Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: Ket nyomi

#523936 Grizzly Géza Előzmény: #523931

Hónapokig b@sztak a fejükre,nem fizettek,most meg tárgyalnának a "kialakult helyzetről"--- szerinted ez normális?

Re: optimizmust nektek

#523932 Grizzly Géza Előzmény: #523929

Pedig a góré ügyesen hazudik,ki tudja mennyire értékelte fel a bőrülőt? Lehet hogy hozzácsapta a garbót is :)

#523931 exmnbs1 Előzmény: #523926

"A marosvásárhelyi polgármesteri hivatal illetékesei a hét közepétől várják az E-Star Mureș Energy Rt. magyarországi vezetőit, hogy tárgyaljanak a kialakult helyzetről és maradásra bírják a céget, a távhőszolgáltató vállalat képviselői azonban azóta sem jelentkeztek."

nem érnek rá?

#523926 exmnbs1 Előzmény: #523874

"véletlen se gondolkozz rajta miért nem adott kbc equitas célárat"

mondtam én hogy a mérleg miatt nem adott?

#523918 nembuksz Előzmény: #523886

A jelenlegi helyzetben a cég valós értéke nagymértékben függ a finanszírozási és likviditási helyzettől, ezért a KBC Equitas felülvizsgálat alatt tartja modelljét addig, amíg nem kap megbízható információkat arról, hogy miként rendeződik az októberi kötvénykifizetés."

Na ezt mi a csodának másoltad be? Ebből aztán pont nem az következik, hogy milyen lesz a 2011 beszámoló...

Viszont ebből az derül ki hogy a cashflowra mennek rá amiből kiderülhetne (végre) miből lesz fizetve a kötvény. És a helyesség kedvéért, én nem látom ma miből fogják fizetni, de ezt a 2011 beszámolóból sem fogjuk...

Gondolom azért valamennyi cash-t azért fog generálni a pár hónap működés...még akkor is ha az EBITDA nulla vagy negatív. (kész csoda mi?)

#523913 Arsene Lupin Előzmény: #523905

Az alapkezelők más f...val veri a csalánt. Ezen kívül bankokat és alapkezelőket is át lehet b*szni.

#523911 nembuksz Előzmény: #523887

Félre értettél. Én nem azt kértem, hogy cégről kérd ki egy pénzügyes véleményét. Vitathatatlanul elkúrt mindent ez a Kassai és a csapata.

Én azt kértem, hogy egyes pénzügyi eszmefosás előtt Ex kérdezze meg helyénvaló-e a megállapítása...mert mint már egy párszor jeleztem olyan megállapítások ír amitől egy pár tanult kolléga röhögésbe kezd.

Szekerest akár ki is baszhatták, miért is nem? Kassai után gondolom jobban a körmére néz a vezetőknek és az év üzletemberéhez méltóan akár gyorsan is cselekedhetett. Egyébként ha nem tévedek amúgy is határozott ideig volt megbízása, ami igaz még akkoriban nem járt le.

#523905 Grizzly Géza Előzmény: #523887

Én még mindig nem értem,ha ez ennyire nyilvánvaló,akkor egy otp,(aki még hitelt sem adott) és egy aegon miért tolt be közel egy milliárdot 4k magasságában,ennyire nem hazudhat jól a Csaba... Valami itt nem kerek :)

#523896 exmnbs1 Előzmény: #523883

"Soós Csaba, a társaság elnök-vezérigazgatójának elmondása szerint a hitelszerződést már a jövő héten aláírnák, és lehetőség szerint már az azt követő héten le is hívnák"

kíváncsian várom hogy van-e lehetőségük ma lehívni

#523895 exmnbs1 Előzmény: #523883

"Soós Csaba, a társaság elnök-vezérigazgatójának elmondása szerint a hitelszerződést már a jövő héten aláírnák, és lehetőség szerint már az azt követő héten le is hívnák"

kíváncsian várom hogy akad-e rá lehetőségük ma

#523889 exmnbs1 Előzmény: #523883

a céget küldd el pénzügyeshez

immár 9 hete nem sikerül a mérleget összedobniuk és auditáltatniuk

ráadásul előtte olyan mérleget hoztak nyilvánosságra amelyben még a két oldal főösszege sem egyezett

nem is csoda hogy tegnap a könyvvizsgáló FB tag bejelentette távozását

#523887 Arsene Lupin Előzmény: #523883

"Az, hogy a cégtől pl Szekeres miért távozott még az egyébként mindent tudó AL sem tudhatja. Akár ki is baszhatták, nem?"

Az év üzletembere csak nem lehetett olyan hülye, hogy ész nélkül felvett valakit, aki egy hónap múlva ki kellett b*szni.

"Egyébként a szakmaiság hiányát nem a cégre értettem hanem rátok. Javaslom beszélgessetek általatok elismert és ismert pénzügyesekkel és akkor majd ők felvilágosítanak a dolgok rendjéről."

Én beszéltem általam elismert és sokak által ismert pénzügyessel. Azt mondta, hogy a sz*r a cég, egy felelőtlen hazudozós p*cs a vezető, és hogy akinek esze van, az nagy ívben elkerüli a céget. A végén még én mentegettem a céget, hogy hát azért küzdenek. Kiröhögött.

#523886 exmnbs1 Előzmény: #523883

"A jelenlegi helyzetben a cég valós értéke nagymértékben függ a finanszírozási és likviditási helyzettől, ezért a KBC Equitas felülvizsgálat alatt tartja modelljét addig, amíg nem kap megbízható információkat arról, hogy miként rendeződik az októberi kötvénykifizetés."