1260-1200sp őszre?:)
ez off volt, ezért bocsi....a többit inkább nem kommentálnám, csak annyival, hogy usa szopjon le..
nem gondoltam volna, hogy ilyen polémiát váltok ki....egyébként a svung a régi közös múltból maradt a muszájhoz, a gardrób, a spájz, a hózentróger és társaihoz hasonlóan....angol szó régen jóval kevesebb volt a magyar köznyelvben, ez csak a hunglish elterjedése óta van....lájkol és egyéb undormányok...
http://kepfeltoltes.hu/120621/sp_4__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ék alján vagyunk,igazán kipottyanhatna belőlle
fejet hajtok :) valóban Neked lesz igazad :) beszéd közben sose tűnt fel,ugy eltüntetik a végződéseket
oké, de nach + Dativ...akkor most hogy van ez?
die, die, der, der, N,A, D,G.
Már 20 pontot esett az SP zárásunk óta...gyakorlatilag 45 fokos szögben mennek lefelé, semmikorrekció eddig..
holnap szép napjuk lesz a shortosoknak :_)
annyi sok idő óta,és mivel die Zeit,ha jól tudom akkor so lange a helyes formula
nem "nach so langer" Zeit?
es ist so lange her...bocsi.:-DD
én most angolra készülök..
de ha már ekkora nagy a nyelvi tudásod akkor kérlek próbáld meg ezt a szót angol-magyar szótárba beirni..........
slung-lendületes járással megy
és én kérek elnézést
ahh,du hast Recht,das Wort, was habe ich gesucht, wirklich der Schwung
...danke für deine nette Bemerkung
es freut mich,dich nach so lange Zeit wieder zu lesen :):):)
eszembe jutott ez a mai postom, hogy irtam, ezt a sok mai vetelt meg ma vissza is kell adniuk. Hat eleg jol sikerult zarora,-) 26mrd forgalom esesben nem rossz mara. Na telorol jelentkeztem be, mert ez eszembd jutott
slung...olyan nincs...der Schwung= a lendület, olyan van a német nyelvben....magyarosan esetleg svung....mint a muszáj (egyes barmoknak muszály) = muss sein-ből....na mindegy.
http://postimage.org/image/tj7rk5sub/
van még tér 1300ig holnap,pánik hangulat ha beindul lesz itt öntés ma 200tesztnél lehet pattan,majd sunyiba átlövi 1x,lehet éppen nyitó réssel
ha valóban elkezd esni ,akkor még nem késtél le semmiről,de nem szeretem amikor ekkora slungal esik,nehogy visszatépjék zárásra
na megjöttem,áhh bejött a érzésem,de eu holnap esik csak?
ha 10éves spanyol államkötvény hozamok 7% fölé mennek jöhet egy izmosabb eső hullám,egész jegybanki beavatkozásig ,onnan tovább kérdéses az irány,mennyire lesznek határozottak és erősek,mert ha a spanyolokat is menteni kell,az már kemény zúzda lesz euro ügyileg