Van valami mocorgás. 1-2 speka szórakozik.:-)
fizunap közeledik, fel kell cibálni 50-ig, hogy aztán lehessen szórni... csak egyelőre nem jönnek a vevők..
Karmester kitörölheti a hátsóját az egyiptomi biznisszel...
A Keg-nek meg mindegy, mert úgysem látott volna egy árva garast sem belőle...
akkor most figyeljünk nagyon ,mert " karmesternek" hamarosan viritani kell valamit ,hiszen a brutál 300e körüli napi szint és az 1 milla alatti 5 napos átlag kapcsán varázsolni kell.Lássuk mit húz elő a kalapból : Visonka elszórás( kimentés ?) ,apportálás (ami inkább zsurki módra annektálási kisérlet talán ?) ,vagy saját rv öntés valamelyik csókoson keresztül...
PR meddig asszisztál ehhez és vajon miért? Tudja valaki ,aki ismeri ? A multkori Bia projekt kapcsán feltett anyagokban nincs valami "közös a karmesterrel " ,ami " erősen nehezedik" rá ? "kisrészvényes"
NagyBarnaMackónak!
Az extraprofitot hozó dolgok több éve ismertek ,sőt gyorsan kiegészithetők,aktualizálhatók mert igy és ezekre épült ki a KEG ! A jelenlegi " stratégia" viszont kizárja az alkalmazásukat ( ahogy erre a közgyűlésen is uataltam ).Vajon kinek és miért jó ez igy,mert nekünk kicsiknek nem az biztos!
A Befektetők elszaladnak amikor a számok mögé néznek és a (valós, többséget jelentő ) tulajdonosokat is megpróbálják felleni - ami sehogy sem sikerül.... Igy nincs többség ,nincs friss pénz ,csak marad a kisbefektetők szivatása,hitegetése.
Közben kimaradunk egy átalakuló Duna-menti energiaportfólióból ( milyen jó lenne a kormány által szándékolt energiafüg-getlenség és biztonság koncepcióba ) és modelezzük azt ,amikor a sógorok a baumgarteni földgáztározójukkal elhúztak!
" kisrészvényes"
mint a counter strike....
epehbe csak 1 ember dolgozik,nem? :)
bukta lesz ez is...nincs senki aki vegye a papírt, így marad az irányítás a baráti kezekben. ja, re: Fist kft :))
NagyBarnaMacko) | válasz erre | Ma, 09:14
Lehet ez a V rv szórás is ,de a logisztika "trükkje, vagy áldása " is,amennyiben a MOL által bérelt óriástartályba ( önálló vámraktár ) megveszik ,majd onnan eladják ( valójában visszaadják ) az árut .Csakhogy ennek a valós - nagyon vékony - eredménye már benne van a logiszikai bevétel %-ban,amit lentebb már láttunk ! Szóval én is kiváncsian várom a marzsot és a féléves jelentés!
"kisrészvényes"
Kedves Stiv!
A KEG keresi -keresi ,csak nem találja az olcsó gázt. részben azért .mert PR-t nem veszik komolyan....másrészt a KEG részesedése a magyar piacon sajnos az ingerküszöb alatt van. A nyári felkészülésre már késő most hajrázni és a struktúra ( 1 % tartályos gáz ? ) rosszat sejtet az őszre . A Duna régió gázstratégiájában egy multimodális kikötővel persze lenne mit keresni...
A palackos forgalomról kifejtettem már ,hogy a bérmunka vékony és a " kutya vacsorája" továbbá a saját brand-et ( stafétagáz )pedig majdnem teljesen kivezették! Hol itt a komoly stratégiai fejlődés ,amit PR 2010 őszén megigért?
Egyébként tudja valaki ,hogy van-e vajon a felősségét megtámasztó saját vagyona ?
" kisrészvényes"
Steier ezt szorgalmazza!
kreditjog-ból:
"Ennek érdekében az igazgatótanács a KELER Rt.-től a közgyűlést megelőzően, 2012. július 10.-én (kedd) tulajdonosi megfeleltetést kér.
A közgyűlési jogok gyakorlásához nincs szükség az értékpapírszámla-vezető által kiállított tulajdonosi igazolásra, amennyiben a tulajdonosi megfeleltetés tartalmazza a részvényes nevét is. Kérjük a Tisztelt részvényeseket, ellenőrizzék a tulajdonosi megfeleltetés adatait.
Amennyiben az értékpapírszámla vezető nem közli a részvényesi adatokat a KELER részére és a megfeleltetésen a részvényes neve nem szerepel, abban az esetben a részvényes kizárólag az értékpapír számlavezető által kiállított eredeti tulajdonosi igazolás átadását követően szavazhat.
A részvénykönyv lezárására a Közgyűlés napja előtti ötödik tőzsdenap, 2012. július 10.-én, budapesti idő szerint 12.00 órakor kerül sor, amely napra - a tulajdonosi megfeleltetés alapján - a részvénykönyv vezetője a részvénykönyvben szereplő és a tulajdonosi megfeleltetés időpontjában hatályos valamennyi adatot törli, és egyidejűleg a tulajdonosi megfeleltetés eredményének megfelelő adatokat a részvénykönyvbe bejegyzi. A részvénykönyv vezetője úgy köteles eljárni, hogy minden törölt adat megállapítható legyen.
A Részvénykönyv lezárását követően a Részvénykönyvbe a részvényes tulajdonát érintő bejegyzést tenni leghamarabb a Közgyűlés bezárását követő munkanapon lehet. "
Szóval mégis megoldható, hogy egy cég kérje a Keler-t, hogy hajtson végre tulajdonosi megfeleltetést...
Ha a Kreditjog meg tudja lépni, a KEG miért nem???? Ja, mert akkor kiderülne hol parkolnak a keg-papírok? re: Fist kft
Kedves Stiv és Windisch
Többször jeleztem ,hogy a KEG vezetés tudathasadásban van ! Logisztikai ( tárolási ,töltési ) funkciót akar játszani ,amihez nincs elég (nagy)tartálya és likvid pénze és nagyon hiányzik a kikötő ! Approópó a szomszéd Duna Port Kft most kapott vizjogi létesitési engedélyt rá. Vajon a KEG miért tötyöl ? Azt az egye óriástartályt is kiadta bérbe és ezzel legalább négy lenyerhető prémiumtól( kockázat felártól) fosztja meg magát...A bértöltéssel erőlködik,amin nincs pénz ...vajon miért ezt teszi - kérdeztem ,válasz nincs. A telep valóban siralmasan elhanyagolt ,ami egy veszélyes üzemnél jelzés is lehet a hatóság felé...
A részvényeseket kértem többször ( ha nem szellemek .. mert a Phylnél ilyen is felmerült...) ,hogy ne 600.000 db irányitsa ( csóválja ) a céget ,de pont a globális spekulációs marzs adócsökkentő hatása( mennyiért szerezted pl tőzsdén kivül és mennyivel tartod nyilván a tőzsdei záróár szerint ) pillanatnyilag úgy látszik felülirja a józan észt !
Hogyan lehet valóban ,hogy a vezetőségnek nincsenek részvényei ( talán ez is a Bia Projekt sorsára készül Pimper úr ? ) és kockázatkezelési maszlagokról beszélnek ,miközben a legkockázatosabb szegmensre az autógázra hegyezik ki az üzletpolitikájukat !
Egyébként legközelebb a zsurki telekügyre ( MGY szerepe) is visszatérünk,hiszen ugyanazt a kottát játsza a " karmester" minden ujdonság nélkül jó pár éve ! " kisrészvényes "
Mien baromság,h a B kategóriában nincs olyan kitétel,hogy 1 auditált év pl,hanem év elején létrehozták a céget és már jön is a tőzsdére....0 a story benne...
neeeeeee
http://www.napi.hu/tozsdek-piacok/uj_vagyonkezelo_jonne_a_bet-re_osszel.522225.html
Az Alterát idén januárban alapították 100 millió forint alaptőkével, és szintén százmilliós tőketartalékkal; a kibocsátás után terveik szerint kétmilliárd forintot is meg fogja haladni a saját tőke, és három-négy éven belül a BÉT A kategóriájába kerülnének. A jegyzést a Buda-Cash bonyolítja majd.
újabb T-papír....
sztem is ))
jó kis belterjes mutyik vannak a jobbosoknál
sajna ezek mind a kisröfik kárára (((