Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#524927 nembuksz Előzmény: #524924

Megcáfoltam azt a totális baromságot amit írtál...nem osztottam észt hanem az észosztásra reagáltam. A klónra már nem is reagálok. Valakinek ettől áll a ****a.

Veled ellentétben nincs igényem arra hogy higgyenek nekem ezért sem osztom itt az észt egész nap, csak ha valami orbitális baromságot olvasok akkor arra reagálnom kell.

Felőlem azt is írhatod hogy 500 lesz holnap leszarom, csak valami épp gondolattal támasszad alá ne ilyen hülyeségekkel.

Úgy nézem itt ludaskása …

#524926 Fornit

Úgy nézem itt ludaskása volt ebédre.

1867-2080 tömés volt vagy nem kérdése asszem eldőlt, -20/30% után.

Osztják az észt a klónok…

#524924 Arsene Lupin

Osztják az észt a klónok. A befektetők majd döntenek, kinek hisznek. Én speciel nem értek a tőzsdéhez.

#524923 nembuksz Előzmény: #524919

Nem mondtam, hogy buta lenne a piac sőt a legokosabb csak a piac lehet. Egy szóval sem. Azt mondtam hogy amit írtál a hitel bedöntéséről az totális baromság és ésszerűtlenség.

Buta vagyok, nem értek a…

#524919 Arsene Lupin

Buta vagyok, nem értek a tőzsdéhez, nulla a cégismeretem. Nyilván a a piac hülye.

#524917 nembuksz Előzmény: #524914

a szokásos baromságodon kívül látom érdemben nem tudtál hozzászólni a baromságod megcáfolásához. Árulkodó megint a tudatlanságod.

#524915 rbbj11 Előzmény: #524876

elég súlyos pü-i problémáid lesznek még az életben, ha befektetésekböl szín tiszta nemzeti kérdéseket csinálsz.

Arról nem is beszélve, h. senki nem mondta, hogy örül neki, ha csödbe megy, még akkor sem, ha hamiskártyás az összegrundolója.

#524911 nembuksz Előzmény: #524874

"Ahhoz a lengyel banknak semmi köre. Őket a biztosíték érdekli csak. Amúgy nekik az a bolt, ha bedől a kóceráj, és töredékáron visszakapják a koronaékszert."

Hát hogy ne lehetne hozzá köze? Láttál valaha egy komolyabb hitelszerződést? Simán lehetnek benne ilyen feltételek, bár a korábbi kommunikációra (fenyegetésekre) hivatkozva inkább egy korábbi elszántságnak tűnik, de ki tudja.

Egyébként nagyon kevés de azt is mondhatnám hogy egyik banknak sem célja egy hitel bedöntése, mert a bank tevékenységének a körébe ritkán tartozik a távhőszolgáltatás...ilyen erővel mindegyik adósnak remeghet a térde mert a jön a bank és rabol. Sokan fognak hitelért folyamodni egy ilyen bankhoz a jövőben...

Egyébként meg mi értelme van €8.3m eurót folyósítani majd később €8,3m végrehajtani a cégen ráadásul kamatok nélkül.

Nem lenne okosabb dolog inkább élni hagyni és a kamatokból jól éldegélni mint hogy a majdani folyósítás után egyből dönteni.

Ja és az is lehet hogy egy Spanyol bank Lengyel ágazata összejátszik valamelyik magyar kerályi csapattal hogy a gyémántokat kiszervezzék...hmmm...hogy is mondjam... egy picit izé ez a sztori nem?

#524903 Camilla2 Előzmény: #524892

Én egy picit másképp látom,de mi is volt a jó hir ? .. a lengyel kölcsön ? ....és hol van ,megkapták ? és ha meg is kapják mire is fogják felhasználni ? ... vedd már észre ,hogy ez a cég lassan egy éve a hazugságokra épül,minden csak utólag derül ki és vannak,akik még mindig hisznek a feltámadásban! Mi ez ha nem pszicho ? Másik oldal ?,nos ők sok mindent megkérdőjeleznek,ami nem egyértelműen tiszta és ezt le is irják,leht a stilusba bele lehetne kötni,de a végeredmény őket igazolja.1x már leirtam ,7 ezertől ,minden fordulónál le lett irva ,dobjátok el,mert valami bűzlik.Lehet hogy ez nem pszicho ?,akkor mi ?,bizalom,hiszékenység ? hol ?..itt a tőzsdén ?

#524900 Lxrose Előzmény: #524893

A rendkívüli felmondás azonnali szokott lenni, magyarán feltételezem, olyan rendkívüli esemény történhetett tavaly szeptember 2-án egy kellemes vasárnapi napon, ami miatt a jegyzőnek azonnal be kellett fáradnia, hogy megíja a felmondó iratot. Persze a büntetőfeljelentés is érdekes, hogy miért nem tudtunk eddig róla, ha létezett?

#524899 Arsene Lupin Előzmény: #524892

Ön jött be tegnap délután is a fórumra, és elvonási tünetekkel küszködő mazochistaként sokkolódott a nagy semmi miatt.

Amúgy csak magára vethet, ha egy éven át lesz*rt minden észérvet, és végig vette az esést.

#524897 hAliG Előzmény: #524895

Herceg, megkérlek, hogy töröld légy szíves a "hAliG" profilomat, mert én magam nem tudom megtenni.

Illetve kérlek, hogy töröld a "Kecsegtető" profilt is, azt is én jegyeztem be, hogy ne szórakozzon vele valamelyik nagyokos!

Köszönöm szépen!

Sziasztok!

#524895 hAliG Előzmény: #524885

Belinkelhetném azokat a példákat is, hogy miként örül Ex annak, hogy nekem ~6000Ft a bekerem, és hogy röhög azon a kisbüfin, aki 1 millát tolna be E-Starba.. hogy az semmire sem elég, azzal nem húzza 2000Ft fölé..

Lehet, hogy Ex tele van lóvéval és neki az semmi..

De keresse a tököm meg ezeket a közel 1000 hozzászarásából!

Lépek is, lehet örvendeni a csődnek, stb.-nek!

#524893 Lxrose Előzmény: #524887

Érdekes sztori. 9 hónapja történt valami vagy nem, amiről most tudunk csak annyit, hogy szerződésszegés és büntetőfeljelentés van, de közben a cég felmondta a szerződést, ami a másik fél szerint már nem is él. Itt valami büdös, ahogy Lupin mondaná. Kérdés, hogy kiderül-e az igazság illetve az derül-e majd ki?

#524892 hAliG Előzmény: #524885

Olvasd végig Ex és AL írásait. Ne haragudj, de Ők a pszicho esetek, hogy lassan egy éve, non-stop ezzel a céggel foglalkoznak, "sajnálatukat" kifejezve, és kéjelegve várva a csődöt..

Aki képes egy negatív hírnél hétköznap, hétvégén, ünnepnapon éjjel-nappal a fórumon kéjelegni a lehetséges végkimeneteleken, viszont ugyanezt jó hírnél nem teszi, SŐT megpróbálja azt mindenféle negatív formában feltüntetni, na az a pszicho eset!

De mind1, nem magyarázom.