Kösz, most égek, gondolom... :-)
(Egyébként nem is tudom miért, de nekem az a gyerek nagyon nem szimpatikus, bármenniyre is tud focizni.)
Kösz, most égek, gondolom... :-)
(Egyébként nem is tudom miért, de nekem az a gyerek nagyon nem szimpatikus, bármenniyre is tud focizni.)
csak két török van, lengyel több :)
jááájj... nem ismered a brandet? :))
Jó, jó, eddig unalmasak voltak a spanyolok, meg a németek között sincs már sok kékszemű, de azért ha valaki végre megszorongatná a spanyolok tökét, talán izgi foci kerekedne belőle.
És mivel ez ÍGY LESZ, ezért izgalmas döntő LESZ!
:-))
És mi az a CR7? Tényleg nem tudom...
az unalmas spanyolok, meg török-alapú németek nem játszhatnak döntőt. ennyi. így LESZ. :))
Na most vagyok bajban.Jó mind a kettő csapat,de talán a Portugáloknak kijárna már valami nemzetköti siker.Ha elbuknak,akkor hajrá Spanyolok.
Te melyik EB-ről írsz? :-))
Olaszok verik az angolokat, spanyolok a portugálokat, németek bejutnak a döntőbe, végül német-spanyol döntő.
Az EB győztes Spanyolország lesz.
Mondom LESZ, tehát vitának helye nincs, punktum! :-)
A CR7 az mi? (tudom, most lebuktam)
1-1, aztán az angolok... :))
a németek nem juthatnak döntőbe, és az olaszokat kevésnek érzem ellenük...
portugálok talán (remélhetőleg) verik majd a spanyolokat... CR7-nek nagyon kell a siker :))
Döntetlennek KELL lennie, azt tippeltük. :-) (egyébként hosszabbításban persze Forza Italia!)
Egyébként tényleg fura, hogy eddig nem volt 0:0.
remélem angol olaszon nem lesz x és az angolok tovább jutnak, habár az utolsó meccsükön elég gyengén játszottak, ahhoz képest, hogy a svédekkel qrva jót játszottak... habár van egy olyan megérzésem, hogy az olaszokkal sem tudják majd a megszokott játékukat játszani...
0-0 még nem is volt...
angol - olasz sem lesz, a 2 elődöntő sem vszínű, így marad a döntőre... olyan nem lehet, hogy lefut egy EB és nincs rajta 0-0-ás meccs... :))
Ennél többet gondoltam azért, egy nagy derbit vártam. Eddigi legrosszabb meccs volt eb-n .
Mit vártál ? .. a svédek ellen még ennyit sem csináltak ...ennyit tudnak és akarnak...pénzük megvan,a többit leszarják,undoritó ,ahogy játszottak, a svédek,görögök legalább kűzdöttek...
Siralmas volt ez a francia produkció. Spanyoloknak edzőmeccsnek is gyenge volt ez.
Németek jók voltak, kísérleteztek simán belefért vsz görögök ellen osztálykülönbség volt a két csapat között. görögök szimpatikusak voltak ahogy küzdöttek , de sok esélyük nem volt. Náluk értem, hogy ilyen játékosokkal max ez a taktika maradt, de franciáknál? Röhejes volt amit műveltek vsz.
Senki nem beszélt a német csapat változtatásáról,hogy miért rakott be 2 újat Lőw nem is tudom,Reus és Schürlle 3 "gólpaszt" adtak a görögöknek,amiből 1 gól lett is,minden 2. labdát eladtak....győztes csapaton ne változtass !
vagy nem tudja :)... ismerik már... egy barca-s védő letakarítja, hogy észre sem venni... aztán vége is a portugáloknak... :)
a portugál játékosok nem biztos hogy úgy gondolkodnak, mint az aki csak nézi a meccset... habár az is igaz, hogy Ronaldo nem biztos, hogy (ha továbbjutnak) leakarja győzni a csapattársait... :)
Itt Lisszabonban a portugalok mar a csehek elleni gyozelemben sem biztak. most mindenki a gorogoknek szurkolt, hogy a nemeteket verjek ki...
na ez az a mentalitas amivel nem lehet nyerni, fix, hogy a spanyolok ellen max dontetlenre fognak jatszani, ami viszont nem vezethet eredmenyre...
ugy nez ki nemet spanyol donto lesz, ott meg barki nyerhet...
Matgabot hallottatok Lisboa-bol...