birtokolja-e a részvények legnagyobb részét, vagy más.

#524982 Paladin Előzmény: #524978

Én is valami effélében bízom, hogy egyszerűen kell valakinek a Soós-féle maradék ~24% is.

Őszintén szólva, bár ez nyilván elég önző dolog, én a magam részéről lesz@rom a részvényárfolyamot, ezzel nem akarok megbántani vagy dühíteni senkit, aki részvényekben ül, mert engem csak a kötvényfizetések érdekelnek és ezért aztán remélem, hogy azokkal a 2015-ös lejáratokig minden rendben lesz.

u.i.: Korábban azt reméltem, hogy - hol máshol? - itt, mint afféle tőzsdei fórumon, lehet majd erről valami infót kapni, de ahogy elnézem, a leklónozásokon és mekegtetős kecsegtetéseket aligha van itt más.:S

#524981 nemértem Előzmény: #524964

Egy a lényeg, a koronaékszer elrablási teória . Rablók személyét időről időre másnak vizionálja, de a fő kéjes gondolatmeneten, az elrabláson ez mit sem keserít.

Miután az óhajok ellenér…

#524979 Arsene Lupin

Miután az óhajok ellenére a múlt héten nem hívták le a hitelt, a nem publikus feltételek valószínűleg t*könszúrósak. Az egyetlen biztosíték, amit a lengyel bank elfogad, szerintem csak az Eetek lehet.

Csabika hétvégi akciója rosszul sült el, úgyhogy marad az azonnali leves vagy pedig a lengyel feltételek benyelése.

Mindez persze csak egy buta kazánkovács agymenése.

Valszeg a "kicsavarás" u…

#524978 Grizzly Géza

Valszeg a "kicsavarás" utolsó fázisához érkeztünk... kíváncsi lennék csányi sanyának mennyi van fű alatt(mondjuk ez az én fantazmagóriám)

Re: Hvhely

#524976 Grizzly Géza Előzmény: #524833

Mi van Ronin,te élsz még? Mi lesz az új családi járgánnyal? Várunk 2015-ig a kocsicserével ? Én már biztos :)

#524975 nembuksz Előzmény: #524972

És ennek a szolgáltatásnak van gondlom TEAOR száma is:

656586'istar "koronaékszerek elvétele szerződés szerint"

#524973 nembuksz Előzmény: #524966

És "vissza" !

Szóval az ETEEK eladója bepipult, hogy milyen olcsón adta el.

Beszélt a Spanyol bakkal hogy beszéljen a lengyel fiókjával és majd ha folyósítanak akkor valami oknál fogva vegye el a koronaékszerek a cégtől.

Persze ez mind szerződés szerint fog megtörténni, mert benne van a hitelszerződésben. És pedig aszerint, hogy " A Bank bármilyen körülményre hivatkozhatva azonnal felmondhatja a hitelt. És viheti a koronaékszereket. Hitel visszafizetés nem lehetséges. Csak a koronaékszerek kellenek"

#524972 Arsene Lupin Előzmény: #524966

Miután lengyel érdekeket fog szolgálni a koronaékszer visszaszerzése, ilyenkor lengyel, miután nyilván lengyelnek fogja továbbadni. Az ügyletből a bank leveszi a maga hasznát, az már az anyabank profitjához lesz hozzájárulás. A spanyol anyabankot az érdekli, hogy a lengyel leány profitot termeljen.

PS. Persze ha lesz egyáltalán lehívás. Nagy méla kuss van dologról.