Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB Tippjáték

Re: Bailout game :)

#524411 TrendMan Előzmény: #524409

Azért nem kevés történelmi párhuzamot lehet érezni:

- Németek szervezettek, a sok vendégmunkás asszimilálódott és átvette a mentalitást:-)

- Görögök egy lelkes latin nép, és időnként úgy tesznek, mintha rendben lenne a védelmük (nem lenne hiány a költségvetésükben:-)

- A németek először úgy tesznek, mintha ezt elhinnék, aztán leverik őket:-)

- A görögök valójában pedig ahelyett, hogy megszerveznék magukat, inkább csak sziesztáznak:-)

Mellesleg a céges góltotót elbuktam, mert ott 2:0-ti tippeltem

Re: nincs cím

#524399 banyaiz Előzmény: #524341

Megnéztem 6,5 körüli oddsal adják , hogy legalább 5 gól lesz, 11 a görög győzelem.

az x 5,5 körül német győzelem erősen közelít az 1-hez. :) kiderül hamarosan mire képesek görögök egy komoly futballcsapat ellen.

#524319 banyaiz Előzmény: #524307

Nagy csoda kellene hozzá. Rombolni azért mindig könnyebb , németek nem rúgnak gyorsan gólt megszenvedhetnek azért.

#524295 banyaiz Előzmény: #524272

Portugálok jók voltak, de nem sok kellett az x-hez időben, viszont az nagy malac lett volna cseheknek, sok kapuha ziccer stb.

Kiváncsi vagyok ma az Eu-s válság rangadóra. X-re tippeltem, de nem lennék szomorú ha a németek gurítanának egy 5-öst a görögöknek. :)

#524272 Camilla2 Előzmény: #523812

sajnálom,majdnem bejött,de nem akartam 2-re rakni,majd mindenki arra tett :-)), ez nem vlt totómeccs,azért az angol-olaszt 1-x re vettem élesebn a totón :-),ha tényleg 2-s lesz ... mérges leszek :-)

#524271 Camilla2 Előzmény: #524264

Igen ,a cipő is fehér,a labda is a kapufa is,na most akkor döntsd el ezredmásodperc alatt mit is láttál benn a, a cipőt vagy a labdát,lehetetlen..

#524264 banyaiz Előzmény: #523660

Rossz szögben állt, ezt a szívást szegény csóka. Pedig milyen álommelónak tűnik ez a gólbíróskodás álldogál ott 90 percet, esetek 99,9999999%-ban semmi érdemi döntése nincs, közben utazgat eb, vb bl stb és még jól meg is fizetik gondoltam eddig. De azért ez se habostorta ha a balsors lesújt rá. :)

Re: EB 2012

#523810 Scipio Előzmény: #523044

Csehország -------- Portugália 2

Németország ---- Görögország 1

Spanyolország - Franciaország x

Anglia ------------ Olaszország x

Ahogy a vonalbíró állt a…

#523660 Kiss Zoltán

Ahogy a vonalbíró állt azt nézzétek meg,mind aki a tömegben kikandikál-na jön már a busz???

#523649 Camilla2 Előzmény: #523593

Csehország -------- Portugália x

Spanyolország - Franciaország 1

Anglia ------------ Olaszország 2

Csehország -------- Port…

#523593 Kovax

Csehország -------- Portugália 2

Spanyolország - Franciaország 1

Anglia ------------ Olaszország 1

#523508 banyaiz Előzmény: #523504

:) az nagy lehetett. Régen jártam NBIII-as meccsekre , egy pár bunyót láttam ott is, de a nézők között, bíróverés nem volt. :)

#523504 Arsene Lupin Előzmény: #523500

Láttam én már megyei I-es meccsről bírót menekülni hasonló benézett gól miatt. Még körzeti megbízott is az üldözők között volt, igaz, civilben.

#523500 banyaiz Előzmény: #523496

Sajnálom mert annyira jól felépítette magát ez a bíró. Aztán bejön egy ilyen hülye hiba.

Egy marhaságnak tartom ezt a gólbírót, olyan szitukban ahol pár centin múlik, teljes terjedelmével bent van e a laszti, pillanat tört része alatt megítélni, fehér labda, fehér cipő, fehér zokni , éppen pislog egyet vagy mit tudom én. :) Ott a modern technika ezer kamera, fél perc alatt vissza lehet nézni gól nem gól. Ilyenen múlhat egy nagy meccs.

Mert egy megye II-es sörmeccsen na bumm tévedett a bíró, de egy eB, vb.

#523496 Arsene Lupin Előzmény: #523484

Azért Kassaiék durván hibáztak a lesnél és a gólvonalnál is. A vonalbíró 5 méterrel nem látta, hogy bent volt. Egy meccsen lehet max 15 alkalom, amikor koncentrálnia kell.