Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#524964 Arsene Lupin Előzmény: #524958

A lengyelek akarják visszaszerezni a a koronaékszert, azt jelenleg a lengyel bankon keresztül tudják elérni.

#524963 Lxrose Előzmény: #524960

:-) hát. akivel nem tudunk érdemben vitázni, az klón. De azt azért százszor kihangsúlyozzuk, hogy tulajonképpen mi nem vitázunk klónokkal, csak kinyílvánítunk dolgokat.

"Tehát nevezett Soós Csa…

#524961 Kiss Zoltán

"Tehát nevezett Soós Csaba nem tudott arról.hogy egy éve már nem is szolgáltat!" Ezt a

biróság sulyosbító körülményként értékeli! Részletek a majdaniból:ez már vicc!

#524958 Lxrose Előzmény: #524948

Az Arsene logika szerint biztos így van, de hát se te, se más nem olyan fontos itt a fórumon, hogy a piac eldöntse róla, hogy barom-e vagy sem.

Bár az árfolyamnak lehet kapufa, főleg, ha így vagy úgy bebizonyosodik, hogy a cég a sáros a mai ügyben is, de ettől még neked nem lesz az adott kérdésben igazad.

Ezt a koronaékszer dolgot se értem, hogy most akkor a spanyol tulajdonú (ha a csődközeli spanyol bankrendszerről van szó éppen) lengyel bank vissza akarja venni, ami elvileg sosem volt az övé?

#524952 nembuksz Előzmény: #524948

Írtam hogy ne fáradj.

Ezzel azt akarod mondani ha esik én vagyok a barom ha fordítva akkor te??? Írtam én valahol hogy felfelé várom? Én csak azt írtam hogy az amit írsz az totális baromság és el is magyaráztam hogy miért, de érdemben nem szeretnéd megcáfolni a frappáns dumádat.

#524943 nembuksz Előzmény: #524940

A szakszerű válasz helyett érzed hogy megint beégtél a baromságoddal és félve tereled a dumát el a témától.

Ha neked "klón duma" visszakérdezni egy általad megírt baromságról akkor legyen, sőt legyek klón is. Nekem így is jó.

De akkor válaszolnál érdemben arra amit írtam? Vagy megkérdőjelezhetetlen az életszerűtlen baromság amit itt összehordasz?

#524933 exmnbs1 Előzmény: #524930

"Meleg víz helyett focicsapat

Amint Dácz Gábor ismertette, a gázszolgáltatónak kevéssel több mint négy millió lejjel tartoznak. „Az áramszolgáltató felé százezer lejes adósságunk van. Ha az Electrica emiatt beszünteti a szolgáltatást, akkor nyolcezer ember hideg víz nélkül marad – nem tudjuk ugyanis majd működtetni az Aquaservvel közös vízpumpákat” – fogalmazott. Hozzátette, a vállalat kintlevőségei mintegy ötmillió lejre rúgnak, ebből 3,5 millió a polgármesteri hivatal tartozása. „Nyitottak vagyunk a tárgyalásra a polgármesteri hivatallal a megoldás érdekében, de a június 8-ától számított három hónap múlva már nem szolgáltatunk Marosvásárhelyen.” Érdekesség, hogy az önkormányzat 3,5 millió lejjel tartozik az E-starnak, miközben az 1. Ligából kiesett Marosvásárhelyi FCM labdarúgócsapatát a 2011–2012-es labdarúgó idényben 7,5 millió lejjel támogatták."