Már bachatja, tegnap kellett volna 33-ra pufferelni, ma meg tovább...
Már bachatja, tegnap kellett volna 33-ra pufferelni, ma meg tovább...
Meglódult,már 21 :)
Ennél egyértelműbb tőkepiaci csalás nem volt még. Egy jó ügyvéd kell, meg talpraesett hivatalok, és lacafaca mehetne a hűvösre...
Igaza van macinak börtön nem nagyon járt még ilyenért,talán pont te linkelted be a múltkor a tolvajrv-es cikket. Felfüggesztett,pénzbírság,ilyen nyalánkságok...
19Ft, ahogy mára vártuk.
16--13-11 (hétvége)
9-8-7-6-5 (hétvége)
Szerinted? Ekkora rablás után amit Béla bá művelt mi jár? Dícséret, meg nagykereszt? :-)
Nagyon kiváncsi leszekl mi fog itt történi !!!! 1 darabot se vettem ,de kiváncsi vagyok mi fog következni csöd lesz, vagy nem .
elég kretén módon szórja, már rég fordítani kellett volna az irányon, innen 23 ft-ról... 33-on kéne gyűjteni pufferrel a vevőket, aztán holnap még egy meghúzás kéne 40 felé és tartani a lelket a papírban. Ezzal abszolút nullára teszi a kreditjog nevet, soha a büdös életben nem fog 10 ft fölé menni, ha hagyja beesni. Márpedig úgy tűnik hagyja, és nem célja a társaság jövőbeli működtetése, kamu minden amit eddig közzé tett a jövőképpel kapcsolatban.
Ilyen az, amikor vki gründol egy céget, ír hozzá pár oldal tündérmesét, majd mikor közzé kell tenni a valós számokat, akkor már muszáj levenni a rózsaszín szemüveget és önteni ami van, mert itt bevétel, meg munka soha nem lesz...
durva ez a tolvajpapír...
166k alsó limiten nyitás előtt... vazze, Béla bá nem laczkófacázik, letolja 4 ft-ra 1-2 héten belül... :))
Szerintem a közgyűlés is "kamu", addigra kifut az árfolyam és nem tud menni sehová, max limitmentes lesz és aznap beszórja a maradékot, utána meg távozik...
e hét pénteken 11 ft lehet az alja, aztán
jövő hét péntek 5 ft és július 9-én hétfőn padlót foghat az árfolyam, 4 ft-os értéken. :))
közgyűlés meg 17-én lenne, addigra már vhol messze, a thai lányok körében ünnepelhet LB.
nagyon nincs benne erő... kreténúr már nem meri megtépni, mert nem jön vevő... egyből tömi amint lehet
a tolvajoknál többnyire tolvaj módszerrel szoroznak/osztanak fel le
a darabszám változás a trükk!!!!!!!!
magyarul hígításra veszik durván a dolgot
econet, humet, phylsxias
Sya a humetnál ha jol emlékszem 6 ft volt a névértek és ez lett 24 ft ! az áfolyam olyan 900 ft lett röktön ugy emlékszek rá.
PL:
9ft ról felszorozzák 900-ra (lsd humi)
Neked van például 1000db 100 ról, akkor lesz utána 10db-od 10.000Ft-os bekerárral.
Nagyvonalakban.
elég gyenge a forgalma ma, szerintem nemsokára megtépik, hogy legyen benne pörgés. Nem ért még véget mára a kretén-story... :))
( 34-ig várom )