Re: optimizmust nektek
nembuksz Előzmény: #523795Tévedés a beszámoló engem is érdekel, de abból nem a kp résszel fogok foglalkozni és nem fogok olyan baromságokat írogatni, hogy q1-ben 3,8m volt a kp és hogyan fogják kifizetni az októberi kötvényeket és ettől a témától messziről sem említem meg az EBITDA-t.
Szóval okoskodhatsz itt a mérlegeddel amennyit csak szeretnél csak a baj az, hogy kis eséllyel fogsz olyat írni ami valójában hasznos.
Egyébként a nem létező és nem aláírt hitel kapcsán írtam, hogy a beszámolónak semmit köze egy hitelhez és lám így is lett. Hogy ezen csodálkozol én nem csodálkozom.
KBC helyében én sem fogalmaznék megy egy célárat beszámoló nélkül, azonban biztosan nem arra fogják fektetni a legnagyobb hangsúlyt. Természetesen nem csodálkozom ha te azt hinnéd hogy igen.
Egyébként a szakmaiság hiányát nem a cégre értettem hanem rátok. Javaslom beszélgessetek általatok elismert és ismert pénzügyesekkel és akkor majd ők felvilágosítanak a dolgok rendjéről.
Az, hogy a cégtől pl Szekeres miért távozott még az egyébként mindent tudó AL sem tudhatja. Akár ki is baszhatták, nem?
Tőlem felbeszélő dumát bizony nem olvashattatok, de klónozhattok ahogyan akartok különösebben nem zavar csak már néha én sem tudom épp ki vagyok vagy melyik oldalon állok.