Regisztráció Elfelejtett jelszó

Tolvajrészvények

Re: Kockázat nélkül aratnak a kamu tőzsdei cégek Magyarországon

#708008 joepappa Előzmény: #708007

akkor m,i itt jók vagyunk az irodában a 7-esekkel, mondjuk nem is akarunk tőzsdére menni. :)

nagyon drágán mérik egyébként.

#708004 joepappa Előzmény: #708003

:) jajj de rosszindulatú rögötn a tolvajba tenni :) jajj jajj

#707449 Civic15 Előzmény: #707415

Tudom ez nem ide tartozik, segítséget szeretnék kérni. Jómagam rendelkezem néhány Danubius papírral, amelyeknek a likviditása nem vmi jó, mihez kezdjek velük, van jövője a szállodaláncnak?

Jön még ide félnótás cég…

#525053 zeeh_

Jön még ide félnótás cég nemsokára, pl. a háziasszonyok kedvenc bróker cége.

Re: :D

#524718 Zotya32 Előzmény: #524713

amúgy nem hülye a csávó, mert a cölöpvilág venni fogja, és így a sok "kisember" otp helyett.. csúnya csányit utálják, a fitness-norbi meg olyan aranyos, meg a bódi magdi is vett és a győzike is, és Margitka is az utca végén... lesz vevője bőven, nagyobb hype lesz itthon, mint a facebook :))

:D

#524707 MrTibi16

Schobert Norbert eldöntötte: ősszel nyílt részvénytársasággá alakítja cégét, írja a Borsonline.hu. A lapnak a fitneszüzletember elmondta: a Norbi Update most nyáron lesz tízéves, ez is közrejátszott a döntésében. „Nem beszélve arról, hogy tőkét szeretnék bevonni a további fejlesztések érdekében. Én ugyanis nem vagyok milliárdos, noha a cég sokat ér” – mondta Norbi.

A tőzsdére vitel ellenére a cég irányítását nem tervezi átadni: „arra nagyon figyelek, hogy a részvények többségét magamnál tartsam, maximum negyvenkilenc százalékot teszek mások számára megvásárolhatóvá”. Schobert Magyarország legnagyobb tőzsdei szakértő cégét kérte fel, hogy segítsen a folyamat előkészítésében.

„Az elmúlt két év a mi sikersztorink, kitartó munkával haladunk felfelé. A bolti forgalom háromszáz százalékkal nőtt egy év alatt, jelenleg közel száz franchise üzletünk van, hetente újat nyitunk, és másfél év alatt megtérül a befektetőknek” – sorolta, miért lesz jó Update-részvényt venni, megemlítve azt is, hogy jelen vannak Szlovákiában, és készülnek más szomszédos országokba is.

"Én ugyanis nem vagyok milliárdos..." !MÉG! gondolom ez a legfőbb oka a bevezetésre...

Re: nincs cím

#524524 Zotya32 Előzmény: #524521

Ez így van. Kár, hogy nem mert neveket írni, úgysem pereltek volna, mert akkor lebuknak... Amúgy vszínű vége ennek a tendenciának, mint látjuk behalt már a keg, a visonka, a phyl, a futur sem kell senkinek... Kredit az utolsó amelyikből látványosan menekülnek. Őszre nulláznak ezek a tetű papírok, aztán a forgalmuk is örökre. Jövőre remélem a legtöbbet kilistázzák.