Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: optimizmust nektek

#523883 nembuksz Előzmény: #523795

Tévedés a beszámoló engem is érdekel, de abból nem a kp résszel fogok foglalkozni és nem fogok olyan baromságokat írogatni, hogy q1-ben 3,8m volt a kp és hogyan fogják kifizetni az októberi kötvényeket és ettől a témától messziről sem említem meg az EBITDA-t.

Szóval okoskodhatsz itt a mérlegeddel amennyit csak szeretnél csak a baj az, hogy kis eséllyel fogsz olyat írni ami valójában hasznos.

Egyébként a nem létező és nem aláírt hitel kapcsán írtam, hogy a beszámolónak semmit köze egy hitelhez és lám így is lett. Hogy ezen csodálkozol én nem csodálkozom.

KBC helyében én sem fogalmaznék megy egy célárat beszámoló nélkül, azonban biztosan nem arra fogják fektetni a legnagyobb hangsúlyt. Természetesen nem csodálkozom ha te azt hinnéd hogy igen.

Egyébként a szakmaiság hiányát nem a cégre értettem hanem rátok. Javaslom beszélgessetek általatok elismert és ismert pénzügyesekkel és akkor majd ők felvilágosítanak a dolgok rendjéről.

Az, hogy a cégtől pl Szekeres miért távozott még az egyébként mindent tudó AL sem tudhatja. Akár ki is baszhatták, nem?

Tőlem felbeszélő dumát bizony nem olvashattatok, de klónozhattok ahogyan akartok különösebben nem zavar csak már néha én sem tudom épp ki vagyok vagy melyik oldalon állok.

T-kategória

#523880 Arsene Lupin

A cégnél nyilván figyelik a fórumot. Elég nyilvánvaló, hogy a volt FB-elnök egy klónbrigáddal hülyítette fel az árfolyamot, és most is a klónokkal próbálja kirinyálni a levesből. Ha a cég vezetője ezt tudja és nem tesz semmit ellene, az nálam egyértelműen a T-kategória. Főleg, hogy mindig a cégtől származó hírek előtt tartanak klóngyűlést a fórumon.

Egyébként a szóráshatár 1900-ról lecsúszott 1800-ig. De lesz az még lejjebb is.

Re: Ket nyomi

#523876 exmnbs1 Előzmény: #523872

"Tőlük semmit se fogadjanak el kész ténynek...mert szakmailag egy nagy NULLÁK."

ezt ugye a cégről írtad???

#523872 nembuksz Előzmény: #523860

Próbáltam már én is szakmaibb szintre vinne de lehetetlen. Egyszerűen aki a q1 mérlegben szereplő cashből próbàlja kiszámolni az októberi kötvényfizetési lehetetlenséget és még az EBITA-t is belekeveri attól semmit sem várok.

Csak a paranojjjjja van itt, mindenki klónja mindenkinek. Gondolom én is valakinek.

Egy dolgot azért mindenki lásson, qrvra nem annak van itt a legtöbb esze aki sokat firkál és mindenről véleményt alkot és fikázik. Tőlük semmit se fogadjanak el kész ténynek...mert szakmailag egy nagy NULLÁK.

#523869 rbbj11 Előzmény: #523868

ok, akkor beszéljünk a semmiről :) nincs mérleg, jó, h. kapnak önkorik pénzt, egyelőre nem lesz csőd, hitel feltételeit nem tudjuk stbstb

#523868 Kissherceg Előzmény: #523864

engem is elzavartak anno phyl topikból sokan akik még itt fórumoznak :) Még 2008 év elején :)

Elég az off, szóval legyen kicsit változatosabb a topik.

#523864 exmnbs1 Előzmény: #523863

annál durvább

nem emlékszem Cserekleit vagy Tóth Pétert rendszeresen fényezgető beírásokra pl

#523863 rbbj11 Előzmény: #523860

á, esélytelen. Miért is várod tőle? Talán a phylaxia befeketetői magas szellemi színvonalon vannak? Vagy a humet mellett mindvégig kitartóak? U.olyan jellegű befektetők, mint itt. Mindegy, h. másmilyen a cég.

Van a fórumon bőven elég nem szakmai és nem színvonalas topic, sztem ez is elfér

#523860 Kissherceg Előzmény: #523859

azt értem, de akkor menjenek a blikkre írogatni. Szeretném, ha szakmaibb és színvonalasabb lenne a topik, de ahogy látom ez nem lesz az...

#523859 rbbj11 Előzmény: #523858

sztem pont jó ez a topik. Szórakoztató, laza, semmi jelentősége. Light-os, mint az E-star is

#523858 Kissherceg Előzmény: #523831

ilyenekre sincs szükség... ne üzengessen itt senkinek, főleg április 30-a után isten is beszáll az estarba sztori etetéssel..

Következő üzenetet szó nélkül törlöm...

Imponáló lista lehet, akik még mindig isszák szavait. Alapítson vallást, a főpapok már megvannak :)))